2szarozielone 04.06.08, 21:55 Kocham Hydrozagadkę. Przebija wszystkie Rejsy i Misie :-D Właśnie oglądam sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekomimimode Re: panna Jola kocha Asa :) 04.06.08, 21:56 a ja wolę inne filmy kondratiuka. te kręcone przy ich domku Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: panna Jola kocha Asa :) 04.06.08, 21:58 Mnie Hydrozagadka powala absurdem kompletnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: panna Jola kocha Asa :) 04.06.08, 21:58 mam na DVD :) ukradłam chłopakowi. ale jest też w kawałkach na YT, tzn. cały podzielony na części. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: panna Jola kocha Asa :) 04.06.08, 22:13 wiem że sympatyczna osoba z tego forum niejaka f_g ma kompletnego fioła na punkcie tego filmu ale chyba jej nie bedzie dzisiaj żeby mogła to entuzjastycznie wyartykułowac:) kilka tekstów jest kultowych z tego filmu "wejdzmy do srodka, komary rypią" "i oto chodzi i o to chodzi!" :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: panna Jola kocha Asa :) 04.06.08, 22:24 Miśku, Ty mi ten respekt to tak wybiórczo okazujesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: panna Jola kocha Asa :) 04.06.08, 22:31 jakby to powiedziec... no czasami sie zapedzasz na manowce chyba :) ale ze hydrozagadka i inne takie... no, no, fiu, fiu. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: panna Jola kocha Asa :) 04.06.08, 22:35 To sobie pomyśl, co bym odstawiała, gdybym zamiast Hydrozagadki i innych takich - same Titaniki i Garou :) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: panna Jola kocha Asa :) 04.06.08, 22:46 no wtedy nie wyrazalbym respektu, a ty bys dala sie zruchac szybko zdziskowi co choc szeroki w szyi ale probuje fristajlowac na dzielni, potem ciaza, slub i zycie we dwojke w cichej desperacji, jak wiekszosc spoleczenstwa. teraz masz szanse pezynajmniej na samotne zycie w cichej desperacji. w sumie, cholera wie co lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: panna Jola kocha Asa :) 04.06.08, 22:53 no no, wara od fristajlu :))) najlepsza jest niewiedza, głupota i głęboka nieświadomość :) A tak to tylko Weltschmerz pozostaje (tylko już błagam, zadnego więcej niemieckiego :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: panna Jola kocha Asa :) 04.06.08, 22:57 > najlepsza jest niewiedza, głupota i głęboka nieświadomość :) taaaa. zadna nowosc... orwell odkryl to juz 60 lat temu. ignorance is bliss Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: panna Jola kocha Asa :) 04.06.08, 22:59 i też pewnie nie był pierwszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: panna Jola kocha Asa :) 04.06.08, 23:01 ale wyartykulowal w sposob slawny Odpowiedz Link Zgłoś