niuniek6 12.09.03, 14:40 A mi sie najbardziej podobaja watki w ktorych jak cos napisze to mi ludzie odpisuja :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agick Re: A mi sie najbardziej podobaja watki w ktorych 12.09.03, 14:44 niuniek6 napisał: > A mi sie najbardziej podobaja watki w ktorych jak cos napisze to mi ludzie > odpisuja :))))) i wcale, ale to wcale nie mam w sobie nic z megalomana... co nie, niuniek..? :) Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Re: A mi sie najbardziej podobaja watki w ktorych 12.09.03, 14:51 > niuniek6 napisał: > > > A mi sie najbardziej podobaja watki w ktorych jak cos napisze to mi ludzie > > > odpisuja :))))) > > i wcale, ale to wcale nie mam w sobie nic z megalomana... > co nie, niuniek..? > :) jak sie w domu papuciem po glowie obrywa to przynajmniej poza domem mozna pokazac swoje prawdziwe JA :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick he he... 12.09.03, 14:54 a ktoś powiedział, że internet nie leczy frustracji... odnośnie papucia - ciesz się, że to nie laczek podbijany metalem..:) dobrą masz kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Re: he he... 12.09.03, 14:56 > odnośnie papucia - ciesz się, że to nie laczek podbijany metalem..:) I ty brutusie??? :( Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: he he... 12.09.03, 14:59 ależ skąd !! no jak tak można czymś metalowym - ślady zostają... ja mojego okładam wymiennie GOŁO ŁAPO lub kaloszem. no przecież trzeba być miłosiernym...:))) a, jeszcze czasami śpi na wycieraczce... ale to głównie w lecie. zimą zamykam w komórce.. Odpowiedz Link Zgłoś
mintulu przyzwyczajnie..... 12.09.03, 15:03 Tylko się za bardzo nie przyzwyczajaj , bo przytargasz nawyki do domku........ A wtedy szable w dłoń ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Re: he he... 12.09.03, 15:03 > ależ skąd !! > no jak tak można czymś metalowym - ślady zostają... > ja mojego okładam wymiennie GOŁO ŁAPO lub kaloszem. > no przecież trzeba być miłosiernym...:))) A ja mam juz perfekcyjnie opanowane uniki i to moja jeszcze bardziej wkurza. Wyobraz sobie kilka pod rzad takich niecelnych ciosow. Chyba by cie rozsadzilo ze zlosci :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: he he... 12.09.03, 15:14 > > A ja mam juz perfekcyjnie opanowane uniki i to moja jeszcze bardziej wkurza. > Wyobraz sobie kilka pod rzad takich niecelnych ciosow. Chyba by cie rozsadzilo > ze zlosci :))))) spoko - mam wytrenowane rzuty do celów ruchomych...:)) zawsze trafię! Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Re: he he... 12.09.03, 15:42 agick napisała: > > > > A ja mam juz perfekcyjnie opanowane uniki i to moja jeszcze bardziej wkurz > a. > > Wyobraz sobie kilka pod rzad takich niecelnych ciosow. Chyba by cie > rozsadzilo > > ze zlosci :))))) > > spoko - mam wytrenowane rzuty do celów ruchomych...:)) > zawsze trafię! To moze maly sparing??? Odpowiedz Link Zgłoś
agick ... 12.09.03, 15:54 Ty unikasz a ja rzucam...? a mogę wybrać przedmioty..? Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Re: ... 12.09.03, 15:58 > Ty unikasz a ja rzucam...? > a mogę wybrać przedmioty..? > Eee to moze lepiej na poduszki? Odpowiedz Link Zgłoś
agick wiedziałam, że... 12.09.03, 16:01 tak bedzie... faceci to słaba płeć.. :)) na poduszki sie nie liczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Re: wiedziałam, że... 12.09.03, 16:05 > tak bedzie... > faceci to słaba płeć.. > :)) > > na poduszki sie nie liczy.. > slaba plec??? no dobra .. to w takim razie na piesci!!! i co ? mieknie rura??? Odpowiedz Link Zgłoś
agick ????? 12.09.03, 16:08 mieknie rura??? a co to znaczy..??? na pięści to nie fair - jesteś (jak zakładam) większy i silniejszy.... nie, nie... na pięści to moge wystawić mojego współspacza (jako rezprezenatcję).... tylko nie wiem czy będzie tym zachwycony...:) Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Re: ????? 12.09.03, 16:13 > na pięści to nie fair - jesteś (jak zakładam) większy i silniejszy.... > nie, nie... na pięści to moge wystawić mojego współspacza (jako > rezprezenatcję).... tylko nie wiem czy będzie tym zachwycony...:) To lepiej nie bo ja mam madra zasada zyciowa zeby byc odwazny tylko wobec slabszych a nie znam gabarytow wspolspacza to wychodze.... a niech mi tam mowia ze rura mieknie:) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ????? 12.09.03, 16:19 i słusznie - gabarytów jest konkretnych (wiesz, ileś lat w drużynie koszykarskiej)....:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka A mnie z moim imieniem w tytule 12.09.03, 15:01 Odrobina megalomanii nie zaszkodzi, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Re: A mnie z moim imieniem w tytule 12.09.03, 15:07 > Odrobina megalomanii nie zaszkodzi, a co! To z ta iloscia imion w tytule to ciebie nikt nie pobije:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: A mnie z moim imieniem w tytule 12.09.03, 15:14 niuniek6 napisał: > > Odrobina megalomanii nie zaszkodzi, a co! > To z ta iloscia imion w tytule to ciebie nikt nie pobije:))) Tak się zastanawiam , czy nie wpisać tego do księgi Guinessa. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Paj... 12.09.03, 15:19 ten gusiness to ogarny jest... mam inną propozycję - wiesz sama, że bagno słynie z empatii do bliźnich, a już do tych na forum w szczególności.... otóż w ramach promocji bagna, wydrukujemy Ci szarfę z napisem np. "Oto ja, Pajda, numero uno FK" - zaznaczam, tekst do ustalenia... szarfa do codziennego noszenia... co Ty na to..? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś