Gość: cherry IP: *.poznan.tktelekom.pl 21.07.03, 01:17 czy wiecie gdzie w poznaniu mozna zrobic kurs robienia tipsow i ile kosztuje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jestem więc pytam a ja mam inne pytanie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 23:07 Zakładam, że każda czynność człowieka jest aktem bardziej lub mniej celowym, więc chciałabym się dowiedzeć jaki cel tkwi w doklejaniu sobie plastikowych paseczków zwanych tipsami do paznokci. Męczy mnie ten problem, odkąd z bliska ujrzałam tipsy długości ok. 4 cm i przyszła mi paskudna i złośliwa mysl do głowy: "Jak sobie ich włascielka radzi w WC" Więc jeszcze raz: po co, dla kogo, dla jakich korzysci i w imię czego producenci tego artykułu czerpią niezłe dochody z mody na "rapcie" u rąk??? Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: a ja mam inne pytanie 21.07.03, 23:48 Gość portalu: jestem więc pytam napisał(a): > Więc jeszcze raz: po co, dla kogo, dla jakich korzysci i w imię czego > producenci tego artykułu czerpią niezłe dochody z mody na "rapcie" u rąk??? Cóż, niezbadane są kryteria piękna (zwłaszcza te subiektywne)... Ja już bardziej rozumiem tipsy niż kolczyk na języku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: a ja mam inne pytanie 22.07.03, 00:06 Gość portalu: jestem więc pytam napisał(a): > paseczków zwanych tipsami do paznokci. Męczy mnie ten problem, odkąd z bliska > ujrzałam tipsy długości ok. 4 cm i przyszła mi paskudna i złośliwa mysl do > głowy: "Jak sobie ich włascielka radzi w WC" ma pewną hipotezę. jesli są zbyt długie, to właścicielka tipsów trzyma w kibelku na tą okazję specjalnie przygotowany kijek. i nawija nań, jak na pochodnię, papier toaletowy... a dalej sobie możesz wyobrazić ;D soczew Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: a ja mam inne pytanie 22.07.03, 14:07 Podobno do długich tipsów można się przyzwyczaić. Ale jak widzę coś takiego, to trudno mi uwierzyć. Chociaż kiedyś bacznie obserwowałam koleżankę w tipsach piszącą na klawiaturze. Nawet jej to wychodziło. Odpowiedz Link Zgłoś