nata_sza 17.07.03, 14:27 Czy coś na ten temat słyszałyście? Nie mam na myśli takich tabletek bez recepty w aptece, tylko o takie , które przepisuje lekarz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lyche1 Re: tabletki na odchudzanie 17.07.03, 14:31 Bardzo skuteczne są tabletki na bazie wyciągu z ananasa :)) Ale to jest bez recepty, więc nie wiem czy Ci będzie pasować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick nata.. 17.07.03, 16:25 ja wiem o co Ci chodzi - masz zapewne na mysli Meridię... ale to bardzi silny lek, któy wpływa na przysadkę mózgowa. Nie rób tego sama ani pochopnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mha1 Re: tabletki na odchudzanie 17.07.03, 17:34 Używałam Meridii. Na szczęście nie miałam żadnych skutków ubocznych a efekty były więcej niż zadawalające. Z tym że trzeba trzymać dietę (co nie jest trudne, bo nie chce się jeść) i ćwiczyć (z czym było u mnie gorzej). Byłam pod stałą opieką lekarza (pierwszego kontaktu), co tydzień badano mi ciśnienie (ale było w normie). Najgorsza jest cena - 300 zł. Dlatego po trzech miesiącach przestałam. Odpowiedz Link Zgłoś
nata_sza Re: tabletki na odchudzanie 18.07.03, 11:22 mha1 napisała: > Używałam Meridii. Na szczęście nie miałam żadnych skutków ubocznych a efekty > były więcej niż zadawalające. Z tym że trzeba trzymać dietę (co nie jest > trudne, bo nie chce się jeść) i ćwiczyć (z czym było u mnie gorzej). Byłam pod > stałą opieką lekarza (pierwszego kontaktu), co tydzień badano mi ciśnienie (ale > > było w normie). Najgorsza jest cena - 300 zł. Dlatego po trzech miesiącach > przestałam. A mozesz powiedzieć, jak przekonałaś lekarza do tych tabletek? Odpowiedz Link Zgłoś
mha1 Re: tabletki na odchudzanie 18.07.03, 11:24 pradę mówiąc to lekarz sam mi zaproponował takie rozwiązanie. powiedziałam tylko że chciałabym jakieś lekarstwa wspomagające... Odpowiedz Link Zgłoś
nata_sza Re: tabletki na odchudzanie 18.07.03, 11:28 mha1 napisała: > pradę mówiąc to lekarz sam mi zaproponował takie rozwiązanie. powiedziałam > tylko że chciałabym jakieś lekarstwa wspomagające... Ale miałaś nadwagę czy to juz otyłośc. Nie wiem po prostu czy mnie nie pogoni. Ja powinnam schudnąc jakieś 13 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
mha1 Re: tabletki na odchudzanie 18.07.03, 11:37 nie powiem :))))) ale wydaje mi się że to zależy od lekarza. jak będzie normalny to cię nie pogoni Odpowiedz Link Zgłoś
nata_sza Re: tabletki na odchudzanie 18.07.03, 11:41 mha1 napisała: > nie powiem :))))) > ale wydaje mi się że to zależy od lekarza. jak będzie normalny to cię nie pogon > i Ok! :))))))) A jakie badania powinnam wykonać przed? Odpowiedz Link Zgłoś
mha1 Re: tabletki na odchudzanie 18.07.03, 11:59 już dziś nie pamiętam co to były za badania, lekarz powinien wiedzieć. poza tym jest sporo przeciwwskazań i o nich też powinien ci powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
twe_marzenie Re: tabletki na odchudzanie 17.07.03, 18:35 Bardzo skuteczne jest zaprzestanie obżerania się. Wtedy nie trzeba wydawać pieniędzy na jakieś niedziałające tabletki i nabijać kabzy szarlatanom, żerującym na naiwności i lenistwie obżartuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: tabletki na odchudzanie IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 18.07.03, 07:40 Słyszałem także o bardzo skutecznych tabletkach na wyzsze zarobki - juz po 3 miesiącach zażywania pensja wzrasta od 15 do 25 %...tabletki są bez recepty i całkiem niedrogie- mogę sprzedać ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: tabletki na odchudzanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 08:04 Meridia jest bardzo dobra, ale to preparat dla osob z nadwaga powyzej 30 kilogramow. Ja uzywalam jej przez 3 tyg. (mialam nadwage jakies 3 kilo). Schudlam okolo 10 kilogramow. Meridia to lek, który działa na przysadkę mózgową, wogóle po niej nie chce sie jesc. Człowiek zapomina wogole o takiej czynnosci jaka jest jedzenie. Oczywiscie musi byc to kontrolowane, czasem trzeba sie zmusic do jedzenia. No, a teraz zakończenie: przestałam brac Meridie i moja waga wrocila do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliszka Re: tabletki na odchudzanie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 09:07 powiem więcej, schudałam po meridi 10 kg a przytyłam 20 kg, to dopiero osiągnięcie:)) ale poważnie znowu ją biorę bo lekarz mi kazał szybko schudnąc jeżeli chcę zajść w ciążę. Dodam tylko, że mam zespół policystycznych jajników i trudno jest schudnąć od tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiu Re: tabletki na odchudzanie IP: 217.30.140.* 18.07.03, 16:07 a co mozecie powiedziec o tabletkach pod nazwą "xenical" (nie wiem czy tak sie to pisze)? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.szypka Re: tabletki na odchudzanie 19.12.18, 12:59 Bardzo się rozczarowałam. Producent tyle obiecywał, a wyszło jedno wielkie g....Niestety poraz kolejny jestem wściekła, bo wyrzuciłam pieniądze w błoto. Nie kupujcie Neofossenu! Odradzam z całego serca Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: tabletki na odchudzanie 19.12.18, 13:17 www.wprost.pl/10164813/ogromny-sukces-19-latki-polka-zostala-mistrzynia-swiata-bikini-fitness.html Regularne bieganie i cotygodniowe morsowanie a sylwetka będzie jak u niej Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: tabletki na odchudzanie 19.12.18, 18:51 tak, jak u dziewiętnastolatki. I co jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
alien.56 Re: tabletki na odchudzanie 21.12.18, 09:56 Moja mama przyjmuje jakieś leki, które ogólnie stosuje się przy nadwadze. Mogę podpytać, jest bardzo zadowolona... ----------------------------------------------- bielizna modelująca opinie Odpowiedz Link Zgłoś
porady_2018 Re: tabletki na odchudzanie 21.12.18, 22:04 Witam polecam picie 20 ml.octu jablkowego z ciepla woda.Razem ok.250 ml.dwa razy na dzien przez 3 miesiace,skutki sa znakomite.Flora w jelitach sie reguluje i powstaje tzw.wyduszenie glodnego wilka.Je sie wtedy skromniej i mniej i sie chudnie przez to. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Wszystkie tabletki odchudzają, 21.12.18, 22:09 tylko Wy, durne flądry, zamiast ograniczać się do żarcia piguł, pakujecie się dodatkowo prawdziwym jedzeniem. Jakiekolwiek ono by nie było. Odpowiedz Link Zgłoś