jujka1213 20.02.08, 13:48 Jacy tu są wszyscy mądrzy, czytam i oczom nie wierzę, wszyscy tacy inteligentni, elokwentni, jestem bardzo ciekawa czy w realnym życiu też. Łatwo się wymądrzać i dop....ać innym anonimowo. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 13:52 no super, kolejny madry watek. Skoro uwazasz, ze ktos przesadza z wymadrzaniem i dokuczaniem - napisz to w watku uzasadniajac logicznie swoja wypowiedz, a nie marudz w caly swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 13:55 A gdzie ktoś Ciebie zbeształ? Zalinkuj, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
jujka1213 Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:01 Mnie nie zbeształ nikt, ale czytam i widzę co wypisują co niektóre panie, rzygać się chce tymi mądrościami i żółcią jaką z siebie wypluwają. Być może genaralizuję, ale coś mi się wydaje, że połowa z nich to zasuszone stare panny, które k...a wszystko wiedzą najlepiej. Znałam kilka takich...zmiękną im rury, oj zmiękną gdy tylko poznają faceta Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:02 jujka1213 napisała: ...zmiękną im rury, oj zmiękną gdy tylko poznają > faceta A co to znaczy?? <pytanie calkiem serio> Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 16:53 Ja już poznałam faceta, nawet kilku (no może nie w biblijnym sensie poznania), a rury i tak u siebie jeszcze nie potrafię zlokalizować... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:02 głupio się czuję nie wiedząc co odpisać....:) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:03 a mozna wiedziec co sie tak o te mieknace rury martwisz? bo wlasnie prezentujes postawe pani ktora wszystko wie i do tego jest niemila. stosujac twoje metody diagnozowania problemow - jestes zasuszona stara panna. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:05 tj. co? Zmięknie rura ,bo ją zacznie lać ????? W jaki sposób ma zmięknąć i do jasnej cholipy jest ta rura ???? Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:11 krzysiek1042 napisał: > W jaki sposób ma zmięknąć i do jasnej cholipy jest ta rura ???? Ehh...chyba się nie dowiemy..:/ :p Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:15 karka831 napisała: > krzysiek1042 napisał: > > > > W jaki sposób ma zmięknąć i do jasnej cholipy jest ta rura ???? > > > Ehh...chyba się nie dowiemy..:/ :p jeśli rura=makaron cannelloni i jeśli garnek + woda 100% + szczypta soli to rura -> miękka po 15 min Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:18 aaa.... no a gdzie tu FACET?? ------------------- SuDoKu... wciąga :) Trochę myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:19 jest czynnikiem mieszającym w garze :D Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:12 tego to ja akurat nie wiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:14 Przypuszczalnie twardą rurę kobieta ma bez faceta... aczkolwiek to bardzo nielogiczne.. zwykle to facet ma (a przynajmniej mieć powinien) twardą rurę. ------------------- SuDoKu... wciąga :) Trochę myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:17 simon_r napisał: > Przypuszczalnie twardą rurę kobieta ma bez faceta... aczkolwiek to bardzo > nielogiczne.. zwykle to facet ma (a przynajmniej mieć powinien) twardą rurę. > > ------------------- > SuDoKu... wciąga :) > Trochę myślenia rurę ma twardą gdy jest w niej... Mięknie gdy facet idzie spać :))) Ty samym ona też wymięka... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:18 Hehe, czyli Jujka prorokuje nam, że spotkamy facetów z zaburzeniami potencji? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:21 oo!.. i tu powoli zaczynamy dochodzić do sedna tego co autorka miąła na myśli!. Czyli... wszystkie baby wredne jesteście itd. itp. bo nie potraficie zrozumieć innych, które mają facetów, ktorym mięknie rura... dajecie im "dobre" rady w sposob bezczelny pouczjąc je jak się zachowywać gdy facetowi mięknie rura. I ninejszym ZOBACZYCIE kiedyś same jak to jest gdy i Wam rura Waszego faceta zmięknie.. Dobrze to napisałem?? ------------------- SuDoKu... wciąga :) Trochę myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:25 Dokładnie o to chodzi! My sobie myślimy, że jesteśmy takie cwane a to się jeszcze okaże... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Brawa dla jujki !!!.. :) 20.02.08, 14:30 Taki nam piękny wątek zapodała!!!.. A jaki FILOZOFICZNY i ŻYCIOWY zarazem :)) ------------------- SuDoKu... wciąga :) Trochę myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
