barnabasz33 23.11.07, 19:47 www.sfd.pl/Arnold_w_wieku_17_lat_%2Doce%C5%84cie_go_%21-t201192.html img113.imageshack.us/my.php?image=franksepeplaygirlhn1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
listekklonu Re: dlaczego kobitom nie podobaja sie kulturysci? 23.11.07, 20:02 Nie mam pojęcia. Tak samo, jak zupełnie nie rozumiem, czemu facetom się nie podobają urocze kulturystki. nynerd.com/wp-content/uploads/2006/03/body_builder_chick_1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: dlaczego kobitom nie podobaja sie kulturysci? 23.11.07, 20:07 Zrozumiesz gdy wdasz się z taką w bliski kontakt i źle się spiszesz:) Każdy ma czasem kiepski dzień :((( Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: dlaczego kobitom nie podobaja sie kulturysci? 23.11.07, 21:08 Wystarczy pokazać to zdjęcie napalonemu facetowi zamiast "kochanie, boli mie głowa" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: dlaczego kobitom nie podobaja sie kulturysci? 24.11.07, 15:15 bleeee zaraz zwrócę obiad :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: dlaczego kobitom nie podobaja sie kulturysci? 23.11.07, 20:02 Jest porzekadło: duża klatka, mały ptaszek W przypadku img113.imageshack.us/my.php? image=franksepeplaygirlhn1.jpg ptaszej jakby normalny .... Ostateczna decyzja należy do kobiet :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kama3570 Re: dlaczego kobitom nie podobaja sie kulturysci? 23.11.07, 20:24 Bo wyglądają śmiesznie,bo mają małe rozumki(pewnie efekt nadużywania metanabolu)no i mają zbyt wysokie mniemanie o sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
wioleta4 Re: dlaczego kobitom nie podobaja sie kulturysci? 23.11.07, 20:58 Moze nie do przesady wypasione klaty,ale zawsze dobrze zbudowany facet to byla zacheta. I mam meza atlete,a jak licealistka zakochalam sie w przygrubawym gostku.Parodia... Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Tak właściwie ... 23.11.07, 21:28 to interesuje mnie, czy kobietom podobają się tzw. strongmeni? Tzn. faceci, potrafiący podnieść np. samochód jedną ręką - o wyglądzie jak w programie TVN. Nie wliczam w to Pudziana, który jednak wyglada jak człowiek (chociaż mocno umięśniony)! Czy takie strongmeny nie powinny raczej występować w cyrku [ew. pokazach osobliwości] niż na oficjalnych zawodach (TVN-owskich)? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Tak właściwie ... 24.11.07, 15:43 tak wyglądają jak wybryk natury. Ci na zdjęciach tu pokazanych wyglądają jeszcze jakoś Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca moze z tego samego powodu, 24.11.07, 14:29 dlaczego facetom nie podobaja sie kulturystki??? ;) kulturystyka.bajo.pl/news,5066,wywiad,z,aleksandra,kobielak.html Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: moze z tego samego powodu, 24.11.07, 15:47 ta kobieta na zdjęciu wygląda lepiej niż ten gość obok o skórze maślaka ;P Odpowiedz Link Zgłoś
buj_w_chutach Re: moze z tego samego powodu, 24.11.07, 18:51 A poznałem ja kiedyś. Wygląda jak 50-tka z grubą tapetą a'la lata 80-te. Powiem szczerze - na jaj widok mój był w głębokim opadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: dlaczego kobitom nie podobaja sie kulturysci? 24.11.07, 15:36 Bo wyglądają jak potworki. Mmmmmmmm ale powiem ,że to zdjęcie na żółtym tle byłoby niezłe gdyby mu głowe odciąć ;P Odpowiedz Link Zgłoś
shedirr Re: dlaczego kobitom nie podobaja sie kulturysci? 24.11.07, 15:40 Bo taka góra mięśni nie wygląda wcale ładnie, jest to nie estetyczne. Umięśnieni i wyrzeźbieni faceci wyglądają świetnie ale do czasu kiedy nie zaczynają przesadzeć i pakować w siebie różnego rodzau syfy. Wtedy zaczynnają wyglądać jak smoki. A kulturystki się nie podobaja bo wyglądają jak mężczyźni, zreszta one też pakuja w siebie różne świństwa. Odpowiedz Link Zgłoś