simon_r 26.03.08, 16:14 tzn. ułożyć takie puzzle -> www.rebusy.pl/index.php?puzzle=1&trudnosc=0 bo ludziska chyba nie dają rady :))) ------------------- Jak schudnąć?.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnop2 Re: Masakra...... czy potraficie to zrobić?? 26.03.08, 16:16 Dzięki! Pierwszy raz dziś poryczałam się na forumie! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Masakra...... czy potraficie to zrobić?? 26.03.08, 16:20 Ależ proszę :D Do wygrania jest cyfrówka i trochę biżuterii.. ------------------- Jak schudnąć?.. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Masakra...... czy potraficie to zrobić?? 26.03.08, 16:22 znaczy jak zdejmę opuchliznę ze spojówek :) to zara się wytężę :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Masakra...... czy potraficie to zrobić?? 26.03.08, 16:27 Czyżbyś zapiła w Gdańseku? :-> Jak się udał wyjazd? Pisz mje tu szybko co nazwiedziałaś. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Masakra...... czy potraficie to zrobić?? 26.03.08, 16:33 4 wesela i pogrzeb, bo pogoda mnie w chodnik wbijała:D ddddrrrrreszcze i ciarrrki Bylo cudnie poza tem! A od niedzieli, jak przypomniałam sobie słońce, to już nie wiedziałam, gdzie ze szczęścia nogi i ręce podziać! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Masakra...... czy potraficie to zrobić?? 26.03.08, 16:27 Mi to się w ogóle nie chce wyświetlić. Klikam i pojawia się oddzielne okno i szare pole. :-> Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Masakra...... czy potraficie to zrobić?? 26.03.08, 16:29 JAve sobie nową zainstaluj bo już nieaktualna pewnie.... bez nowej javy to i pół kurnika Ci nie zadziała. www.java.com------------------- Jak schudnąć?.. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Masakra...... czy potraficie to zrobić?? 26.03.08, 16:34 Cześć Kituś, spałaś do tej pory, bo Cię nie było widać?Czy usiłowałaś poddać się odwykowi, jak straszyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Masakra...... czy potraficie to zrobić?? 26.03.08, 17:08 Cześć. :-) Byłam wyjechana przez tydzień a teraz wróciłam i nawet mnie do foruma nie ciągnie, więc odwyk na razie działa. A dziś oddałam komp do naprawy, więc w domu nie mam netu chwilowo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Masakra...... czy potraficie to zrobić?? 26.03.08, 17:01 Nosz kurde, a ja miałam pracować a tu mi listki w oczach migaja... Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Masakra...... czy potraficie to zrobić?? 26.03.08, 17:04 No mała mi! masz szansę na nie ukradziony pani filifionce naszyjnik s pereł! Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: Masakra...... czy potraficie to zrobić?? 26.03.08, 17:21 45/48... Hmmm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aquira Re: Masakra...... czy potraficie to zrobić?? 26.03.08, 17:23 Zrobione. Nie było tak źle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Masakra...... czy potraficie to zrobić?? 26.03.08, 17:54 45 ruchów??... jesooo!.. genialna jesteś ------------------- Jak schudnąć?.. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Masakra...... czy potraficie to zrobić?? 27.03.08, 19:02 niezły wynik... ale najlepsza piątka ma już poniżej 44 ruchów :)) ------------------- Jak schudnąć?.. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Masakra...... czy potraficie to zrobić?? 27.03.08, 19:08 Ehh chętnie bym stanęła w szranki w tych zawodach, ale w pracy nie działa mi ta stronka a w domu tymczasowo nie mam kompa. A tak lubię puzzle. Pewnie bym wygrała. :-> Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Masakra...... czy potraficie to zrobić?? 28.03.08, 08:49 masz jeszcze czas Kitku... konkurs trwa do 15 kwietnia. A w pracy nie działa bo w pracach admini blokują działanie appletów javy :)).. to się zaczęło jak tylko stały się popularne czaty. ------------------- Jak schudnąć?.. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Masakra...... czy potraficie to zrobić?? 26.03.08, 17:49 Zrobione :-)) Ale żadnych sms'ów nie mam zamiaru im wysyłać :P Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Masakra...... czy potraficie to zrobić?? 26.03.08, 17:56 nie to nie :P I wcale nie im... to moja stronka a z SMS'ów zbieram na nagrody do kolejnych konkursów... no czasem zdarzają się sponsorzy jak Jurkowska na ten przykład. ------------------- Jak schudnąć?.. Odpowiedz Link Zgłoś