jujka1213 Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:05 staram się wpasować...wszystko wiem najlepiej, wkurzające prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:06 kiepsko Ci to idzie :P posiedź tu z nami kilka lat, może Ci się uda Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:09 jujka1213 napisała: > staram się wpasować...wszystko wiem najlepiej, wkurzające prawda? to działa na takiej zasadzie ,że "ktoś" po drugiej stronie myśli że wie lepiej a ja z tej strony wypisuję swoje argumenty parskając śmiechem na inne. Ot co . Wychodzi na to ,że każdy wie lepiej . Sztuką jest nie ulegać wpływom osób ,których nie znamy i nigdy nie widzieliśmy. Doradzać zawsze jest prosto,bo to nie my poniesiemy konsekwencje późniejszych czynów.... Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:12 nie czuje sie specjalnie podekscytowana, szczerze mowiac... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:12 jujka1213 napisała: > staram się wpasować...wszystko wiem najlepiej, wkurzające prawda? Wybacz, nie jestem w stanie uwierzyć, że napisałaś tamten wpis z premedytacją. Po prostu się przyznaj, że wyszło tak 'mało elegancko', bo poniosły Cię emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:14 kitek_maly napisała: > Po prostu się przyznaj, że wyszło tak 'mało > elegancko', bo poniosły Cię emocje. :D:D:D:D ślicznie i jak po chrześcijańsku! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:15 i.nes napisała: > kitek_maly napisała: > > > Po prostu się przyznaj, że wyszło tak 'mało > > elegancko', bo poniosły Cię emocje. > > :D:D:D:D ślicznie i jak po chrześcijańsku! > > ja bym zaproponował w ramach przyznania się jakieś wyznanie w Wybacz mi....... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:19 I kwiaty! Dużo kwiatów!! No i kolejeczkę ulubionych trunków dla braci forumowej, ma się rozumieć. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:04 > Mnie nie zbeształ nikt, ale czytam i widzę co wypisują co niektóre > panie, rzygać się chce tymi mądrościami i żółcią jaką z siebie > wypluwają. > Być może genaralizuję, ale coś mi się wydaje, że połowa z nich to > zasuszone stare panny, które k...a wszystko wiedzą najlepiej. > Znałam kilka takich...zmiękną im rury, oj zmiękną gdy tylko poznają > faceta Hmm to może jednak jakiś konkret?? Bo póki co, to Ty zaczynasz obrażać... Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:11 no właśnie... bo niby w ktorym miejscu kobieta ma TWARDĄ RURĘ ;))) ------------------- SuDoKu... wciąga :) Trochę myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:14 I dlaczego ta rura ma im zmięknąć? :-) Pod wypływem czynników mechaniczych, chemicznych? Odpowiedz Link Zgłoś
koros17 Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:48 Pod wypływem czynników > mechaniczych, chemicznych? Pewnie chemicZnych, którymi są posypywane jednie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:07 ujka1213 napisała: > Mnie nie zbeształ nikt, ale czytam i widzę co wypisują co niektóre > panie, rzygać się chce tymi mądrościami i żółcią jaką z siebie > wypluwają. > Być może genaralizuję, ale coś mi się wydaje, że połowa z nich to > zasuszone stare panny, które k...a wszystko wiedzą najlepiej. > Znałam kilka takich...zmiękną im rury, oj zmiękną gdy tylko poznają > faceta No cóż. Tą wypowiedzią umieściłaś samą siebie na poziomie krytykowanych przez siebie osób. Odpowiedz Link Zgłoś
