noelllka 11.01.08, 12:25 Dzis robie smazona rybe z ziemniakami + ogorek. A wy co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: Obiadek... 11.01.08, 12:34 tatara bym zjadł :) ale musi kawa wystarczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Obiadek... 11.01.08, 12:36 No to masz już gotowe menu na najbliższy tydzień [prawie] :) Odpowiedz Link Zgłoś
noelllka Re: Obiadek... 11.01.08, 12:51 Ja wiem, czy taki pomywacz z dzyndzlem na wierzchu jest seksowny? ;)) Jak dla mnie pomywacz w spodniach jeansowych, z bosymi stopami i rozpieta do polowy koszula to byloby cos ;> Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Obiadek... 11.01.08, 12:54 Z przodu faruszek, ale tylko z przodu... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Obiadek... 11.01.08, 12:36 U mnie wczoraj bylo "Lau" (majstersztyk!), a dzisiaj bedzie pasta z warzywami, ale poprucialem wlasnie w lodowce i zjadlem tym czasem sülze, ktorego u mnie nikt nie tknie, a ja i owszem. lubie takie swinstwa krojone:))) m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Obiadek... 11.01.08, 14:01 ansag napisała: > > Dzisiaj lasagne :))) > > Pychotki! :) Dla kogoś kto lubi między innymi szpinak ;D Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Obiadek... 11.01.08, 12:50 kopytka od teściówki:-) najpierw napisałam "kopytka teściówki" :D Odpowiedz Link Zgłoś
noelllka Re: Obiadek... 11.01.08, 12:53 Hihihi, dobre ;) Tylko czy kopytka tesciowki bylyby zjadliwe :P A fu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Obiadek... 11.01.08, 13:37 u mnie jajka sadzone, ziemniaki i fasolka szparagowa. Właśnie podpadnietego Proma na gotowanie namówiłam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Obiadek... 11.01.08, 14:01 Na obiadek platki z mlekiem? Nieee, platki tylko na sniadanie. Na obiadek jada sie dania cieple, ktore kojaco dzialaja na sluzowke zoladke i pankreas. m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
beau13 Re: Obiadek... 11.01.08, 15:02 mam to szczęście/ nieszczęście, że pracuję w domku wiec w porze obiadowej jem to czego domaga się mój żołądek;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes o masz! 11.01.08, 14:00 to ja może wreszcie pomyślę o śniadaniu jakimś... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
noelllka Re: o masz! 11.01.08, 14:16 Ludzie, jak wy sie odzywiacie! Sniadanie?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: o masz! 11.01.08, 15:52 nie ludzie, tylko ines ;p już zjadłam kawa z ciastkiem o obiedzie pomyślę wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
shayah Re: Obiadek... 11.01.08, 15:05 No to ja nic nie gotuję. Do kogo mogę się wprosić? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Obiadek... 11.01.08, 15:11 A ja bede ze znajomymi robic sushi :) Chociaz to pewnie juz kolacje wyjdzie. Zjadlam dzis pozne sniadanie, wiec obiadu jako takiego nie bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith.b Re: Obiadek... 11.01.08, 16:48 shayah napisała: > No to ja nic nie gotuję. > Do kogo mogę się wprosić? ;)) Do nas możesz. Chłopak dziś zrobił kurczaka tonkatsu a narobił tego tyle, że i dla Ciebie spoko starczy. DO tego ryż i sałatka.Mniam Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Obiadek... 11.01.08, 16:09 a ja dzis tez rybę! dorsza po grecku :) do tego kasza pęczak i groszek z kukurydzą. A oprócz etgo zjadłam dzisiaj pączka, kajzerkę, pół czekolady, dwie pomarańcze, lody w rożku i teraz wafle popcornowe :) sporo co? Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Obiadek... 11.01.08, 18:49 Nie chce Ci pusc apetytu, ale powyzsze bardzo zle wyglada, a jak smakuje nie wiem. Ja za to najadlem sie dzis ogorkow wlasnej roboty i mi chlupie w brzuchu. Czas na weekend:) m.s. Odpowiedz Link Zgłoś