mimrek 16.05.08, 18:20 www.kozaczek.pl/teledysk.php?idmov=2026&u=angelina+jolie ona jest tak piekna ,że nie moge,.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimrek Re: Angelina ...brak mi słów.... 16.05.08, 18:23 a jak ktoś widział dziś foty już albo widział w wiadomosciach relacje z jej przejscia na czerwonym dywanie to wie o czym mówie..nawet w ciązy wygląda tak ,że nie mozna z niej oczu spuścić..co to za kobieta..drugiej takiej niema a szkoda:( może ją sklonują ..:)i klona mi przyśla:) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Angelina ...brak mi słów.... 16.05.08, 18:28 cholera nie moge pojąc jak ta kobieta to robi ze czy w makijazu czy bez zawsze wygląda slicznie..moje kobieety które miałem byly przepiekne w makijazu ale już bez żenada..:(a angelina kiedyś wypowiadala sie do kamery na jakiejś pustyni czy coś ..ubrana w zwykle dresy i podkoszulek bez deka makijażu i wygladala jeszcze lepiej niz w..jak ona to robi cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Angelina ...brak mi słów.... 16.05.08, 18:33 ciekawe, jak będzie wyglądać zaraz po urodzeniu tych najnowszych bliźniaków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes duża jest... wow :) 16.05.08, 18:35 www.celebrity-gossip.net/images/thumbnails/angelina-jolie-kung-fu-5158-1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: Angelina ...brak mi słów.... 16.05.08, 19:38 a jak ma wygadac tak samo jak przed ciaza. wezma ja w obroty i zaraz wcisna w lateks z lary croft:-D mnie sie ona nie podoba ,ma to cos w sobie ale zeby zarz wywolywala orgazm to nie u mnie.mam wrazenei ze jest zimna walnieta suka. p. Odpowiedz Link Zgłoś
ila251 Re: Angelina ...brak mi słów.... 16.05.08, 19:47 i.nes napisała: > ciekawe, jak będzie wyglądać zaraz po urodzeniu tych najnowszych bliźniaków ;) Bedzie miala oblesna, obwisla skore na brzuchu Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Angelina ...brak mi słów.... 16.05.08, 19:43 Coś ci się chyba pokręciło... widziałeś kiedyś ją tak jak widziałeś swoją dziewczynę, stojąc metr od niej? Każda kobieta ma lepsze i gorsze dni, lepiej i gorzej wygląda i to nie ma znaczenia, czy jest Angeliną Jolie, czy Aśką Kowalską. Zapewniam cię, Angelinie też się czasem włosy nie układają :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: Angelina ...brak mi słów.... 16.05.08, 19:52 To jakies kiepskie miales te kobiety, ze bez makijazu nie wygladaly dobrze ;-). <zagrzalem_atmosfere> :P Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Angelina ...brak mi słów.... 16.05.08, 19:59 Dla niego prawdopodobnie każda kobieta, która nie wygląda jak Angelina Jolie, jest błeeee Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Angelina ...brak mi słów.... 16.05.08, 18:25 To może nic nie mów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.brutus Re: Angelina ...brak mi słów.... 16.05.08, 18:54 Czy zawsze jak się onanizujesz to musisz pisać o tym na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Angelina ...brak mi słów.... 16.05.08, 18:56 Ładna jest, zgadza się. Ale kobiety w ciąży z tymi wielkimi bebzonami wszystkie wyglądają okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
8n ally mcbeal 16.05.08, 19:51 lece ogladac. ona jest taka chuda, ze nie moge... <serce> Odpowiedz Link Zgłoś