bratek-24 11.03.08, 19:47 Czy to prawda, że jak się nie ma drugiej połówki a nosi się pierścionek na serdecznym palcu prawej ręki to zostanie się starą panną??? Kto to wymyśla?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: Kto w to wierzy? n/tx 12.03.08, 12:04 kitek_maly napisała: > > Kto w to wierzy? > Ci sami co plują przez prawe ramię trzymając lewą ręką prawe ucho na widok czarnego kota przebiegającego przez ulicę i zakonnicy przechodzącej pod drabiną w piątek tzrynastego :D Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Zabobon?? 11.03.08, 19:54 OCZYWISCIE ZE TO PRAWDA! I nic nie jest w stanie tego zmienić! to klątwa na całe życie! Odpowiedz Link Zgłoś
littlequeen Re: Zabobon?? 11.03.08, 19:58 Tak,to prawda. Niestety. Przekażcie wszystkim kobietom na których wam zależy aby nie nosiły pierścionka na tym palcu. Odpowiedz Link Zgłoś
bratek-24 Re: Zabobon?? 11.03.08, 20:02 hahaha...kurde...wiedziałam...teraz babcia nie da mi spokoju;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Zabobon?? 11.03.08, 20:11 No to pięknie... Zawsze noszę na serdecznym prawej bo mi się tam najbardziej podoba i najwygodniej. Wyjątek stanowią te za duże, wtedy lądują na środkowym. Czyli czeka mnie staropanieństwo??? Odpowiedz Link Zgłoś
eu_nika Re: Zabobon?? 12.03.08, 08:44 A jak choć raz usiądziesz przy stole na rogu to w ogóle nie ma ratunku.. Kto to wymyśla??? A propos.. ponoć noszenie przez parę obrączek przed ślubem na prawej ręce PRZYNOSI PECHA O.O (takich srebrnych np.) .. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Zabobon?? 12.03.08, 10:48 sama napisałaś zabobon jak ma byc tak będzie Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Zabobon?? 12.03.08, 10:52 bratek-24 napisała: > Kto to wymyśla?? Ja to wymyśliłam, to i wiem jak przeciwdziałać: dziarą w kształcie pinisa na lewym biuście. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: Zabobon?? 12.03.08, 11:51 taaak, a jak przymierzysz suknie slubna w salonie, to znaczy, że nie wyjdziesz za maż. stara panna, to straaaaaaszne................... Odpowiedz Link Zgłoś