armina_vanderbilt 30.11.07, 22:19 czekam pare minut, a potem ide sie pierd--lic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
armina_vanderbilt Re: Poletko ubilam 30.11.07, 22:20 A to moja znajomosc swiatowej muzyki, trendow, wplywow, oryginalow.Oto cala ja www.youtube.com/watch?v=hTfS5QG2V30&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Poletko ubilam 30.11.07, 22:33 armino, ktos dzisíaj juz ci powiedzial (acha ty sama sobie) idz na spacer, wyspij sie i znajdz cos, co zabierze cie na chwile od uzaleznienia, poczucia nizszosci i rozpaczy z tego powodu. mowilem o dystansie do siebie i poczuciu humoru, ale ty go nie masz. nie potrafisz smiac sie sama z siebie. nigdy nie potrafilas. ordnung musste sein i dlatego tak nienawidzisz uporzadkowania. mimo wszystko za te jedna piekna wolna chwile, ktora dzis nam wszystkim sie przydarzyla- serdecznie dziekuje. bylo przez chwile pieknie. przez chwile bylas wolna. przez chwile, dlatego sie klanialem w pas. a teraz, moja nie-droga- Odpowiedz Link Zgłoś
armina_vanderbilt Re: Poletko ubilam 01.12.07, 09:59 OKey,juź włączyłam polską czcionkę,żeby było widać moje korzenie i biorę się do roboty.Jaki piękny dzień dzisiaj.lol.Mathiasie nie szkodzi,że kowianeczka odeszła.Teraz będę już tylko ja!Nie wziąłeś tego pod uwagę?Nie szkodzi.Tyle wątków,muszę się wypowiedzieć przed śniadaniem. armina Odpowiedz Link Zgłoś