Gość: CT IP: *.107.252.64.snet.net 17.12.01, 03:51 Jakie perfumy lub inne wonnosci polecacie Wy-kobiety dla mezczyzny tzn. jakie zapachy wam sie podobaja..? Cena nie gra roli;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek Re: Zapach dla faceta 17.12.01, 09:54 Ja jak zawsze (po raz kolejny tutaj zreszta...) polecam Dolce&Gabbana w granatowym pudeleczku welurowym... Przepiekny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dusia Re: Zapach dla faceta IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.12.01, 23:40 Ja kocham ## jop ## , CUDO , SEXI , i wszystko o najwspanialsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soso Re: Zapach dla faceta IP: 195.41.66.* 19.12.01, 08:53 Wbrew pozorom robisz prezent dla siebie a wiec kieruj sie wlasnym nosem - Doskonaly efekt murowany! Najlepiej cos, co wspolgra z jego naturalnym zapachem. Pomysl, czy to bedzie nakrecalo Cie w lozku. W pewnej chwili znajdziesz dokladnie to, czego szukasz. Kiedys rozpoczalem podobny watek o zapachach dla pan w tym dziale i po setce postow doszedlem do wniosku, ze tyle gustow co kobiet sie wypowiadajacych. A ja wole na nich to, co mnie ekscytuje. I to jest chyba dobre rozwiazanie. Nie pytaj. Wachaj! såså Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Zapach dla faceta IP: 195.95.19.* 19.12.01, 09:41 tylko DUNE... cudownie pasuje do mojego Kochania... Odpowiedz Link Zgłoś