Dodaj do ulubionych

prezent na 4. rocznice ślubu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.03, 13:46
Dziewczyny pomóżcie.
Właśnie zbliża się 4.rocznica naszego ślubu a ja nie wiem co kupić mojemu
mężusiowi na prezent. Podsuncie proszę jakieś uniwersalne prezenty. Nie chcę
kupować kolejnej płyty cd albo koszuli, tylko coś bardziej oryginalnego, a
niestety nie mam pomysłu. Napiszcie co Wy kupujecie swoim mężusiom na
rocznice.
Dzięki za pomysły i pozdrawiam,
Lilka

Obserwuj wątek
    • Gość: renia Re: prezent na 4. rocznice ślubu IP: *.ath.spark.net.gr 25.08.03, 14:26
      Mężus, co za określenie ;/

Ja kupilam swojemu mężowi (mężusia nie mam) swietny zegarek zegarek trzy lata
      temu na 10. rocznice poznania sie, bo akurt my bardziej te date swietujemy.
      Poza tym kiedys dostal ode mnie wędkę co jest bardzo dobrym prezentem bo
      niesamowicie rozwija wyobraźnię mezczyzny. Ileż on musi sie nawymyslac tych
      mrozacych krew w zylach historii o rybach metrowej dlugosci, potworach wodnych
      które juz praktycznie mial w wiaderku tylko... no wlasnie...

I potem jest zabawa przez kilka wieczorow jak on mi opowiada a ja nie wierze.
      A do domu od czasu do czasu przyniesie jakas rybke i nie wiadomo co z nia
      zrobic :))) Ale wędka jest fajna, naprawde, duzo weselej jest w domu :)

Fajnym prezentem moze tez byc play station , niejeden facet dalby wszystkie
      otrzymane pod choinke skarpetki i krawaty oraz laczki za jedna porzadna gierke
      komputerową.

moze aparat fotograficzny plus Ty gotowa do sesji zdjeciowej?

Moze coś do samochodu, ale jakis super bajer, nowe cd na przyklad, albo
      pokrycia na tapicerke, ale wiesz, trendowe ;))))

moze na starociach znajdziesz jakis fajny gadzet? Kolezanka znalazla kiedys na
      pchlim targu stary ster ze statku pirackiego (jakoby ;)))Mąż był zachwycony i
      zaczął interesowac sie żeglarstwem i starociami.

Zalezy ile masz kasy i co lubi twój... hmm, mężuś.

Pozdrawiam i duuuzo milosci w małżeństwie życzę.

• Gość: observe Re: prezent na 4. rocznice ślubu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.08.03, 14:50
        mój mąż ma to samo hobby-wędkarstwo
        co prawda nie na rocznicę śłubu, ale na wiele imienin i urodzin dostał ode mnie
        różne wędkarskie akcesoria, dochodziło do tego, że w sklepie mówił facetowi
        zaprzyjaźnionemu kilka typów, ja przychodziłam i wybieram jeden:)
        a te opowieści,a te moje kiwanie głową, gdy znowu z pustmi rękami przychodzi:)

książki, mój akurat preferuje tematykę II wojny światowej, ale generalnie
        jakieś duże,piekne wydanie na temat interesujący daną soobe może być fajnym
        prezentem

oczywiście samodzielnie przygotowana, uroczysta kolacja przy świecach lub
        sprawdzona ulubiona knajpka

pozdr
    • Gość: Niki Re: prezent na 4. rocznice ślubu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.08.03, 15:07
      Jesteście młodym małżeństwem, więc nie widzę problemu co do niezapomnianego
      prezentu i to niekoniecznie drogiego. To nie imieniny, tylko rocznica ślubu.
      Urządź mu więc rocznicę nocy poślubnej!!! Kup sobie jakiś extra sexi
      fatałaszek, może i jemu jakiś afrodyzjaczek. Żadna koszula, ani krawat nie
      zastąpi wrażeń, gwarantuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka