polskiprl 04.11.07, 17:04 Czy ma ktos torebki tej firmy? Czy jestesice zadowolne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pianazludzen Re: Torebki Atmosphere 04.11.07, 17:21 atmosphere to tania marka sprzedawana w anglii w sieci primark, popularna ogromnie na allegro, tyle ze tam np male troebki ktore w anglii mozna kupic za 1 funta, chodza za 30 zlotych. Ogromniaste trby we wzory ktore widzialam w anglii za 5 funtow na allegro sa za stowe itp. Tak wiec jesli masz znajomych w UK to lepiej ich popros o przywiezienie torby. Jesli nie, faktycznie pozostaje allegro. Jakosc srednia, taka wlasnie jakiej mozna sie spodziewac za 5 funtow, podobna do H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
d.aga87 Re: Torebki Atmosphere 04.11.07, 19:20 Jeżeli chccesz kupić torebkę tej firmy na Allegro to kompletnie odradzam! Ceny są ogromne! Jak pisała poprzedniczka - w Anglii te torebki sprzedawane są za grosze! Kupiłam kilka w czasie pobytu a Anglii, żadna nie "wytrzymała" 3 miesięcy używania :/ A to suwak sie popsuł, a to podszewka odpruła... Szajs jakich mało :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzika.locha Re: Torebki Atmosphere 04.11.07, 21:21 Ja mam jedną świetną kopertówkę Atmosphere, nie niszczy się bo jako, że to kopertówka jest rzadko używana , ale wygląd ma uroczy :). Może i marka tania, ale mi się niektóre ich torebki podobają, a że zmieniam torebki często, nie płakałabym gdyby się dość szybko popsuła tym bardziej ,że nie kosztują majątku ;).Teraz choruję na jedne model od nich, ale nie mam jej jak zdobyć:( nie mam obecnie znajomych którzy mogliby mi przywieżć:( Cóż trudno jakoś przeżyję hehe... Odpowiedz Link Zgłoś