Dodaj do ulubionych

W Intermarche latają szczury Fuj

IP: *.tvgawex.pl 22.09.10, 16:18
Obserwuj wątek
    • Gość: hahaha Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 16:26
      Widze swietne pomysly na zepsucie konkurencji opinii.
      ;)
      • Gość: ppp Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.chelmno.mm.pl 22.09.10, 16:47
        To pewnie sklepikarze z Chociszewskiego u których pusto jak na pustyni hahaha
        • Gość: ggg Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: 109.243.46.* 22.09.10, 16:56
          Do ppp mam pytanie.....Nie jestem sklepikarzem i nie mam zamiaru nikomu psuć interesu....ale zapytam czy Ty naprawdę wierzysz w to że w dużych molochach nie ma robactwa i szczurów i innych insektów...tym bardziej że jest to miejsce po rzeżni....
          • Gość: borowik Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: 109.243.150.* 22.09.10, 17:32
            To nie szczur , po prostu jedno stoisko wynajeli chińczycy , i dziś widziałem jak jeden latał za szczurem i krzyczał , że im kuczaki po uciekały z klatek.
          • Gość: ex pracownik Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 17:54
            pracowałem w firmie obsługującej znaaacznie większe markety, NIGDY nie kupię mięsa wędlin z tego typu sklepów. Świeże mięso - oni potrafili ściemniać po 3 dni z jednym schabowym ale gawiedż patrzyła przez szybę na ich pracę i zadowoleni, że świeże. Co jest w tych potrawkach, bigosach na patelniach.............nie będę obrzydzał nikomu obiadu. A szczury?? pitbula by zabiły a nikt nie reagował. Jeszcze w dzień jakoś dbali a w nocy kiedy market tętni naprawdę życiem wolna amerykanka, kiełbasy obżarte przez szczury - do bigosu, jakichś tam dań chińskich - tu się nic nie marnuje.
            Znacznie gorzej jest z tego co słyszałem od niedoszłego pracownika z ludżmi. Zatrudnili z 50 tyrali przy towarze, sprzątaniu, że niby okres próbny, jak wszystko było już gotowe do otwarcia sklepu to im podziękowali, moim zdaniem Urząd Pracy powinien się tym zająć.
            • Gość: miras Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.chelmno.mm.pl 22.09.10, 18:29
              A ja tam wolę market jak zasyfiały mały sklepik
    • Gość: bbbbbbbbbbbb Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.tvgawex.pl 22.09.10, 19:25
      co zal wam dupe sciska ze poupadaja te okoliczne budki sklepowe????????
    • Gość: q Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 19:36
      z tego co wiem, takie latające szczury, to się zwą nietoperze chyba co?
      • Gość: kl Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.sqy-bng-011.adsl.virginmedia.net 22.09.10, 19:41
        ile kilogram tego szczura kosztuje ,bo niewidzialem
        • Gość: ada Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 20:24
          konkurencja się odezwała;)
          • Gość: h Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.196.13.65.threembb.co.uk 22.09.10, 21:12
            Ktoś napisał że wszystko możliwe,bo to budynek po rzeżni,to ciekawe co przez ten okres czasu jadły -chyba cegły!!!
            • Gość: pp Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.chelmno.mm.pl 23.09.10, 14:00
              A może ktoś napiszę jaki syf jest w tych sklepach i kioskach osiedlowych? Tam to dopiero jest brud smród i ubóstwo. Towar leży 4x dłużej niż w marketach.

To co teraz się dzieje to typowa prowokacja sklepikarzy i pracowników innych marketów. Żal dupe ściska że w końcu w chełmnie otworzyli coś ciekawego
              • Gość: do alejhandro Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: 89.191.152.* 23.09.10, 15:04
                do alejhandro.
                nie wiem czy wiesz ale intermache wytoczy ci proces za tak fałyszewe ochydne klamstwa wyglaszane publicznie grozi do 5 lat więzieia.
    • Gość: PREZES intermarha Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.tvgawex.pl 23.09.10, 15:14
      Juz nie bede biegaly kupilem 5 kotow w nocy biegaja po calym markiecie i lapia szczury. Zapraszam
    • Gość: do Intermarche Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.tvgawex.pl 23.09.10, 18:50
      Alejandro przeprasza Intermarche za fałszywe oskarżenia w Intermarche nie ma szczurów
      • Gość: zal Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.tvgawex.pl 25.09.10, 18:01
        dajcie sobie spokoj, jak ktos cos widzial, to lepiej ze o tym mowi, bez wzgledu czy to w duzym czy malym sklepir-liczy sie dobro spoleczne:)
        • Gość: Gośc Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 18:41
          ;)
          • Gość: Ciekawostka Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 13:59
            Zdziwilibyście się ile jest szczurów w kamiennicach chełmińskiej starówki.
            Piwnice są ich pełne, aby się ich pozbyć potrzebna byłaby zbiorowa deratyzacja w mieście.
            W moim lokalu i piwnicy pod nim profesjonalna firma przeprowadziła na moją prośbę taką deratyzację. Kilkanaście sztuk padło. Efekt najprawdopodobniej był tylko chwilowy i kolejne sztuki przywędrowały od sąsiadów:)

Pozdrawiam.
    • Gość: rysio Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.chelmno.mm.pl 29.09.10, 00:25
      jesli juz to biegają a nie latają-moze byly to nietoperze?a tak na marginesie-mam latać szczury w piwnicy -pomocy co mam zrobic ? to jest tam gdzie mam stać weki na połce
      • Gość: Stary Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 22:22
        co do szczurów ,to jest ich dużo więcej niż ludzi ,więc wytępienie ich jest trudne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka