Dodaj do ulubionych

tabletki na odchudzanie

17.07.03, 14:27
Czy coś na ten temat słyszałyście? Nie mam na myśli takich tabletek bez
recepty w aptece, tylko o takie , które przepisuje lekarz.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lyche1 Re: tabletki na odchudzanie 17.07.03, 14:31
      Bardzo skuteczne są tabletki na bazie wyciągu z ananasa :)) Ale to jest bez
      recepty, więc nie wiem czy Ci będzie pasować :)))
    • agick nata.. 17.07.03, 16:25
      ja wiem o co Ci chodzi - masz zapewne na mysli Meridię...
      ale to bardzi silny lek, któy wpływa na przysadkę mózgowa.
      Nie rób tego sama ani pochopnie.
    • mha1 Re: tabletki na odchudzanie 17.07.03, 17:34
      Używałam Meridii. Na szczęście nie miałam żadnych skutków ubocznych a efekty
      były więcej niż zadawalające. Z tym że trzeba trzymać dietę (co nie jest
      trudne, bo nie chce się jeść) i ćwiczyć (z czym było u mnie gorzej). Byłam pod
      stałą opieką lekarza (pierwszego kontaktu), co tydzień badano mi ciśnienie (ale
      było w normie). Najgorsza jest cena - 300 zł. Dlatego po trzech miesiącach
      przestałam.
      • nata_sza Re: tabletki na odchudzanie 18.07.03, 11:22
        mha1 napisała:

> Używałam Meridii. Na szczęście nie miałam żadnych skutków ubocznych a efekty
        > były więcej niż zadawalające. Z tym że trzeba trzymać dietę (co nie jest
        > trudne, bo nie chce się jeść) i ćwiczyć (z czym było u mnie gorzej). Byłam
        pod
        > stałą opieką lekarza (pierwszego kontaktu), co tydzień badano mi ciśnienie
        (ale
        >
        > było w normie). Najgorsza jest cena - 300 zł. Dlatego po trzech miesiącach
        > przestałam.

A mozesz powiedzieć, jak przekonałaś lekarza do tych tabletek?

• mha1 Re: tabletki na odchudzanie 18.07.03, 11:24
          pradę mówiąc to lekarz sam mi zaproponował takie rozwiązanie. powiedziałam
          tylko że chciałabym jakieś lekarstwa wspomagające...
          • nata_sza Re: tabletki na odchudzanie 18.07.03, 11:28
            mha1 napisała:

> pradę mówiąc to lekarz sam mi zaproponował takie rozwiązanie. powiedziałam
            > tylko że chciałabym jakieś lekarstwa wspomagające...

Ale miałaś nadwagę czy to juz otyłośc. Nie wiem po prostu czy mnie nie pogoni.
            Ja powinnam schudnąc jakieś 13 kg.
            • mha1 Re: tabletki na odchudzanie 18.07.03, 11:37
              nie powiem :)))))
              ale wydaje mi się że to zależy od lekarza. jak będzie normalny to cię nie pogoni
              • nata_sza Re: tabletki na odchudzanie 18.07.03, 11:41
                mha1 napisała:

> nie powiem :)))))
                > ale wydaje mi się że to zależy od lekarza. jak będzie normalny to cię nie
                pogon
                > i

Ok! :)))))))
                A jakie badania powinnam wykonać przed?
                • mha1 Re: tabletki na odchudzanie 18.07.03, 11:59
                  już dziś nie pamiętam co to były za badania, lekarz powinien wiedzieć. poza tym
                  jest sporo przeciwwskazań i o nich też powinien ci powiedzieć.
    • twe_marzenie Re: tabletki na odchudzanie 17.07.03, 18:35
      Bardzo skuteczne jest zaprzestanie obżerania się. Wtedy nie trzeba wydawać
      pieniędzy na jakieś niedziałające tabletki i nabijać kabzy szarlatanom,
      żerującym na naiwności i lenistwie obżartuchów.
      • Gość: Mat Re: tabletki na odchudzanie IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 18.07.03, 07:40
        Słyszałem także o bardzo skutecznych tabletkach na wyzsze zarobki - juz po 3
        miesiącach zażywania pensja wzrasta od 15 do 25 %...tabletki są bez recepty i
        całkiem niedrogie- mogę sprzedać ...:)
        • Gość: Mała Re: tabletki na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 08:04
          Meridia jest bardzo dobra, ale to preparat dla osob z nadwaga powyzej 30
          kilogramow. Ja uzywalam jej przez 3 tyg. (mialam nadwage jakies 3 kilo).
          Schudlam okolo 10 kilogramow. Meridia to lek, który działa na przysadkę
          mózgową, wogóle po niej nie chce sie jesc. Człowiek zapomina wogole o takiej
          czynnosci jaka jest jedzenie. Oczywiscie musi byc to kontrolowane, czasem
          trzeba sie zmusic do jedzenia.

No, a teraz zakończenie: przestałam brac Meridie i moja waga wrocila do normy.
          • Gość: eliszka Re: tabletki na odchudzanie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 09:07
            powiem więcej, schudałam po meridi 10 kg a przytyłam 20 kg, to dopiero
            osiągnięcie:)) ale poważnie znowu ją biorę bo lekarz mi kazał szybko schudnąc
            jeżeli chcę zajść w ciążę. Dodam tylko, że mam zespół policystycznych jajników
            i trudno jest schudnąć od tak sobie.
    • Gość: kiu Re: tabletki na odchudzanie IP: 217.30.140.* 18.07.03, 16:07
      a co mozecie powiedziec o tabletkach pod nazwą "xenical" (nie wiem czy tak sie
      to pisze)?
      • marta.szypka Re: tabletki na odchudzanie 19.12.18, 12:59
        Bardzo się rozczarowałam. Producent tyle obiecywał, a wyszło jedno wielkie g....Niestety poraz kolejny jestem wściekła, bo wyrzuciłam pieniądze w błoto. Nie kupujcie Neofossenu! Odradzam z całego serca
    • derff Re: tabletki na odchudzanie 19.12.18, 13:17
      www.wprost.pl/10164813/ogromny-sukces-19-latki-polka-zostala-mistrzynia-swiata-bikini-fitness.html

Regularne bieganie i cotygodniowe morsowanie a sylwetka będzie jak u niej
      • alpepe Re: tabletki na odchudzanie 19.12.18, 18:51
        tak, jak u dziewiętnastolatki. I co jeszcze.
    • alien.56 Re: tabletki na odchudzanie 21.12.18, 09:56
      Moja mama przyjmuje jakieś leki, które ogólnie stosuje się przy nadwadze. Mogę podpytać, jest bardzo zadowolona...

-----------------------------------------------
      bielizna modelująca opinie
    • porady_2018 Re: tabletki na odchudzanie 21.12.18, 22:04
      Witam
      polecam picie 20 ml.octu jablkowego z ciepla woda.Razem ok.250 ml.dwa razy na dzien przez 3 miesiace,skutki sa znakomite.Flora w jelitach sie reguluje i powstaje tzw.wyduszenie glodnego wilka.Je sie wtedy skromniej i mniej i sie chudnie przez to.
    • eat.clitoristwood Wszystkie tabletki odchudzają, 21.12.18, 22:09
      tylko Wy, durne flądry, zamiast ograniczać się do żarcia piguł, pakujecie się dodatkowo prawdziwym jedzeniem. Jakiekolwiek ono by nie było.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka