myshorrek 09.05.08, 10:22 jedna z Was. normalnie nie moge jej czytac.tak mnie drazni :D a Was ktos tu wkurza??? macie ochote komus dogadac? ja mam,ale mimo wszystko mam jakis opor wewnetrzny :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2szarozielone Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:25 ależ słucham :) mnie denerwuje jeden facet tutaj, nawet dawałam wyraz tej irytacji już. ale dałam sobie spokój i raczej omijam teraz to, co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:26 mam nadzieje, ze stwierdzenie "lubie Kontika" nie bylo ukrytym sygnalem nielubienia :)? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:30 nie, nie :) po mnie wyraźnie widać, jak się denerwuje :) także, zupełnie szczerze, miłego dnia życzę :-D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: irytuje mnie 09.05.08, 13:42 Chyba wiem o kim mówisz. Czy to taki pan, który czasem stawia kropki między literami? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:26 Pudło :D Wy akurat jestescie w porzadku :D Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:30 ja kocham :D masz doskonale poczucie humoru :D Odpowiedz Link Zgłoś
bucky.katt Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:31 > mam jakis opor wewnetrzny :D Coś ty, ulzyj sobie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
taki_s_obie Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:32 myshorrek napisała: > jedna z Was. > normalnie nie moge jej czytac.tak mnie drazni :D > a Was ktos tu wkurza??? macie ochote komus dogadac? ja mam,ale mimo wszystko > mam jakis opor wewnetrzny :D no jak "jedna z was" to nie "JEDEN z was" ale i tak zglaszam sie na czarnego piotrusia. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:35 nie mart się faza irytacji na wirtualne nicki kiedys przechodzi pomysl logicznie, jak moze Cie irytowac "kreacja" :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:35 Ja mam ostatnio coraz mniej oporów, więc jak ja, to wal śmiało, może mi pomoże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:36 mnie irytuje kupa osób tutaj :DDDD dopóki sobie nie uswiadomię, ze to wirutalne indiwidua, których nigdy nie spotkam, dlatego moge je zlać. Inna sprawa, ze jakt tak sobie troche poczytam jednego czy drugiego idiotę/kę, to mi sie oczy otwierają, bo ja nie myślałam ze tacy istnieja :)) bardzo poznawcze to dla mnie, se starych historii: taka sagis była kiedyś, normalnie perełka, niejaki boski.zawodowiec, waldek - to były osobowości! a dzisiaj taka hotally na przykład co za niesamowity egzemplarz, czasami poprioniony rzuci mięchem, minasz życie prostym a dosadnym słowem określi, mahadeva sie z orgazmu zwierzy - taki miszmasz którego w tramwaju czy robocie siłą rzeczy nie poznasz. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:38 wez dzika nie wywołuj wilka z lasu moze? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:45 eee ja narawde miałam niezły ubaw :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bucky.katt Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:44 Tu już sie wpisały wszyskie najgorsze harpie :), może jednak z tobą coś jest nie teges....;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:47 bucky.katt napisała: > Tu już sie wpisały wszyskie najgorsze harpie :), no cos Ty :D jeszcze sporo forumowiczek zostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:50 Jak to o mnie chodzi to też się nie krępuj. Wal śmiało, ja się nie obrażę. Jeszcze będę ci wdzięczna, bo cenię konstruktywną krytykę. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:53 No to krąg się zawęża. Z takich najczęściej tu przebywających to została jeszcze Kitek_Mały, Elucha, Ines, Mahadeva i HotAlly. Obstawiam, więc, że któraś z tych eliminując raczej Kitka.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:55 Stawiam na Hotally.. ale moze dlatego, ze jestem stronniczy i jej nie trawie :( Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:56 Ale z drugiej strony gdyby to była HotAlly to nie było by oporów by o tym napisać, bo to postać bardzo kontrowersyjna.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:58 Eee tam.,.. Myshor lubi byc proszonym i dlatego nic nie pisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: irytuje mnie 09.05.08, 15:08 avital84 napisała: > Ale z drugiej strony gdyby to była HotAlly to nie było by oporów by o tym > napisać, bo to postać bardzo kontrowersyjna.;) A kto to jest HotAlly? Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:57 avital84 napisała: > Kitek_Mały, Elucha, Ines jak mozna ich nie lubic?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: irytuje mnie 09.05.08, 13:40 myshorrek napisała: > > Kitek_Mały, Elucha, Ines > > > jak mozna ich nie lubic?? :D ooo, ja ich wręcz nie cierrrrpię! ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: irytuje mnie 09.05.08, 15:51 no fakt,sa cukierkowe do us-rania bardzo to bezpieczne Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: irytuje mnie 09.05.08, 13:42 avital84 napisała: > Kitek_Mały, Elucha, Ines, Mahadeva i HotAlly. > Obstawiam, więc, że któraś z tych eliminując raczej Kitka.:) Dobra, Avi, chodź tu - mam kisiel! Czemu wytypowałaś mnie, ha? