Dodaj do ulubionych

HARMONET-CZY MOŻNA...

IP: *.chello.pl 19.08.03, 12:24
LEKARZ PRZEPISAŁ MI PIGUŁKI-HARMONET.NIEDŁUGO WYJEŻDZAM NA URLOP I PECH
CHCIAŁ,ŻE PIERWSZY TYDZIEŃ BĘDZIE UDANY:)) ALE ZA TO DRUGI JUŻ NIE(BO TRAFI
MI SIĘ OKRES...)PYTANIE MAM TAKIE:CZY MOŻNA"PRZEDŁUŻYĆ" BRANIE PIGUŁEK O TE
KILKA DNI ABY PRZESUNĄĆ OKRES-TAK JAK W CILEST?BO NIESTETY NIE MA TAKIEJ
INFORMACJI NA ULOTCE A DO LEKARZA IDĘ DOPIERO PO URLOPIE.
PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ.DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM.
Obserwuj wątek
    • colli Re: HARMONET-CZY MOŻNA... 19.08.03, 12:27
      z tego co wiem tak... a przynajmniej tak wlasnie jest w przypadku
      wiekszosci "hormonow". poprostu nie robisz 7dniowej przerwy. a moze zadzwonisz
      do lekarza? to chyba nie problem, a przynajmniej bedziesz miala pewnosc. zycze
      udanego wypoczynku:)
      • Gość: COBRA Re: HARMONET-CZY MOŻNA... IP: *.chello.pl 19.08.03, 12:38
        NIESTETY ON JUŻ ZNOWU WYJECHAŁ...DLATEGO TRUDNO MI SIĘ CZEGOS DOWIEDZIEĆ NA TEN
        TEMAT.DZIĘKI ZA RADĘ.POZDRAWIAM
      • Gość: dalloway Re: HARMONET-CZY MOŻNA... IP: *.chello.pl 19.08.03, 12:39
        mozna na 100% w tym sensie, ze tabletki sie do tego "nadaja"
        inna rzecz czy nie bedziesz miala plamien itp przyjemnosci - ale to bardziej
        zalezy od twojego organizmu niz od samego rodzaju tabletek (chociaz oczywiscie
        moze byc tak, ze przy jednych pigulkach niespodzianki sa, a przy innych nie ma)
        • Gość: COBRA Re: HARMONET-CZY MOŻNA... IP: *.chello.pl 19.08.03, 12:50
          WSZYSTKO MOŻE SIE ZDAŻYĆ-ZWŁASZCZA,ŻE TO MOJE PIERWSZE OPAKOWANIE...
          • Gość: Anton Re: HARMONET-CZY MOŻNA... IP: *.acn.waw.pl 19.08.03, 12:55
            Gość portalu: COBRA napisał(a):

> WSZYSTKO MOŻE SIE ZDAŻYĆ-ZWŁASZCZA,ŻE TO MOJE PIERWSZE OPAKOWANIE...

Istotnie wszystko, a więc na wszelki wypadek już składam gratulacje!
            • Gość: COBRA Re: HARMONET-CZY MOŻNA... IP: *.chello.pl 20.08.03, 12:31
              CHODZIŁO MI O DOLEGLIWOŚCI ZWIĄZANE Z BRANIEM PIGUŁEK...A NIE JAK WNIOSKUJĘ Z
              TWOJEJ WIADOMOŚCI-ZAJŚCIE W CIĄŻĘ...:)))POZDRAWIAM
          • Gość: dalloway Re: HARMONET-CZY MOŻNA... IP: *.chello.pl 19.08.03, 23:11
            a jak reagujesz teraz w trakcie pierwszego? jesli masz plamienia to nie radze
            brac bez przzerwy, bo i tak nie pozbedziesz sie klopotu - okresu. jak wszystko
            ok, to moze warto sprobowac bo i tak raczej nic nie tracisz
            • Gość: COBRA Re: HARMONET-CZY MOŻNA... IP: *.chello.pl 20.08.03, 12:29
              WSZYSTKO JEST O.K. SAMA JESTEM ŹDZIWIONA,ŻE NIE MAM DOLEGLIWOŚCI.
              SZCZERZE MÓWIĄC TROSZKĘ SIĘ BOJĘ PRZEDŁUŻENIA BRANIA.Z DRUGIEJ STRONY-MIEĆ
              ZWALONY URLOP PRZEZ "PRZECIEKI" TO GŁUPOTA.JADĘ ODPOCZĄĆ A NIE DODATKOWO SIĘ
              MARTWIĆ CZY PRZYPADKIEM NIE POJAWIŁA SIĘ PLAMA NA SPODNIACH...
              • maga102 Re: HARMONET-CZY MOŻNA... 21.08.03, 09:59
                Można. Też biorę Harmonet i w tamtym roku z okazji wyjazdu do Francji wzięłam
                dwa opakowania jedno po drugim z tych samych powodów co Ty chcesz wziąć.
                Wczesniej konsultowałam się w tej kwestii z ginekologiem i powiedział, ze
                można, ale nie za często.
                Wszystko było ok, mimo iż tez na poczatku miałam obawy jak to wpłynie na mój
                organizm.

Pozdrawiam
                Maga
                • Gość: shila Re: HARMONET-CZY MOŻNA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 10:09
                  biore harmonet od roku , dwa razy juz tak zrobilam, nie wiem jak to sie ma do
                  pierwszego opakowania, ale rowniez konsultowalam sie z ginekologiem i zapewnil
                  ze mozna - tylko tak jak maga102 wspomniala - nie za czesto... reasumujac -
                  uwazam ze mozesz zaryzykowac - nie powinno byc zadnych "przeciw".... no i
                  milego "wypoczywania":))))
                  • Gość: COBRA DZIEKUJĘ... IP: *.chello.pl 21.08.03, 13:13
                    WSZYSTKIM WAM ZA INFORMACJE.BARDZO SIĘ PRZYDAŁY.MAM NADZIEJĘ,ŻE NIC MI NIE
                    BĘDZIE DOLEGAĆ:))A TEGO NIE ZAMIERZAM POWTARZAĆ CIĄGLE(-TO JEST TAKI MAŁY
                    WYPADEK:))OKRES W NAJMNIEJ ODPOWIEDNIM MOMENCIE...:))JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ I
                    POZDRAWIAM.

MARTUCHA
                    • Gość: renia i na przyszlosc... IP: *.ath.spark.net.gr 21.08.03, 13:28
                      Pisz ludzkimi literami. Wiem, ze sprawa jest dla Ciebie najwyzszej wagi, ale
                      wsrod tak zyczliwych ludzi naprawde nie wypada wrzeszczec ;))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka