myshorrek 18.05.08, 21:50 za duzo. za czesto. doszlam do wniosku, ze jakos nie wyobrazam sobie dluzszego czasu bez alku:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa_de_vratislavia Re: alkohol 18.05.08, 22:07 myshorrek napisała: > za duzo. > za czesto. > doszlam do wniosku, ze jakos nie wyobrazam sobie dluzszego czasu bez alku:/ Skąd taka refleksja? Upiłaś się w sobotę? Czy pijesz może sama? I jak to jest z tym "wyobrażaniem sobie"? Jak nie pijesz, to brakuje Ci czegoś? Może tylko masz dołek i dorabiasz sobie ideologię? Skoro ta sprawa Cię męczy, to odpuśc sobie alkohol na jakiś czas i zobaczysz,że przestanie Cię dręczyć myśl o własnym alkoholizmie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: alkohol 18.05.08, 22:23 Alkohol pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: alkohol 18.05.08, 22:34 ja mało pije i tylko w weekend jedno piwo dziennie to max - coz nie jeste orłem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
myshorrek Re: alkohol 18.05.08, 22:37 minasz napisał: > jedno piwo dziennie ja tez:/ a w weekend zawsze i duzo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: alkohol 18.05.08, 22:39 o! właśnie ktoś postawił mi kieliszek pod nos prosto, to jak tu nie pić? Odpowiedz Link Zgłoś
1asiazielinska Re: alkohol 19.05.08, 00:00 ;)zdrowie wiec, ja pije piffko drugie juz, codziennie moze nie ale z 4 razy w tyg.;))od jakis paru lat;))Tylko teraz jednostajnie...nie daje czadu tak jak kiedys....teraz to nawet glowa taka slaba ale to lepiej bo sie mniej w nia wlewa i skutkow nastepnego dnia tak nie czuc;)))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: alkohol 19.05.08, 00:16 Ja wrecz przeciwnie- od miesiąca nie wypiłam ani grama ;] Odpowiedz Link Zgłoś