jujka1213 Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:11 jasne, tutaj trzeba kłaść uszy po sobie Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:17 Ale o co Ci chodzi, młoda damo? :-) Forum jest jak dżungla, albo tu się odnajdziesz i przeżyjesz, albo... A tak na poważnie, to często ludzie, którzy zostaną bardzo skrytykowani za swoje postępowanie, w ostateczności dziękują, bo czasem to pozwala wrócić do pionu. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:18 kitek_maly napisała: > A tak na poważnie, to często ludzie, którzy zostaną bardzo > skrytykowani za swoje postępowanie, w ostateczności dziękują, bo > czasem to pozwala wrócić do pionu. zapamiętam ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:20 :-) Czyli mam się teraz bać? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: w tym tygodniu... 20.02.08, 14:14 Hm, ja wiem najlepiej, to powiem, że pewnie z trzydziesty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: przebijam funny i powiem 20.02.08, 14:17 no musiałyście mi dopie..ć anonimowo, prawda? inaczej byście się pochorowały boszsz, co za ludzie ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: przebijam funny i powiem 20.02.08, 14:18 No z tym, to na forum Religia z kolei... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przebijam funny i powiem 20.02.08, 14:18 i.nes napisała: > no musiałyście mi dopie..ć anonimowo, prawda? > inaczej byście się pochorowały > boszsz, co za ludzie ;PPP > to napisz, że jestem gruba!:D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: przebijam funny i powiem 20.02.08, 14:20 nutopia napisała: > i.nes napisała: > > > no musiałyście mi dopie..ć anonimowo, prawda? > > inaczej byście się pochorowały > > boszsz, co za ludzie ;PPP > > > to napisz, że jestem gruba!:D nie będę się zniżać do poziomu autorki wątku ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przebijam funny i powiem 20.02.08, 14:21 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > i.nes napisała: > > > > > no musiałyście mi dopie..ć anonimowo, prawda? > > > inaczej byście się pochorowały > > > boszsz, co za ludzie ;PPP > > > > > to napisz, że jestem gruba!:D > > nie będę się zniżać do poziomu autorki wątku ;PP > jak to mówią: dno a od spodu jeszcze puka Frytka:D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: przebijam funny i powiem 20.02.08, 14:23 > to napisz, że jestem gruba!:D To ja jeszcze dodam, że i brzydka. A co? Też chcę, żeby o mnie pisali! :-) Chcę być sławna. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: przebijam funny i powiem 20.02.08, 14:26 dobrze Simon żeś napisał . jak to mówią rura nie penis i dwa dni postoi... Po tym jak się forumka zniżyła do poziomu autorki wątku ,to teraz niech forumka powie jaka tam na dole temperatura ,bo mi wyższość moich argumentów zejść niżej nie daje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: przebijam funny i powiem 20.02.08, 14:21 i.nes napisała: > no musiałyście mi dopie..ć anonimowo, prawda? > inaczej byście się pochorowały > boszsz, co za ludzie ;PPP > a co rura zmiękła ::))))? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: przebijam funny i powiem 20.02.08, 14:19 nutopia napisała: > idź z tym na forum Cyfry! ale tam jest C(anal)+ i też znajdą się jakieś rury... Poza tym w stoczni mają jakieś rury (wiecznie twarde,w końcu do rusztowań potrzebne są) Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:15 Widocznie bywają tu osoby inteligentne. Jeśli problemem jest anonimowość to mogę powymądrzać się i wygarnąć w cztery oczy. Za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:16 silic napisał: > Widocznie bywają tu osoby inteligentne. > Jeśli problemem jest anonimowość to mogę powymądrzać się i wygarnąć > w cztery oczy. Za darmo. niektórym za to płacą :]] Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:28 > niektórym za to płacą :]] Niektórzy z tego żyją. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:17 silic napisał: > Widocznie bywają tu osoby inteligentne. > Jeśli problemem jest anonimowość to mogę powymądrzać się i wygarnąć w cztery > oczy. Za darmo. > wolontariusz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
