prom_do_szwecji 21.04.08, 22:49 dajcie co jeśc Promykowi ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prom_do_szwecji Re: głodna jestem 21.04.08, 22:55 pewnie tak... niestety praca o głodzie to zadna frajda :( Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: głodna jestem 21.04.08, 23:00 tak ja to normalnie pisać nie mogę z głodu chyba jednak pójdę cosik ... zjeść ale nie wiem czy dziś już wrócę no bo jak się tak mocno najem to ... no sama nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: głodna jestem 21.04.08, 23:11 hmm no to ja jednak stwierdzam ,że ... ciacho bym jakieś zjadła Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: głodna jestem 21.04.08, 23:13 o, mam strucle serową bo miałam dziś gości ale odwołali wizyte. Chcesz troszkę? Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: głodna jestem 21.04.08, 23:15 ba pytanie no jasne ;-) kurcze ale czym ja Ciebie poczęstuje ..... (?) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz A czy ja muszę o tym wiedzieć? 21.04.08, 22:55 Mnie na przykład chce się siusiu. :P Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: A czy ja muszę o tym wiedzieć? 21.04.08, 22:56 Skoro czytasz i piszesz, to widocznie odczuwasz taką potrzebe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: A czy ja muszę o tym wiedzieć? 21.04.08, 22:58 > Skoro czytasz i piszesz, to widocznie odczuwasz taką potrzebe ;) Mhm. Chce mi się siku, już pisałem. :P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: A czy ja muszę o tym wiedzieć? 21.04.08, 23:03 prom_do_szwecji napisała: > mnie też ;) O, to się zsychronizowaliśmy. Dobrze, że nie miewam okresu. :P Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: A czy ja muszę o tym wiedzieć? 21.04.08, 23:04 o dobrze, ze przypomnialeś, tabletkę powinnam wziac, bo też okresu nie bede miała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: A czy ja muszę o tym wiedzieć? 21.04.08, 23:08 prom_do_szwecji napisała: > o dobrze, ze przypomnialeś, tabletkę powinnam wziac, > bo też okresu nie bede miała ;) Czy ja wyglądam jak Twoja osobista sekretarka? :] Bierz procha, bierz. Czy wtedy jesteś bardziej znośna? :P Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: A czy ja muszę o tym wiedzieć? 21.04.08, 23:10 już bardziej sie nie da ;) Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: A czy ja muszę o tym wiedzieć? 21.04.08, 23:13 prom_do_szwecji napisała: > już bardziej sie nie da ;) Och, to mamy przerypane. Idę sikać więc. :P Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: A czy ja muszę o tym wiedzieć? 21.04.08, 23:14 jak mi przykro ;) też ide sikać :P Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: A czy ja muszę o tym wiedzieć? 21.04.08, 23:24 > jak mi przykro ;) też ide sikać :P Porzucę Cię w tym wątku. Wybaczysz. :] Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: głodna jestem 21.04.08, 23:04 Ehh a ja właśnie zjadłam dwie kanapky z majonezem i tuńczykiem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: głodna jestem 21.04.08, 23:05 ja nie chce nic jeść, bo zaraz wróci Prom i pewnie jakąś pizze ze sobą przyciagnie i pewnie coś mu podjem. O ile wcześniej nie zejde z glodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: głodna jestem 21.04.08, 23:05 Zupę grzybową mam. Gotowane cycki kurzęcia. Sałatkę z kapusty pekińskiej. I morze krówek kruchy. Częstuj się. Czym chata bogata, tym goście rzygają.;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: głodna jestem 21.04.08, 23:11 chcesz lody śmietankowe manhattana? ja się odszczuplam, a one leżą i mnie straszą z lodówki. Boję się ich do tego stopnia, że nie otwieram zamrażarki. Są jak bazyliszek! Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: głodna jestem 21.04.08, 23:14 chce. Odszczuplam sie od jutra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: głodna jestem 21.04.08, 23:24 ale musisz przyjść i wziąć. Ja jak otworzę lodówkę, to nie wytrzymam. Mam wrażenie że łypią na mnie złowrogo i zaczynają mruczeć... zjjjjedzz mnieeee :) Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: głodna jestem 21.04.08, 23:18 ____ ?~~bL z@~ b | `U, ]@[ | ]' z@' d@~' `|, .__ _----L___----, __, . _t' `@j `@L_, "-~ `--"~-a, `C. ~""O_ ._`@ q@~' ]P ]@[ `Y=, `H+z_ `a@ `@L _z@ d@ Ya `-@b,_a' `-@d@a' )@[ `VL `a@@' aa~' ], .a@' qqL ), ./~ @@_ _z~ _d@[ .V@ .L_d' "~@@@' ]@@@' __ )@n@bza@-" `-@zzz@@@L )@@z ]@@=%-" "~~@@@@@bz_ _a@@@@z___a@K "~-@@@@@@@@@@@@@@@@@@~" `~~~-@~~-@@~~~~~' Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: głodna jestem 21.04.08, 23:19 miał być rogalik w ASCII,ale nie wyszedł:( Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: głodna jestem 21.04.08, 23:21 ale od razu wiedziałam, że to ciacho ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: głodna jestem 21.04.08, 23:26 ła! a skont? :D ja tam tylko maupy widzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: głodna jestem 21.04.08, 23:36 Trochę rozdeptane niestety. Druga próba , zobaczymy czy coś sie ukaże: .---------------------------. /_ _ _ __ __ /| // \ / \ / \ |_/ | |_ (_ / | / \_ \_/ \_/ | \ | |__ ,_/ / | :.__________________________/ / | .--. .--. .--. .--. | / | ( ) ) ( ) ( ) | / | '--' '--' '--' '--' |/ '---------------------------' Odpowiedz Link Zgłoś
wawak1 Re: głodna jestem 21.04.08, 23:37 niestety nie to co chciałem, przykro mi:( Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: głodna jestem 21.04.08, 23:27 kanapka ze szmalcem i ogórek małosolny dla Ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś