sedzia.anna.maria.wesolowska 03.01.08, 11:45 to wylęgarnia gejów i pustych lalek barbie nie można spokojnie patrzeć na tą obsceniczność a wy co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karka831 Re: uważam ze program jaka to melodia 03.01.08, 11:47 Nie cierpie tego programu.Wkurza mnie jak zaden inny...Sztucznosc i tandeta na kazdym kroku...bleh Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: uważam ze program jaka to melodia 03.01.08, 11:49 tak samo to odbieram Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: uważam ze program jaka to melodia 03.01.08, 11:50 o własnie, jeszcze te stroje jak na karnawał do przedszkola i kręcenie dupami przez tych wymoczków szkoda ze za nasze pieniądze w czasie dobrej ogladalności Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: uważam ze program jaka to melodia 03.01.08, 16:37 Mam takie same odczucia :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: uważam ze program jaka to melodia 03.01.08, 11:53 mnie berdziej wkurza ten teleturniej na największego przecietniaka. Ten co prowadzi Strasburger. Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: uważam ze program jaka to melodia 03.01.08, 11:55 śmieszne jest że on sie ślini na widok ładniejszych uczestniczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: uważam ze program jaka to melodia 03.01.08, 15:51 mnie wkurza program o sędzi annie marii wesolowskiej ,skad oni biorą tych "aktorów"? Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: uważam ze program jaka to melodia 03.01.08, 17:03 No, "sędzia anna maria", "W-11" i te inne z tej bajki. Drewniane aktorstwo, same Pinokie... Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: uważam ze program jaka to melodia 03.01.08, 17:43 simply_z napisała: > mnie wkurza program o sędzi annie marii wesolowskiej ,skad oni biorą > tych "aktorów"? Jak widzę sędzinę Annę Marię, to mam ochotę złapać za maszynkę do golenia i zgolić jej te perukopodobne kudły. Nie mam pojęcia jak wykształcona, inteligentna i z pewnością nie biedna kobieta występująca publicznie może straszyć takim sianem na głowie. Nie stać jej na fryzjera? Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: uważam ze program jaka to melodia 03.01.08, 17:46 A czasem sobie rozpuszcza włosy. Widziałaś? Ja się przyznam, że oglądam, bo jak wracam z zajęć to jem obiad i sobie to włączę. Wiem, że podnoszę oglądalność, ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: uważam ze program jaka to melodia 04.01.08, 10:30 nie no ten program to akurat na poziomie jest, ciekawe sprawy prosto z zycia cos sie dzieje nie porównujmy, a sama sedzia to bardzo miła i rozsądna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: uważam ze program jaka to melodia 04.01.08, 11:58 ja tam lubie to ogladac i nie patrze na to z tej strony co Ty Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: uważam ze program jaka to melodia 07.01.08, 10:08 czyli Ty ją od tyłu oglądasz? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: uważam ze program jaka to melodia 05.01.08, 00:58 myślę, ze melodie sie pani pomylily :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: uważam ze program jaka to melodia 07.01.08, 10:09 a Pani to co? tylko upojne randki na MTV?:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: uważam ze program jaka to melodia 07.01.08, 13:51 Nie mam MTV :( a upojne randki wole na żywo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: uważam ze program jaka to melodia 07.01.08, 14:19 no to przynajmniej masz czas na sprzatnięcie pokoju no nie watpie Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: uważam ze program jaka to melodia 07.01.08, 15:05 żeby tylko jednego :) oj chyba dawno nie bzykałaś :PP Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: uważam ze program jaka to melodia 07.01.08, 15:45 ktoś tu próbuje się pochwalić ze ma wiecej pokoi? w odróznieniu od niektórych nie chwalę sie moim zyciem imtymnym Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: uważam ze program jaka to melodia 07.01.08, 15:52 ale wicej od kogo? :) jakbym dawno ten teges nie miala, to tez bym sie nie chwalila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: uważam ze program jaka to melodia 07.01.08, 15:56 więcej od jednego no nie wiem co masz na myśli?ale czuje ze podobne obrzydlistwa jak tu co niektóre wypisuja? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: uważam ze program jaka to melodia 07.01.08, 16:01 porażająca logika :) no własnie..nie wiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: uważam ze program jaka to melodia 07.01.08, 16:20 wiem ze elokwencję mam nietuzinkową juz mi to mówili i nie rozpaczam z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: uważam ze program jaka to melodia 07.01.08, 11:09 TVP za wszelką cenę stara się dorównać włoskiemu RAI a to podobno najgłupsza telewizja publiczna świata. Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: uważam ze program jaka to melodia 07.01.08, 13:51 a abonament trzeba płacić:( Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: uważam ze program jaka to melodia 07.01.08, 11:11 > to wylęgarnia gejów i pustych lalek barbie > nie można spokojnie patrzeć na tą obsceniczność > a wy co myslicie? mysle, ze jestes glupia:) ale co tam... Odpowiedz Link Zgłoś
sedzia.anna.maria.wesolowska Re: uważam ze program jaka to melodia 07.01.08, 13:49 bardzo rzeczowa odpowiedź i jaka konstuktywna, w przeciwieństwie do Ciebei ja Cię nie obrażam jedynie zwierzęta i ludzie z marginesu kiedy nie wiedzą co robić albo gryzą albo sikaja pod siebie Odpowiedz Link Zgłoś