madziululka82 02.06.08, 20:34 tnij.org/theuriau01 tnij.org/theuriau06 tnij.org/theuriau02 tnij.org/theuriau05 tnij.org/theuriau04 tnij.org/theuriau03 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 02.06.08, 20:40 Ladne oczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 02.06.08, 20:43 ma duzo dziwczecego wdzieku ale najbardziej zainteresowal mnie fakt, ze jest w spodnicy i na rowerze, wiem, glupie, ale jak ona to robi?mi zawsze ped powietrza podnosil spodnice w trakcie jazdy do gory, wiec zrezygnowalam ze spodnic kiedy jestem rowerem.eh, chyba zaloze watek o tym;) Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 02.06.08, 20:44 eeeee ja tam jezdze na rowerze w sukience i nic mi nie podwiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 02.06.08, 20:46 no to jak to sie robi? mi albo sukienke podwiewa albo sie ona rozciaga:D Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 02.06.08, 20:44 Maja ladne nogi nie ma sie czego wstydzic :) Wrecz przeciwnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziululka82 Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 02.06.08, 20:45 owłochacone ręce? tak ..wiem teraz każda goli ręce byle nie mieć nawet jednego włoska ..ale potem nie dziwota ,że co druga ma szczecine odrastajacą i kłującą na rękach..to jeszcze gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: ped powietrza podnosil spodnice 02.06.08, 23:52 Jak wentylacja z metra... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 02.06.08, 20:40 No i ..? Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 02.06.08, 20:41 A mnie się nie podoba. Pospolita i bez wyrazu. Nie wyróżniłaby się z tłumu. I te owłochacone ręce i krzywe zęby, zresztą chyba licówki gdzie nie gdzie. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
madziululka82 Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 02.06.08, 20:42 no i zastanawiam sie czy wam sie też podoba:):) taka naturalna bardzo . Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 02.06.08, 20:43 Mi się podoba na tych zdjęciach, ale co do naturalności i to takiej bardzo;) to bym miała wątpliwości. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 02.06.08, 20:50 a co ty lesba jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 02.06.08, 21:00 wiarusik, że ty homofobka, to nie trzeba pytać... Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 02.06.08, 22:30 Ładna ale nie powala. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 02.06.08, 23:23 Mnie powala i chętnie bym sie z nią zamieniła :)) Bardzo ładna,dziewczęca,naturalna uroda. Wolę zdecydowanie ją niż Angelinę Jolie. Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 03.06.08, 10:07 Z tą dziewczęcością bym nie przesadzała.:) Poza tym osobiście nie podobają mi się pociągłe twarze, więc nie mój typ. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 02.06.08, 23:32 www.youtube.com/watch?v=FoQLOCU6KBg przed kamerą też się nieźle prezentuje :) nawet nie muszę rozumieć o czym prawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 02.06.08, 23:34 Ojej, a ja myślałam, że to jakaś zwyczajna polska dziewczyna, której fotkę ktoś gdzieś znalazł. Zawiodłam się. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saksalainen Niezła, ale zeby zaraz prześliczna? 03.06.08, 00:33 Polki ładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bucky.katt Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 03.06.08, 10:29 Tak się powinno robić zdjecia kobiet.... - makijaż - lekkie, dziewczęca ubranie, żywe kolory ubrań - naturalne tło - rozproszone światło - jasny obiektyw - dużo wystudiowanych ale naturalnych póz - miła atmosfera zabawy i dobrego humoru żeby wydobyć esencję atrakcyjność, którą każda z nas ma :). Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Re: Prześliczna dziewczyna? Gdzie???????? 03.06.08, 10:55 Dziewczyna na zdjęciacj jest przeciętna. Ma krzywy zgryz i wystające górną szczękę. Po prostu ma brzydki uśmiech. Do tego czarne nienaturalnie wyglądające brwi, które nie pasują do jasnych włosów. Włosy są suche jak siano, a na zdjęciu gdzie jest zbliżenie widać jaką ma suchą cerę. Nic ładnego w niej nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Prześliczna dziewczyna? Gdzie???????? 03.06.08, 11:00 a oczów nie zauwazylas jakie ma sliczne ? to dziwne..bo malo jest tak ladnych kobiet . dawno nie spotkałem takiej ..a ciągle mam kontakt z ludzmi ..uwierz.. czy to znaczy ze ładnych kobiet nie uświadczy? ze to są wyjatki? Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 03.06.08, 11:02 no jedynki jak winter fesh ma i blondyna:( Odpowiedz Link Zgłoś
tina111 Re: Prześliczna dziewczyna!!!!!!!!!!!!!! 03.06.08, 11:09 Na zywo wyglada lepiej niz na zdjeciach. Jej uroda jest naprawde widoczna, gdy mowi. Ma fajna ekspresje twarzy Odpowiedz Link Zgłoś