helga22 11.06.08, 09:28 mam dostać pracę kelnerki, w związku z tym mam mieć zrobione badania sanepidowskie. Gdzie można je zrobić i ile kosztują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: badana sanepidowskie 11.06.08, 09:32 a może dowiedziec sie na stronie sanepidu? cos jak tu: www.wsse.krakow.pl/pages/psse_gorlice_serwis.php?nid=133&did=2945 Odpowiedz Link Zgłoś
ana-007 Re: badana sanepidowskie 11.06.08, 09:33 hm...tez miałam robic jakis czas temu, ale na szczęście nie doszło to do skutku..(najprzyjemniejsze nie są) u mnie przynajmniej badania robi się po prostu w sanepidzie, tam gdzie jest ich siedziba..zapytaj może lekarza ogólnego, jesli nie bedziesz wiedziała, albo jakiejś pielęgniarki w przychodni Odpowiedz Link Zgłoś
ceciledv Re: badana sanepidowskie 11.06.08, 15:47 U mnie w mieście robi się w sanepidzie. Idzesz i na miejscu dostajesz patyczki do wymazu. Potem przez kolejne 3 dni bodajże robisz wymaz z odbyty i taaaraaaa po jakimś tygodniu dostajesz ksiązeczkę:D Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: badana sanepidowskie 11.06.08, 20:33 kiedys pracowalam jako kelnerka, prawie wszyscy w mojej pracy mieli kupione ksiazeczki, tzn. zalatwione na lewo od goscia, ktory wspolnie z lekarzem nimi handlowali. Pieczatki, badania, tylko puste miejsca na wpisanie swoich danych, wszystko jak z sanepidu. 80 zl i ksiazeczka do reki :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: badana sanepidowskie 11.06.08, 20:36 oczywiscie w siedzibie sanepidu...trzeba chyba jeszcze podsteplowac przez lekarza rodzinnego albo jakiegos z medycyny pracy....cos kolo 60zl...teraz wymogi sie zmienily wiec moze jest inaczej..kiedys czesciej sie je robilo i jeszcze gdzieniegdzie pluc wymagali przeswietlenn.... Odpowiedz Link Zgłoś