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: irytuje mnie 09.05.08, 13:46 Nie wytypowałam. Z tych dziewczyn, które piszą tu najczęściej zostałyście mi tylko Wy i zapomniałam jeszcze o Niko w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: irytuje mnie 09.05.08, 13:47 aha, a już myślałam, że ten kisiel się przyda ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: irytuje mnie 09.05.08, 13:48 No a tak poza tym, to dlaczego uważasz, że mnie nie można nie lubić, co?? :-) Że niby taka miła jestem czy jak? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: irytuje mnie 09.05.08, 13:50 no ja gdzieś wyżej napisałam, że Cię nie cierpię ;D Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:51 hmm no to ja się nie wpisuje normalnie na tą listę bo mało tu jakoś ostatnio latam a podkładać się do bicia ... nie będe Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:55 dobra koniec tematu. myslalam,ze sobie tu pogadamy o antypatiach,ale widze,ze sie skupilyscie na domyslach, kto to moze byc :D mam nadzieje,ze choc przez chwile zapomnialyscie o panujacej tu ostatnio nudzie i stagnacji :D milego dnia :DD Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: irytuje mnie 09.05.08, 10:57 Ja i tak wiem, ale nie powiem. ;P Miłego dnia.:) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: irytuje mnie 09.05.08, 11:06 myślałam, że tez się domyslam, ale ona ostatnio jakoś rzadziej pisze :) mnie ta osoba aż tak bardzo nie denerwuje... w sumie nie wyprowadzają mnie z równowagi czepialscy i wulgarni trolle, wszystkowiedzący krytykanci też nie, ani jakies smieszno-bezczelne narcystyczne kreacje internetowe. Ale białej gorączki dostaje od połączenia głupoty, słowotoku i teorii z księżyca - a to wszystko w mdławym sosie grzeczności i opanowania. Trudno - nie czytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: irytuje mnie 09.05.08, 11:21 Ja to raczej nie, bo rzadko tu jestem i 'wrogów' chyba nie mam. :P Chociaż kto to wie...Ale też się domyślam o kim piszesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: irytuje mnie 09.05.08, 11:25 Nikt mnie tu nie wkurza osobiście, dyskutować można o jakimś temacie ludzie jako jednostki, a szczególnie wirtualni to nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: irytuje mnie 09.05.08, 12:13 Nie krępuj się, jak Cię wnerwia to dogadaj. :-) Ja czasem tak robię, jak mnie ktoś baaaardzo irytuje a jak troszkę, to po prostu nie czytam. :-) Jeśli o mnie chodzi, to jest parę osób, za którymi nie przepadam i parę, których nie znoszę. I jest jedna, na którą jestem maksymalnie cięta, ale to tylko i wyłącznie wina tej osoby, bo zalazła mi za skórę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: irytuje mnie 09.05.08, 13:39 Mnie nie tyle irytuje, co uważam, że jesdt wyjątkowo żałosną osobą - i po prostu nie czytam jej/jego wątków. Literki mnie nie irytują raczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: irytuje mnie 09.05.08, 13:41 Tak :] Ne chyba wie, o kogo chodzi i, jak zauważyłam, nie tylko ja ją/go mam za taką osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: irytuje mnie 09.05.08, 13:43 Hmmm a jakby tu o niego zapytać, żeby w razie czego nie zdradzić. ;-) Taki, co to ciągle nas wyzywa od idiotek i pustaków? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: irytuje mnie 09.05.08, 13:45 Szczerze mówiąc, nie pamiętam, czy nazywał tak... ale trochę inaczej ;) Ne pewnie bedzie wiedziała, ale niech cicho siedzi ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: irytuje mnie 09.05.08, 13:47 Eeee tam, Ne. Ja też chcę wiedzieć. :-) To dawaj na ucho. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: irytuje mnie 09.05.08, 13:58 Ale mogę się mylić. :-) Masz wiadomość. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r To ja szczerze... 09.05.08, 13:48 powiem... wkurzyła mnie dzisiaj Berta twierdząc, że jestem totalitarnym feudałem bo kota z fotela przeganiam! ------------------- Krzyżówki rulez.. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: irytuje mnie 09.05.08, 14:57 myshorrek napisała: > jedna z Was. > normalnie nie moge jej czytac.tak mnie drazni :D > a Was ktos tu wkurza??? macie ochote komus dogadac? ja mam,ale mimo wszystko > mam jakis opor wewnetrzny :D To sobie ją wpisz na czarną listę - nie będziesz widziałą jej postów. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Mnie irytuje 09.05.08, 19:43 lupus76 napisał: > personalizowanie wątków. Z jej strony to lekka prowokacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: irytuje mnie 09.05.08, 15:46 wal smialo,niech sie rozbeczy jak panienka Odpowiedz Link Zgłoś
parus.major Mam nadzieję, że to ja... 09.05.08, 15:48 Jako troll (mam wiele, wiele nicków, a ten służy mi do smęcenia i zatruwania innym życia :P... przykro, że akurat to moje wcielenie padło na to forum) mam nadzieję, że się naraziłam komuś... Odpowiedz Link Zgłoś