happyiwona Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:21 a o co ty koieto robisz takie halo? Ja jestem na forum od kilku dni, już zdążyłam dostać kilka razy po łbie za tok myslenia...i co z tego? Ba nawet mnie o prowokacje posądzili heheh! Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 20:08 Droga Iwonko ;-) Ja pamiętam swoje początki. Najpierw tylko czytałam bo bałam się coś napisać. Potem napisałam i traktowałam to jak rozmowę. Taką normalną. I strasznie się denerwowałam, gdy ktoś mnie bezpodstawnie skrytykował, napisał nieprawdę na mój temat. A forum to nie jest normalne rozmawianie. Pomijając fakt istnienia ludzi, którzy wyżywają się na innych, a nawet trollują - bo: anonimowość, to każdemu czasem odwali, emocje poniosą i napisze coś, czego w twarz by nie powiedział! Tak działa internet niestety. Rada: nie przejmować się, podchodzić do tego z dużym dystansem. Pamiętać, że ten ktoś cię nie zna, że pisze coś jedynie na podstawie swojego światopoglądu, swoich doświadczeń i obserwując swój świat - a jego świat może być zupełnie inny niż twój. Poza tym nie widzimy czyjejś twarzy, nie słyszymy tonu głosu itd - często nawet nie zauważamy, że ktoś ironizuje, żartuje. Sami też powinniśmy się pilnować i nie pisać czegoś, czego nie powtórzylibyśmy w cztery oczy albo wstydzili się pokazać bliskiej osobie! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:23 jujka1213 napisała: > Jacy tu są wszyscy mądrzy, czytam i oczom nie wierzę, wszyscy tacy > inteligentni, elokwentni, jestem bardzo ciekawa czy w realnym życiu > też. Łatwo się wymądrzać i dop....ać innym anonimowo. > > pozdrowienia Muszę przeczytać to jeszcze raz, bo jakoś imię i nazwisko autorki przegapiłam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:30 funny_game napisała: > Muszę przeczytać to jeszcze raz, bo jakoś imię i nazwisko autorki > przegapiłam :/ szukaj pomiędzy kropkami ;P Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:32 taki ładny wątek ale nam autorka przepadła . Dostałem sugestię aby Jujka przetłumaczyć z dziecinnego na dorosły i wyszło Jujka=Rurka .Ha rozszyfrowałem zamysł!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:32 Znalazłam Ierdal. Ładne imię :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:35 funny_game napisała: > Znalazłam Ierdal. Ładne imię :) takie kobiece, prawda? pozbawione jadu, przepełnione miłością bliźniego jak jujka z kremem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:37 :DDD Bezpieczniej będzie powiedzieć: jujka z kajmakiem, to taka dobra, niezłośliwa rada na przyszłość od najmądrzejszej :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:38 A dlaczego tak bezpieczniej??... bo mi się kajmak z kajmanem kojarzy.. czyli z gadem krokodylowatym ------------------- SuDoKu... wciąga :) Trochę myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:39 simon_r napisał: > A dlaczego tak bezpieczniej??... bo mi się kajmak z kajmanem kojarzy.. czyli z > gadem krokodylowatym > > ------------------- > SuDoKu... wciąga :) > Trochę myślenia z którego notabene tojebki się robi ??? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:43 :DDD Ugotowalibyście Jujce coś dobjego, by od jazu inaczej śpiewała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:44 funny_game napisała: > :DDD > > Ugotowalibyście Jujce coś dobjego, by od jazu inaczej śpiewała ;) > dobra ,dobra Ty się lepiej przyznaj ,że to Tobie trza coś ugotować ;:)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:48 Mi się wołowina w domu piecze :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:48 Ale dopiero na Wielkanoc!!!!!!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 20:19 > Bezpieczniej będzie powiedzieć: jujka z kajmakiem, to taka dobra, niezłośliwa > rada na przyszłość od najmądrzejszej :DDD To mi narobiła baba koło pióra. W domu na mnie Jujek wołają :-( Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 20:21 No widzisz Elu, trzeba było zakładać wątek pod swoim zwyczajowym nickiem, by sobie nikt podśmiechujek nie robił :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 21:02 funny_game napisała: > sobie nikt podśmiechujek nie robił :D ha! widzę, że się kuleżance słówko spodobało ;>>> a źródło to gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Boże, co za ludzie 21.02.08, 00:26 > No widzisz Elu, trzeba było zakładać wątek pod swoim zwyczajowym nickiem, by > sobie nikt podśmiechujek nie robił :D Ooo, ale pomyśl o tym zniszczonym wizerunku! