buhalkinka 28.02.08, 14:33 dziewczyny jak się odżywiacie? ja zaczynam jeść zdrowo i się właśnie zastanawiam, który chleb zdrowszy: żytni czy razowy? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dita.von.teese Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 14:49 z tego co uczyli mnie na studiach, najzdrowsza jest po prostu dieta urozmaicona, ja wiec zre praktycznie wszystko;) ,bez szkody dla linii. Odpowiedz Link Zgłoś
lajton Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 15:27 oba lepsze niż biały jedz przemiennie te dwa i już Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 16:01 No ja tam się nie będę rozpisywał tylko proszę kliknąć w stopkę :)) ------------------- A tu się odchudzam.. Odpowiedz Link Zgłoś
rgard Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 16:09 > ja zaczynam jeść zdrowo i się właśnie zastanawiam, który chleb zdrowszy: żytni > czy razowy? :) Chleb razowy z otrębami + kiszona kapusta i mleko, i masz podstawy zdrowego odżywiania Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 16:10 Kiszona kapusta i mleko :)) niezłe... ale to chyba lekarstwo na kichanie... bo spróbuj po czymś takim kichnąć :D ------------------- A tu się odchudzam.. Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 17:50 rgard napisał: > kiszona kapusta i mleko, i masz podstawy > zdrowego odżywiania Zwłaszcza razem dają świetne efekty, jak się nie wychodzi kibla, faktycznie ciężko przytyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 18:35 po tym nawet kilo czekolady i zasmażka :DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 18:54 ja beznadzoiejnie wlasnie jem chipsy Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 18:58 wywal to i zrób sobie zdrowe, staropolskie frytki :D Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 19:03 ja wlasnie wrocilam ze sklepu z Princessa w zebach, juz nie moglam po tym watku;) najpierw przez 15min kombinowalam co by tu sobie slodkiego zrobic a nie wychodzic juz. Nie bylo jednak z czego, wiec gnana glodem slodyczowym wyszlam . a teraz jestem na czekoladowym speedzie; Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 19:14 ja już dawkę wciągnęlam i zadowolona jestE :) Odpowiedz Link Zgłoś
mentolowa Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 20:01 Dzzisiaj paczka chipsów paprykowych i 2 chałwy. Teraz stres gigant. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 19:10 Czekolada, Nutella, czekolada. Jedyne urozmaicenie to obiad i jakaś kanapka, owoce ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 19:16 To też moja dyjeta jest, Najzdrowsza (to jej nazwa podręcznikowa)))) mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 19:23 No ba. Po odpowiedzeniu na ten wątek poszłam napocząć drugą dzisiaj czekoladę, a teraz urozmaicam Cheeriosami :D Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 19:27 No i tym sposobem, zdaje sie zarznelysmy watek o zdrowym odzywianiu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 19:29 Przecie to najzdrowsza dieta świata. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 19:31 noo, noo, endorfiny sie wydzielaja i takie tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 19:33 No właśnie. I chyba dobrze na zęby wpływa - nigdy żadnej plomby ani nic. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 19:27 nie zapomnij o zdrowotnej popitce, jest niezbędna w prawidlowym żywieniu (pani w telewizorze mówila) no to idę na spacer pod szafki po batona:) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 19:30 Ni mam PEPSI, mam tylko podróbę Nestea z LIDLa, nektar z Biedronki i wodę mineralną. Chyba, że Biedronkowa herbata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 20:15 Już wrociłam ze spaceru na świeżym, kuchennym powietrzu :DDDD i przywloklam Pawelka bleeeeeeeeeeeeee ale jak mus to mus, a poza tym wciągam zasadniczo pobieżnie wszystko milki łeje, marsy, snikersy, pawelki, delfiny, wedle, wawele kasztankowate i in, perdniki w czekoladzie i marmoladzie, kule mozarta, malinki, gumisie, aale jest coś czym się byrzydzę: ptasie mleczko FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ! Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 23:18 kolejna bzdura, popijanie jest niezdrowe, należy pić dużo wcześniej lub dużo później. Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 19:44 nie palem oraz nie pijem. i only chleb razowy Odpowiedz Link Zgłoś
buhalkinka Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 23:22 hehe, a to jak sie ktos zdrowo odzywia to nie moze jesc slodyczy? bez przesady. chodzilo mi raczej o to, ze zmieniam nawyki z takich ze pozeram wlasciwie co popadnie na przemyslane menu. i tez nie chodzilo mi o to, zeby sie odchudzic. a moze takie pytanie: cos na cieplo, co mozna latwo i szybko ZROBIĆ a nie ODGRZAĆ - co byście poleciły? oprócz np jajecznicy Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: zdrowe odżywianie 28.02.08, 23:16 żytni to z żyta, razowy to raz przemielone ziarno. Prawie nikt nie robi ani tego ani tego. Większość chlebów żytnich to chleb z mąki z pszenicy z dodatkiem żytniej mąki. A do tego melasa, tłuszcze, cukier, barwniki. Chleb nie jest zdrowy sam w sobie bo węglowodan nie jest za zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś