nie_wiedzaca 22.01.08, 11:00 hej tak sie zastanawiam jakie macie plany na walentyki, co zamierzacie na ten dzionek, wieczor zrobic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 11:10 Oczywiście, że mam. Przecież to najważniejsze święto, gdzie tam do walę tynek Bożemu Narodzeniu, czy urodzinom, czy olimpiadzie! Ja zaczęłam planować tegoroczne walę tynki 15 lutego zeszłego roku i uważam, że każdy tak POWINIEN! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 11:14 A tfu... żadnych takich... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 12:37 Mam plan. Nie obchodzić. Jak co roku zresztą . Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 12:41 dobry plan:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 12:42 Ależ nic, czego nie robiłabym w każdy inny dzień. Ten dzień nie stanowi dla mnie nic szczególnego. Nie dotyczy mnie.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 12:44 kliknij w mój nick i zobacz datę od kiedy jestem na forum. :-) w tym roku pewnie spędzę walę tynki podobnie. :-) może dodatkowo będę na maxa wściekła jak zobaczę te stada serduszek i misiów w drodze z pracy. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 12:44 tak ja zapalanowałam sobie tak: - rano śniadanie do łóżka - marmolada z papai i rogalikiem oraz kropla soku pomarańczowego, kawa - potem kąpiel w piance o zapachu mandarynki - lot prywatym odrzucowcem do Paryża - zakupy, zakupy, zakupy - wykupinie wszystkich róż herbacianych w całym województwie i obdarowanie mnie nimi - może jakieś brylantowe kolczyki - kolacja na dachu wieżowca w NY a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 12:47 phi, słabo coś. przede wszystki zawodzi ten punkt: > - może jakieś brylantowe kolczyki tylko kolczyki? może cały komplet? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 12:48 kitek_maly napisała: > > phi, słabo coś. przede wszystki zawodzi ten punkt: > > > - może jakieś brylantowe kolczyki > > tylko kolczyki? może cały komplet? ;-) > wiesz.. to tylko wstępne plany..;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 12:55 a rozumiem, to szkic. ;-) ale dopisz koniecznie do tych kolczyków bransoletkę i zawieszkę, bo potem będziesz żałować. ;-) a tak za jednym zamachem wyciągniesz. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 16:23 jak to co? czekam na listonosz żeby odebrać wór walentynek Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 16:30 kitki nie zaduzo tego na raz ;p? pamietaj ze nadmiar bizuteri jest pase ;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 16:34 Najgorsze święto ;/ Chryste najchętniej zaszyłabym sie u Mamy, ale niestety to nie weekend ;/ zaszyłabym się w pracy, ale i tak mnie znajdą wzięłabym delegacje, ale nie ma ;/ więc może nabawie sie grypy żołądkowej numer 2 i będę miała święty spokój :D Odpowiedz Link Zgłoś
lospablos20 Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 17:11 ja sie ucze do sesji, bo 16 egzamin..a gdyby nie to, to bym sie włoczył gdzies samotnie pewnie..jak co roku.. :/ a do pazdziernika myslalem ze inaczej bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally EKHM!! 22.01.08, 16:47 Ja mam taki pomysł, że Wam za chwilę kapcie spadną... więc dla Mojego ukochanego na Walentynki nagrywam płytę z ulubionymi love songami :))) A ponieważ pięknie śpiewam, to KNN będzie wniebowzięty... Oczywiście dostanę NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: EKHM!! 22.01.08, 17:21 > Oczywiście dostanę NIC. zachwyt na jego twarzy - bezcenne no chyba że mu słoń na ucho nadepnął :PP Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: EKHM!! 22.01.08, 17:40 EJ! Ja pięknie śpiewam... jak już nagram to na bloga wrzucę :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: EKHM!! 22.01.08, 17:23 wzbudzasz we mnie agresje ;/ kup mu za 90gr serce czekoladowe WYSTARCZY Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: EKHM!! 22.01.08, 17:37 w Walentynki takie serce z 10zeta będzie kosztowac ;/ plyte nagram za free... Ally skąpa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 19:47 ja jak zwykle napisać sms bo mojego pana nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 19:51 Jeśli ustawią mi w grafiku wtedy pracę,to cały dzień prześpię,a w nocy będę sprzątał w trakcie i po balu walentynkowym;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 19:53 A walentynkę,to dostałem w życiu tylko raz i od osoby,którą widziałem tylko kilka razy;) Odpowiedz Link Zgłoś
slabosc_czuje Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 19:54 łeee, szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 20:02 Ja pewnie nie zauważę i zapomnę, dopóki mi serduszka na google.com nie przypomną. I mnie to jakoś specjalnie nie ruszy. Nie oczekuję też żadnych walentynek, bo osobnik, z którym się ostatnio zadaję, jest ostatnią osobą, którą podejrzewałabym o obchodzenie tego święta :) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 20:10 W ramach wrodzonego masochizmu pójdę do kina na najnowszą polska komedię romantyczną - nie wiem, co będzie gorszą torturą: film czy fakt bycia jedyną osoba samotną na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 20:18 o taaak, będę przez cały dzionek czekać, aż mój misiaczek mi przyniesie tę obowiązkową jedną czerwoną różę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: macie juz jakies plany na Walentynki ?? 22.01.08, 20:22 Tak mam plan: 1. wyłączę w pracy radio, żeby nie słuchać cały dzień "tych" piosenek 2. nie kupię gazety, żeby nie przeczytać setek wyznań miłosnych 3. po pracy chyłkiem przemknę do domu, coby nie wiedzieć nic i nikogo a nad punktami 4-10 jeszcze pracuje. :) Odpowiedz Link Zgłoś