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:37 Z tą rurą to nie żart. :-( To przestroga a właściwie klątwa. Jujka już wie, że te najbardziej zgryźliwe spotkają facetów, którzy mają problemy z potencją. Wiecie, ta rura... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:38 kitek_maly napisała: > > Z tą rurą to nie żart. :-( > To przestroga a właściwie klątwa. > Jujka już wie, że te najbardziej zgryźliwe spotkają facetów, którzy > mają problemy z potencją. Wiecie, ta rura... :-) > bo sama ich im podeśle ??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:39 Oj chyba nie tak... raczej z powodu ICH zgryźliwości ich faceci staną się impotentami :) ------------------- SuDoKu... wciąga :) Trochę myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:40 Co Ty, ja myślę, że od razu sprawa będzie przesądzona. :-) Klątwa to klątwa. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:42 Widzisz... zupełnie nie zrozumiałaś mądrości jujki!!... złośliwie i wrednie masz ją za czarownicę :) ------------------- SuDoKu... wciąga :) Trochę myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 14:45 Oj jaka ja głupiutka jestem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 16:07 kitek_maly napisała: > Oj jaka ja głupiutka jestem. ;-) widzę w tym zdaniu pewną niekonsekwencję językową ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 16:56 Sojjy, już się popjawiam. :-) Oj, jaka ja głupjutka jestem. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
katamaran07 Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 20:24 jujka1213 napisała: Łatwo się wymądrzać i dop....ać innym anonimowo. To wilcy, nie ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
jakas_kobietka Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 20:43 no, a najlepsze to, że WSZYSTKIE kobiety pracują w jakiś biurach z tego co piszą:DDD nie ma pani z masarni, nie ma nauczycielki, pielęgniarki, pani z carrefour'a, kucharki, hotelarki, kelnerki, instruktorki pływania, zwykłej żony... nie, one WSZYSTKIE to całkiem piękne, szczupłe, dobrze zarabiające bizneswoman:DDDD lol, cóż za ciekawa społeczność! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 20:49 Chyba nowego trolla odkryłam! Ludzieeeeeee!!!!!! Chodźcie zobaczyć! :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 20:52 Myślisz, że to jakieś rozdwojenie jaźni? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 20:50 A co w tym dziwnego? Na rynku jest tyle najróżniejszych periodyków. Może to akurat target GW te przez ciebie wymienione. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 20:51 Nie mogłam szybciej odpisać, bo musiałam półtusze rozdzielić i klawiaturę pod ladę schować. A Ty, oprócz tego, że nazywasz się sama s*ką w sąsiednim wątku, masz coś jeszcze o sobie do powiedzenia? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 20:57 Naprowadziłaś mnie na pewien trop! Idę się wpisać do wątku o sukach! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 20:58 A ja idę zamknąć masarnię i spadam do domu, oczywiście tam będę zwykłą żoną, coby zadowolić panią S. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Boże, co za ludzie 20.02.08, 21:05 jakas_kobietka napisała: > nie ma pani z masarni, nie ma nauczycielki, pielęgniarki, pani z > carrefour'a, kucharki, hotelarki, kelnerki, instruktorki pływania, > zwykłej żony... arjusiur? ;P > WSZYSTKIE to całkiem piękne, szczupłe, dobrze zarabiające o, do tego miejsca się zgodzę ;) > lol, cóż za ciekawa społeczność! prawda? aż zazdrość bierze :D Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Boże, co za ludzie 21.02.08, 09:55 pamietaj ze latwiej jest doradzac innym niz samemu doradzac sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
awdotia.romanowna Re: Boże, co za ludzie 21.02.08, 10:36 modliszka24 napisała: > pamietaj ze latwiej jest doradzac innym niz samemu doradzac sobie. Ponadto w jednej dziedzinie życia można być mądrym i rozsądnym - a w innej sobie nie radzić... Odpowiedz Link Zgłoś