mala_mee 04.02.08, 10:55 Jedna z miłości, druga z głupoty, trzecia z głodu. Czy jeszcze ktoś z czegos umiera??? czy na więcej powinniśmy się szykować??? Czy idziemy wszyscy czy delegacje wysyłamy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus76 Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 10:57 mala_mee napisała: > Jedna z miłości, druga z głupoty, trzecia z głodu. > Czy jeszcze ktoś z czegos umiera??? > czy na więcej powinniśmy się szykować??? > Czy idziemy wszyscy czy delegacje wysyłamy??? To ja może jeszcze z lenistwa. Bo mi się żyć nie chce... ;> Odpowiedz Link Zgłoś
jantarrka Szykuje się czwarty 04.02.08, 10:58 Ja umieram na rosnącą ostatnią ale najwredniejszą ósemkę. Nie spałam noc całą z bólu, płaczu i wściekłości, że Ibuprom Max nie działa :( ale mogę się poświęcić i umrzeć na coś bardziej finezyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 11:00 kurde, rzeczywiście gdyby się umierało na takie rzeczy to albo nie byłoby takich problemów, albo nie byłoby pnad połowy ludzi na tym świecie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 11:15 Z braku seksu, z braku czasu, z braku czegoś ciekawego do robienia;P. Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 11:17 ja umieram bo muszę siedzieć w hucie Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 13:22 butterflymk napisała: > ja umieram bo muszę siedzieć w hucie Toczysz buj w chucie? Czy jakoś tak :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 11:20 mala_mee napisała: > Jedna z miłości, druga z głupoty, trzecia z głodu. > Czy jeszcze ktoś z czegos umiera??? > chyba ja, właśnie się dziś dowiedziałam gdzie mam śledzionę...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 11:23 mala_mee napisała: > Boli znaczy się??? no strasznie! ty nie wiesz od czego ten narząd tak mnie kurde boli? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 11:26 No nie wiem. Ale nie dawaj sobie tak łatwo wyciąć. A jak już będą sie upierali przy wycięciu to niech Ci wszystkie szczepienia wcześniej zrobić BO jak sie już śledziony nie ma to niektóre szczepionki są zabronione. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 11:28 mala_mee napisała: > No nie wiem. > Ale nie dawaj sobie tak łatwo wyciąć. A jak już będą sie upierali > przy wycięciu to niech Ci wszystkie szczepienia wcześniej zrobić BO > jak sie już śledziony nie ma to niektóre szczepionki są zabronione. Boże! ona mnie od godziny boli dopiero a ty mi już ją wycinać chcesz??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 11:32 No to było mówić, ze godzinę boli... Cafam wycinanie... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 11:37 mala_mee napisała: > No to było mówić, ze godzinę boli... > Cafam wycinanie... nie, no.. przecież ja na tym forum na zawał padnę ide na Zdrowie poczytac o śledzionie i na Muzykę poszukać mego pięknego pana z teledysku Bombonierka:D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 11:41 Nie opuszczaj nas, tu jest interesującej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 11:47 mala_mee napisała: > Nie opuszczaj nas, tu jest interesującej!!! To nie był dobry pomysł z tym forum Zdrowie ja wszystko mam to o czym oni tam piszą;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 13:25 nutopia napisała: > mala_mee napisała: > > > Nie opuszczaj nas, tu jest interesującej!!! > > To nie był dobry pomysł z tym forum Zdrowie > ja wszystko mam to o czym oni tam piszą;) > A było wchodzić na wątki o psychiatrii? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 13:47 lupus76 napisał: > nutopia napisała: > > > mala_mee napisała: > > > > > Nie opuszczaj nas, tu jest interesującej!!! > > > > To nie był dobry pomysł z tym forum Zdrowie > > ja wszystko mam to o czym oni tam piszą;) > > > > A było wchodzić na wątki o psychiatrii? ;P pfrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 13:23 nutopia napisała: > mala_mee napisała: > > > Jedna z miłości, druga z głupoty, trzecia z głodu. > > Czy jeszcze ktoś z czegos umiera??? > > > chyba ja, właśnie się dziś dowiedziałam gdzie mam śledzionę...:(( Nie uderzyłaś się gdzieś? Bo w takim przypadku to tałatajstwo i pęknąć potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 11:25 iberia.pl napisała: > dobre :-))))))))) ty se iberia jaj z pogrzebu nie rób:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 13:26 nutopia napisała: > iberia.pl napisała: > > > dobre :-))))))))) > > > ty se iberia jaj z pogrzebu nie rób:D Wy se Drogie Panie w ogóle jaj nie róbcie. Bo sie z Was babochłopy porobią i to będzie dla mnie dobry powód, żeby umrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 11:28 Jeszcze Kitek - z tęsknoty. Bardzo to jest wszystko smieszne :-D z ludzkich dramatów sobie jaja robicie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 11:30 Kochana, z prawdziwych dramatów sobie jaj nie robię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 13:26 Hihi, wychodzi na to, że kitkowe dramaty prawdziwymi są. