Gość: alejhandro IP: *.tvgawex.pl 22.09.10, 16:18 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hahaha Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 16:26 Widze swietne pomysly na zepsucie konkurencji opinii. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.chelmno.mm.pl 22.09.10, 16:47 To pewnie sklepikarze z Chociszewskiego u których pusto jak na pustyni hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: 109.243.46.* 22.09.10, 16:56 Do ppp mam pytanie.....Nie jestem sklepikarzem i nie mam zamiaru nikomu psuć interesu....ale zapytam czy Ty naprawdę wierzysz w to że w dużych molochach nie ma robactwa i szczurów i innych insektów...tym bardziej że jest to miejsce po rzeżni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borowik Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: 109.243.150.* 22.09.10, 17:32 To nie szczur , po prostu jedno stoisko wynajeli chińczycy , i dziś widziałem jak jeden latał za szczurem i krzyczał , że im kuczaki po uciekały z klatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex pracownik Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 17:54 pracowałem w firmie obsługującej znaaacznie większe markety, NIGDY nie kupię mięsa wędlin z tego typu sklepów. Świeże mięso - oni potrafili ściemniać po 3 dni z jednym schabowym ale gawiedż patrzyła przez szybę na ich pracę i zadowoleni, że świeże. Co jest w tych potrawkach, bigosach na patelniach.............nie będę obrzydzał nikomu obiadu. A szczury?? pitbula by zabiły a nikt nie reagował. Jeszcze w dzień jakoś dbali a w nocy kiedy market tętni naprawdę życiem wolna amerykanka, kiełbasy obżarte przez szczury - do bigosu, jakichś tam dań chińskich - tu się nic nie marnuje. Znacznie gorzej jest z tego co słyszałem od niedoszłego pracownika z ludżmi. Zatrudnili z 50 tyrali przy towarze, sprzątaniu, że niby okres próbny, jak wszystko było już gotowe do otwarcia sklepu to im podziękowali, moim zdaniem Urząd Pracy powinien się tym zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miras Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.chelmno.mm.pl 22.09.10, 18:29 A ja tam wolę market jak zasyfiały mały sklepik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbbbbbbbbbb Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.tvgawex.pl 22.09.10, 19:25 co zal wam dupe sciska ze poupadaja te okoliczne budki sklepowe???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 19:36 z tego co wiem, takie latające szczury, to się zwą nietoperze chyba co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.sqy-bng-011.adsl.virginmedia.net 22.09.10, 19:41 ile kilogram tego szczura kosztuje ,bo niewidzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 20:24 konkurencja się odezwała;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.196.13.65.threembb.co.uk 22.09.10, 21:12 Ktoś napisał że wszystko możliwe,bo to budynek po rzeżni,to ciekawe co przez ten okres czasu jadły -chyba cegły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.chelmno.mm.pl 23.09.10, 14:00 A może ktoś napiszę jaki syf jest w tych sklepach i kioskach osiedlowych? Tam to dopiero jest brud smród i ubóstwo. Towar leży 4x dłużej niż w marketach. To co teraz się dzieje to typowa prowokacja sklepikarzy i pracowników innych marketów. Żal dupe ściska że w końcu w chełmnie otworzyli coś ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do alejhandro Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: 89.191.152.* 23.09.10, 15:04 do alejhandro. nie wiem czy wiesz ale intermache wytoczy ci proces za tak fałyszewe ochydne klamstwa wyglaszane publicznie grozi do 5 lat więzieia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PREZES intermarha Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.tvgawex.pl 23.09.10, 15:14 Juz nie bede biegaly kupilem 5 kotow w nocy biegaja po calym markiecie i lapia szczury. Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Intermarche Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.tvgawex.pl 23.09.10, 18:50 Alejandro przeprasza Intermarche za fałszywe oskarżenia w Intermarche nie ma szczurów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.tvgawex.pl 25.09.10, 18:01 dajcie sobie spokoj, jak ktos cos widzial, to lepiej ze o tym mowi, bez wzgledu czy to w duzym czy malym sklepir-liczy sie dobro spoleczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 18:41 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawostka Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 13:59 Zdziwilibyście się ile jest szczurów w kamiennicach chełmińskiej starówki. Piwnice są ich pełne, aby się ich pozbyć potrzebna byłaby zbiorowa deratyzacja w mieście. W moim lokalu i piwnicy pod nim profesjonalna firma przeprowadziła na moją prośbę taką deratyzację. Kilkanaście sztuk padło. Efekt najprawdopodobniej był tylko chwilowy i kolejne sztuki przywędrowały od sąsiadów:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.chelmno.mm.pl 29.09.10, 00:25 jesli juz to biegają a nie latają-moze byly to nietoperze?a tak na marginesie-mam latać szczury w piwnicy -pomocy co mam zrobic ? to jest tam gdzie mam stać weki na połce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: W Intermarche latają szczury Fuj IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.10, 22:22 co do szczurów ,to jest ich dużo więcej niż ludzi ,więc wytępienie ich jest trudne Odpowiedz Link Zgłoś