Dodaj do ulubionych

Torebki Atmosphere

04.11.07, 17:04
Czy ma ktos torebki tej firmy?
Czy jestesice zadowolne?
Obserwuj wątek
    • pianazludzen Re: Torebki Atmosphere 04.11.07, 17:21
      atmosphere to tania marka sprzedawana w anglii w sieci primark, popularna
      ogromnie na allegro, tyle ze tam np male troebki ktore w anglii mozna kupic za 1
      funta, chodza za 30 zlotych. Ogromniaste trby we wzory ktore widzialam w anglii
      za 5 funtow na allegro sa za stowe itp. Tak wiec jesli masz znajomych w UK to
      lepiej ich popros o przywiezienie torby. Jesli nie, faktycznie pozostaje
      allegro. Jakosc srednia, taka wlasnie jakiej mozna sie spodziewac za 5 funtow,
      podobna do H&M.
      • d.aga87 Re: Torebki Atmosphere 04.11.07, 19:20
        Jeżeli chccesz kupić torebkę tej firmy na Allegro to kompletnie odradzam! Ceny
        są ogromne! Jak pisała poprzedniczka - w Anglii te torebki sprzedawane są za
        grosze! Kupiłam kilka w czasie pobytu a Anglii, żadna nie "wytrzymała" 3
        miesięcy używania :/ A to suwak sie popsuł, a to podszewka odpruła... Szajs
        jakich mało :/
        • dzika.locha Re: Torebki Atmosphere 04.11.07, 21:21
          Ja mam jedną świetną kopertówkę Atmosphere, nie niszczy się bo jako, że to
          kopertówka jest rzadko używana , ale wygląd ma uroczy :). Może i marka tania,
          ale mi się niektóre ich torebki podobają, a że zmieniam torebki często, nie
          płakałabym gdyby się dość szybko popsuła tym bardziej ,że nie kosztują majątku
          ;).Teraz choruję na jedne model od nich, ale nie mam jej jak zdobyć:( nie mam
          obecnie znajomych którzy mogliby mi przywieżć:( Cóż trudno jakoś przeżyję hehe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka