najwspanialszyon 16.04.08, 09:06 Przegapilem noc z fotkami :((((((((( Ale przypominam ze jest u mnie zawsze mozliwosc wymiany fotek:) kilka forumowiczek moze potwierdzic ze wysylam w zamian taka w dopasowanym tshircie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mini_kks Re: Przegapialem...... 16.04.08, 13:20 To zobacz moje foto w wizytówce i jak znajdziesz to na fotologu i dawaj Twoje ;DD Z PROSTOKONTEM najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: Przegapialem...... 16.04.08, 13:34 > To zobacz moje foto w wizytówce i jak znajdziesz to na fotologu i dawaj Twoje > ;DD Z PROSTOKONTEM najlepiej. Jestes podobna to tej z zespolu jojo chyba :) A moja juz leci na @ ale bez prostokonta bo go zanihilowalem. (ale znam trudne slowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Przegapialem...... 16.04.08, 14:20 Ja nie znam zespołu Jojo. Linka poproszę. A na tej wizytówkom focie wyszłam tak jakoś poważnie :) Fotę odebrałam, jak zwykle - zaskoczenie. Myślałam, że jesteś młodszy :) Masz miły uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: Przegapialem...... 16.04.08, 14:25 > Myślałam, że jesteś młodszy :) Nie. jestem stary a glupi :) Ale kurna juz drugi raz to slysze. nie robcie ze mnie stergo dziada !!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Przegapialem...... 16.04.08, 14:32 Może to przez ten seksowny zarost Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Przegapialem...... 16.04.08, 14:36 On ma zarost? A mówił, że tak dba o siebie. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Przegapialem...... 16.04.08, 14:38 Ma, ale taki, wiesz... sąsiadowy! :D Taki lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Przegapialem...... 16.04.08, 14:39 Rozumiem. Taki jak ma sąsiad o 6 rano jak wyprowadza psa? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: Przegapialem...... 16.04.08, 14:41 > Może to przez ten seksowny zarost A to nie wyslalem Ci tej fotki co jstem tylem???????????? ojej Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Przegapialem...... 16.04.08, 14:43 No nie. Ale już tak bardzo ładnie poprosiłam o prostokąt :) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: Przegapialem...... 16.04.08, 14:45 > No nie. Ale już tak bardzo ładnie poprosiłam o prostokąt :) ale to musze na solarium i jeszcze raz sie polozyc na kartce:) to troche potrwa. ale bedzie hitem wakacji wiec warto juz zaczac dzialac:) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Przegapialem...... 16.04.08, 15:19 A i jeszcze tak z ciekawości... ile masz wzrostu? Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Przegapialem...... 16.04.08, 14:41 To mnie też proszę takie seksowne wysłać. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: Przegapialem...... 16.04.08, 14:44 > To mnie też proszę takie seksowne wysłać. ;P przecie masz dawno :) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Przegapialem...... 16.04.08, 14:45 Ono nie jest seksowne. Nie masz tam seksownego zarostu ani dopasowanego t-shirta. O terenówce nie wspomnę. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: Przegapialem...... 16.04.08, 14:46 > Ono nie jest seksowne. Nie masz tam seksownego zarostu ani > dopasowanego t-shirta. O terenówce nie wspomnę. ;P Jak nie mam dopasowanego tshirta????????????? Jakby go szyli na mnie:) i nie seksowne? To nie swoje wyslalem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Przegapialem...... 16.04.08, 14:52 Nie wiem czyje wysłałeś. Było torturowane ale mimo to nie chciało powiedzieć czyje jest. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Przegapialem...... 16.04.08, 16:00 Faktycznie, masz tam t-shirt i zarost. Dopiero teraz się temu zdjęciu przyjrzłam dokładnie i z bliska. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Przegapialem...... 16.04.08, 16:09 Siąsiadem ewentualnie mógłby być. ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Przegapialem...... 16.04.08, 16:17 Mówisz? Hm, w zasadzie jest duży i pewnie silny, żarówkami nie miałby kłopotu, odsunąłby kanapę, ma zarost jak trzeba, ale co do reszty to nie wiem... W twarzy mi coś nie pasuje i za krótkie włosy. No i nie wiadomo, jak z prawdziwą inteligencją i umiejętnościami :D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Przegapialem...... 16.04.08, 16:26 Podobno udziela sie na bardziej ambitnych forach. Skarżył się na którymś z wątków, że nie za bardzo znajduje rozmówców. Nie sprecyzował jasno z jakiego konkretnie powodu. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Przegapialem...... 16.04.08, 16:30 A to nasze Forum jest NIEAMBITNE? No, proszę Cię... zobacz, jaka różnorodność tematów: Garnier na plamy, zdradzane przez męża, zdradzające męża, samochody i prawo jazdy, diety, choroby, braki orgazmu podczas masturbacji, majtki, biustonosze, obcisłe koszulki, prostokąty na plecach, psychologia, stosunki międzyludzkie, języki obce, literatura, kultura, taniec, praca, nienawiść do poniedziałków, znaczenie Sąsiada w życiu singielki, zwierzęta i wieeeeele innych. I to ma być NIEAMBITNE? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Przegapialem...... 16.04.08, 16:41 Poprostu się najwspanialszemu w głowie przewróciło. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Przegapialem...... 16.04.08, 14:46 Już ślę. Całą sesję zdjęciową. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Przegapialem...... 16.04.08, 14:51 No nie! Ja dzisiaj zawału dostanę! Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Przegapialem...... 16.04.08, 14:53 Wysłałam ci coś innego przez pomyłkę? Czyżby pośmiertne zdjęcie ciotki Gertrudy? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Przegapialem...... 16.04.08, 14:57 Nie, chyba nie... Tylko stwierdzam, że mam starą wyboraźnię, skoro wszyscy wyglądają INACZEJ niż myślałam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Przegapialem...... 16.04.08, 17:55 e tam... lepiej przesyłaj w opiętych szorcikach ;p Odpowiedz Link Zgłoś