kitek_maly 19.12.07, 13:53 na punkcie pewnego faceta, którego prawie nie znam :-) przeszukałam cały net i ustaliłam jak się nazywa i jaki ma nr gg. zachowuję się jak nastolatka! ;-) ooo, to tak jak Prom ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel1940 Re: odbiło mi :-) 19.12.07, 13:58 Gratuluje, 3mam kciuki :-). To mam nadzieje takie antidotum na wczorajszego dola ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: odbiło mi :-) 19.12.07, 14:00 haha, ale za co te gratulacje? że się cofnęłam w rozwoju? ;-DD antidotum na doła, który trwa od roku szukam cały czas. a to jest takie małe światełko w tunelu. fajnie, że jest :-) ale trochę się boję, że i przez to będę cierpieć, jeśli sobie nie dam na wstrzymanie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: odbiło mi :-) 19.12.07, 14:03 Nie cofnela, a odmlodnialam, kobiety wydaja fortune na takie kuracje, a tu prosze, jakie to proste :D Czy uwazasz, ze jest w tym cofnieciu sie do czasow nastoletnich cos zlego? :P Pozytywne zakrecenie jest pozytywne ;-). Idz na zywiol, nie przejmuj sie drobiazgami. Roznica miedzy cierpieniem z milosci oraz z jej braku jest taka, ze przy tym pierwszym sa chociaz wspomnienia ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: odbiło mi :-) 19.12.07, 14:18 sama nie wiem czy jest w tym coś złego czy nie... :-) nie miałabym probelmu z tym, żeby go zaczepić w realu.. gdyby nie to, że ciągle jakieś grouppies się koło niego kręcą :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
misia12347 Re: odbiło mi :-) 19.12.07, 14:18 Odbiło CI bo nie śpisz po nocach :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: odbiło mi :-) 19.12.07, 14:20 :-D już nie będe nawet wytykać palcami tych, którzy jeszcze bardziej nie śpią. nie śpię, bo myślę o nim. myślę o nim, bo mi odbiło... odbiło mi, bo nie śpię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: odbiło mi :-) 19.12.07, 17:34 niech zgadnę... chodzi o Trypla??... biedny Trypel ;)) ------------------- SuDoKu... wciąga :) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: odbiło mi :-) 19.12.07, 17:49 dziwie się że niektóre osoby tak się zachowują ,żeby latać za facetem Odpowiedz Link Zgłoś
misia12347 Re: odbiło mi :-) 19.12.07, 19:37 Ona za nim nie lata, ona go teraz osacza :)Zdobywa materiały, żeby jak najlepiej przygotować się do ataku :) Póżniej wykona jeden szybki zbijający przeciwnikaz nóg ruch, i ofiara zostanie upolowana i przyciągnięta do domku i nawet nie będzie chciała uciekać, więc nie będzie trzeba za nią latać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: odbiło mi :-) 19.12.07, 19:41 Póżniej wykona jeden > szybki zbijający przeciwnikaz nóg ruch, i ofiara zostanie upolowana > i przyciągnięta do domku hahaha :-) mam nadzieję, że tak właśnie będzie. najgorsze jest to, że on nawet nie może czuć się osaczony, bo nie ma zielonego pojęcia o moich zamiarach ;-) zresztą pluję sobie w brodę, bo mogłam mu coś dać do zrozumienia... Odpowiedz Link Zgłoś