polla.k 02.04.08, 14:59 już nie chce mi się dzisiaj pracować :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maiwlys Re: ja chcę do domu... 02.04.08, 15:01 Ja też chcę do domu, bo zgłodniałam pod wpływem wątku pewnego :) Ale mam nudy dzisiaj takie w pracy że się chyba forum na pamięć nauczę :) Jescze godzina! Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: ja chcę do domu... 02.04.08, 15:06 to zapraszam do mnie na generalne sprzatanie lazni:) od godziny po zajeciach siedze na forum a tamto pomieszczenie omijam szerokim lukiem dzisiejsza pogoda mnie dobija:/ dlaczego jak mam wolny dzien od pracy to pogoda jest do d... a gdy swieci slonko to ja w 4 scianach uwieziona z bakteriami? przynajmniej wieczorem czmycham na basen (jesli nie zasne w miedzyczasie), to moze mnie troche rozbudzi Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: ja chcę do domu... 02.04.08, 19:00 A ja mam 3 dni wolne ,nic nie robię ,leżę bycze się jak mi dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: ja chcę do domu... 02.04.08, 19:01 ja mam wolne od dni pięciu. Dziś kurna makaron w sosie śmietanowym z warzywami z patelni.... Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: ja chcę do domu... 02.04.08, 19:02 A ja chce wreszcie wyjsc z domu i nie moge :( Odpowiedz Link Zgłoś