hotally 06.02.08, 19:35 Za godzinę Nasza BOSKA Kadra zagra mecz z Czechami :)))))) Mecz towarzyski, ale przeżywacie TO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith.b Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 19:37 hotally napisała: > Za godzinę Nasza BOSKA Kadra zagra mecz z Czechami :)))))) > Mecz towarzyski, ale przeżywacie TO? > No nareszcie jakaś nić porozumienia między nami! Ja czekam na mecz:) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 19:40 Kochana, Ja jestem na kazdym meczu Polski :))) (oprocz tego, bo mam duzo wydatków i mało czasu akurat teraz i PortugALLY, bo zaspalam na czarter;/) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 19:38 No miałam wątek założyć: jaki obstawiacie wynik. I nie liczyłam na odzew, a tu proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 19:41 Mam przeczucie, ze wygramy! Wlasnie zakładam Moją koszulkę "TEAM BORUC" i z dobrym winkiem będzię siedziec przed tv. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith.b Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 19:41 Ciups to nieźle! Ja jestem na każdym meczu przed telewizorem:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 19:41 a w co oni będą grać bo tego jeszcze nikt nie napisał? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith.b Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 19:43 będą się bawić piłką i trafiać w taką wielką białą bramkę. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 19:44 piłka nozna 20:30 tvp1 sparing przed EURO!!! Czesi to czołówka europejska Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 19:46 a czyli w piłke nożną? czy to wazny mecz i czyli będą sie darli u mnie w bloku wieczorem czy moge spokojnie wracać do chaty? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 19:48 co z Ciebie za facet?? MASZ SIE DRZEC Z NAMI!!! Mecz wazny, w sensie prestizowym- jak wygramy to podbuduje to Nasze ego przed EURO przede wszystkim przed meczem z niemcami. Jak przegramy w fatalnym stylu, to będzie żałoba narodowa. POLSKA! Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 19:49 czyli sie bedą oszołomy darli? :) czyli siedze w robocie.. tu cicho przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 20:19 Masz na mysli tych 11 polglowkow goniacych za glupia pilka :)? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 20:21 Hehe, kolejny fan się odezwał. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 20:22 22 sie ugania, a właściwie 20, bo 2 stoi w bramkach. Bramka jest okrągła, a piłki są dwie :D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 20:25 Mialem na myli nasza kadre.. oczywiscie inny kraj tez wystawia swoich polglowkow :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 20:41 czyżbyś miał u mnie PLUSA ????? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 20:48 To plusa mozna dostac za nielubienie pilki, hokeja, boksu, sportow motorowach itp :)?? Czy moze za ogladanie TVN Style :)? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 20:50 Plus jest za niekatowanie eurosportem :))) Z TVN Style to już jest inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 20:55 TVN Style jest swietny zrodelkiem wiedzy o Was.. :) Pomine juz taka drobnostke, ze porady jak sie ubierac (np rozmiary stanikow) moga byc bardzo pomocne :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: My tu blablabla a... 06.02.08, 21:18 tych 11 polglowków wygrywa do przerwy z szóstą drużyna świata 2:0 ;P Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: a kogo to obchodzi 06.02.08, 21:23 paru kretynoiw biega za piłka mecz o nic Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: a kogo to obchodzi 06.02.08, 21:30 1. KIBICóW 2. mecz o nic? NAJWAZNIEJSZY SPRAWDZIAN PRZED MECZEM Z NIEMCAMI! Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: a kogo to obchodzi 06.02.08, 21:31 A o co jest mecz z Niemcami? tez o nic... prawda :)? Odpowiedz Link Zgłoś
novalijka1 Re: a kogo to obchodzi 06.02.08, 21:44 Czy ty przypadkiem ally nie masz faceta piłkarza,hm?? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: a kogo to obchodzi 06.02.08, 23:03 " > A o co jest mecz z Niemcami? tez o nic... prawda :)?" BYNAJMNIEJ. 1. Mecz z niemcami to mecz, na który czekają WSZYSCY kibice w Polsce. To będzie pierwszy mecz, który rozegramy podczas Mistrzostw Europy w Austrii i Szwajcarii. 2. Dla Nas- kibiców- to coś więcej niż "mecz z niemcami", to przede wszystkim REWANż za dortmund, za Nasze łzy na mundialu, za ostatnią minutę, po której żadne oczy nie pozostały bez łez, z pytaniem "dlaczego znowu?". W końcu mamy szansę wygrać pierwszy raz w historii z odwiecznym wrogiem. Nastawieni są na to i kibice i piłkarze. 3. To walka o wyjście z grupy na ME, pokazaniu całemu światu, że znowu się liczymy w czołówce, jak za dawnych czasów, że Polacy też potrafią grać w piłkę. 4. To miliony euro zarobione podczas całej imprezy 5. To życiowe szanse dla wielu piłkarzy, aby się pokazać i sprzedać do dobrych klubów. 6. Ale przede wszystkim to wielki entuzjazm, radość, emocje, nadzieje... wszystko co daje sport, rywalizacja. Może nie rozumiesz tej idei sportu, nie daje Ci to szczęścia, nie przezywasz emocji... OK... każdy ma swoje pasje. Ważne by je MIEć. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: My tu blablabla a... 07.02.08, 14:50 co to za przeżycie jak zawsze dostajemy po dupie kiedyś to były mecze jak nasza kadra jeszcze coś znaczyła a teraz tylko gadanie przed meczem Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: My tu blablabla a... 07.02.08, 15:06 Typowa opinia wypowiedziana przez kogoś kto się nie zna ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: My tu blablabla a... 07.02.08, 15:47 "jak zawsze dostajemy po dupie" modliszka kiedy Ty ostatnio oglądałaś mecz w wykonaniu NASZYCH??? Odpowiedz Link Zgłoś