hsirk 10.05.08, 00:29 sie zaroilo dziesiatkam i nickow dotad nieznanych... co potwierdza zdanie berty ze wielki brat czuwa nad frekwencja, nawet jak zawioda fakty... coz moge powiedziec... s.p.i.e.r.d.a.l.a.j.t.a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samerr Re: nagle 10.05.08, 00:50 hsirk napisał: > sie zaroilo dziesiatkam i nickow dotad nieznanych... > s.p.i.e.r.d.a.l.a.j.t.a ach nie wiedziałam, że to forum jest prywatne, albo, że trza druta ci pociągnąć aby tu wejść, już spadam, spox man Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: nagle 10.05.08, 01:00 Myślisz, że przeciętny reklamodawiec to taki kretyn, że se nie sprawdzi kto robi frekwencję? Odpowiedz Link Zgłoś
lilioska Re: nagle 10.05.08, 09:43 ojej a ja juz dlugo czytam ,a dopiero w tym tygodniu sie zalogowalam.a nie powinnam? Odpowiedz Link Zgłoś
gaucho.1 Re: nagle 10.05.08, 09:56 hsirk napisał: > sie zaroilo dziesiatkam i nickow dotad nieznanych... > > co potwierdza zdanie berty ze wielki brat czuwa nad frekwencja, > nawet jak zawioda fakty... > > coz moge powiedziec... wiosna. a kiedy ty zablysłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: nagle 10.05.08, 10:02 To forum zrobiło się smutne i nieco żałosne. Codziennie pojawiają się jakieś wątki o tym jak tu jest źle i nudno. Każdego dnia ktoś ze starych użytkowników rezygnuje. Pojawiają się kontrowersyjne tematy, których autorzy nie wypowiadają się w środku. Tnie się czasem chyba personalnie. Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
gaucho.1 Re: nagle 10.05.08, 10:05 "Każdego dnia ktoś ze starych użytkowników rezygnuje." FK to nie małżeństwo bez rozwodu... To raczej HP. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: nagle 10.05.08, 10:10 masz rację, ja se chyba przerwę zafunduje bo wszystko mnie zaczęo irytować Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: nagle 10.05.08, 10:10 Mnie też. A, że nie mam teraz czasu na forum, to mogło by to być całkiem pożyteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: nagle 10.05.08, 10:12 j ateż nie powinnam mieć czasu tylko go marnuję Odpowiedz Link Zgłoś