nutopia 04.03.08, 12:34 mówiłyście "już nigdy nie dam się nabrać"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiasz5 Re: Ile razy w życiu 04.03.08, 12:36 Za każdym razem kiedy ktoś mnie nabiera:)Na szczęście nie zdarza się to często.A Ty Nutopia? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ile razy w życiu 04.03.08, 12:40 kasiasz5 napisała: > Za każdym razem kiedy ktoś mnie nabiera:)Na szczęście nie zdarza się > to często.A Ty Nutopia? ja zostałam ostatnio strasznie nabrana:) i znów to powiedziałam następnego razu nie będzie no bo przecież: "już nigdy nie dam się nabrać":) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ile razy w życiu 04.03.08, 12:36 nutopia napisała: > mówiłyście > "już nigdy nie dam się nabrać"? > ;) Nie składam obietnic bez pokrycia.;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ile razy w życiu 04.03.08, 12:41 menk.a napisała: > nutopia napisała: > > > mówiłyście > > "już nigdy nie dam się nabrać"? > > ;) > > Nie składam obietnic bez pokrycia.;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: Ile razy w życiu 04.03.08, 12:38 raz, i nie dałyśmy się więcej, zgodnie z wypowiedzianymi słowami, nigdy więcej nabrać Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ile razy w życiu 04.03.08, 12:40 ksieni_smutnego_pierdofonu napisała: > raz, i nie dałyśmy się więcej, zgodnie z wypowiedzianymi słowami, nigdy więcej > nabrać zazdraszczam:) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Ile razy w życiu 04.03.08, 12:55 jakby tak zacząć liczyć, hmmm...... |,|,|,|,|,|,...,|,|,... cholera, ścian zabraknie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Ile razy w życiu 04.03.08, 13:33 Nie wiem ile, ale rzadko. Wyznaję filozofię, według której wolę świadomie narazić się na bycie nabraną, niż krzywdzić kogoś nieuzasadnioną nieufnością. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Ile razy w życiu 04.03.08, 14:53 nie wiem jakos nie przypominam zebym kiedykolwiek tak mowila Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Ile razy w życiu 04.03.08, 15:32 nutopia napisała: > mówiłyście > "już nigdy nie dam się nabrać"? > ;) a na co Cię nabrali tym razem? ;P Odpowiedz Link Zgłoś