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 13:50 ja sie zasmarkuje na śmierć :( Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 13:54 prom_do_szwecji napisała: > ja sie zasmarkuje na śmierć :( Co markujesz??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 14:09 prom_do_szwecji napisała: > pracę, ale ciiiiiiiiiiiiiiii Ale naprawdę musisz oznaczać swoją pracę? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 14:35 prom_do_szwecji napisała: > oryginalną parafką ;) Czy parafka, to taka nieduża parafia? No i co Wielebny na to? Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 14:36 jeszcze nic nie wie. To tajme wygryzanie ze stanowiska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 14:37 prom_do_szwecji napisała: > jeszcze nic nie wie. To tajme wygryzanie ze stanowiska ;) Noooooo, uwazaj, bo jak się poskarży szefowi, to niech Cie ręka boska broni :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 13:58 prom_do_szwecji napisała: > ja sie zasmarkuje na śmierć :( Promyk, a co tam znowu?... <głaszcze> Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 14:01 przeziebiłam sie. Wiało na morzu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 14:22 Uf, uf. Już myślałam, że znowu Prom podpadł. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 14:32 prom od czasu, gdy kupiliśmy nowego kompa siedzi w domu, tylko do pracy i szybciutko do domu. I nawet nie grzebie w necie, tylko grzecznie gra. Na zmianę ze mna zresztą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 13:53 Dobra, to teraz ja: uwaga, uwaga, uwaga: UMIERAM z braku powodu do UMIERANIA!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 13:55 rasgeea napisała: > Dobra, to teraz ja: > uwaga, uwaga, uwaga: > UMIERAM > z braku powodu do UMIERANIA!! > :D Wyluzuj kobieto! Liptona? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 14:00 rasgeea napisała: > eeeeee > przerzuciłam się :P auto-judo??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Trzy pogrzeby 04.02.08, 14:28 lupus76 napisał: > rasgeea napisała: > > > eeeeee > > przerzuciłam się :P > > auto-judo??? :P jakiś wybryk natury - cyta w myślach :O Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: są trzy pogrzeby to może jakies wesele co?? 04.02.08, 13:59 coś insynuuujesz? :P Odpowiedz Link Zgłoś
markotka33 Re: są trzy pogrzeby to może jakies wesele co?? 04.02.08, 14:00 tak, właśnie się zastanawiam komu by się tu oświadczyc ...:D A może sa jakies propozycje?......:> Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: są trzy pogrzeby to może jakies wesele co?? 04.02.08, 14:02 Jeśli ja miałbym wystąpić w roli głównej - wolałbym jednak pogrzeb :P Odpowiedz Link Zgłoś
markotka33 Re: są trzy pogrzeby to może jakies wesele co?? 04.02.08, 14:11 a któ mówi o roli głównej? A statystowac to kto będzie, ha?? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: są trzy pogrzeby to może jakies wesele co?? 04.02.08, 14:19 markotka33 napisała: > a któ mówi o roli głównej? A statystowac to kto będzie, ha?? stypy też są jakieś takie fajniejsze, niż weseliska. Jednak - w pierwszym przypadku ktoś się przestaje męczyć. W drugim zaczyna :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: są trzy pogrzeby to może jakies wesele co?? 04.02.08, 14:29 to się nazywa argument :-) Odpowiedz Link Zgłoś
markotka33 Re: są trzy pogrzeby to może jakies wesele co?? 04.02.08, 14:30 nie do obalenia :)) w sumie miałam sie hajtac niedługo ale teraz się zastanwiam, czy sie nie przekwalifikowac...:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: są trzy pogrzeby to może jakies wesele co?? 04.02.08, 14:33 jakby nie patrzeć, stypa jakby tez bardziej opłacana :O ale nie że materjalistka jetsem :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: są trzy pogrzeby to może jakies wesele co?? 04.02.08, 14:33 markotka33 napisała: > nie do obalenia :)) w sumie miałam sie hajtac niedługo ale teraz się zastanwiam > , > czy sie nie przekwalifikowac...:D:D:D:D Przekwalifikować, czy nie - zawsze możesz delikwenta ułaskawić :D Odpowiedz Link Zgłoś