saszenka2 14.06.08, 00:22 Czy denerwowałyście się przed swoim ślubem i miałyście kłopot z zaśnięciem w noc "przed"? Mi stres uniemożliwia zaśnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saszenka2 Re: Stres przed ślubem? 14.06.08, 00:30 Tak;) Już brałam krople żołądkowe, bo ze stresu mnie brzuch rozbolał. I próbuję się jakoś wyciszyć, żeby udało mi się usnąć, puściłam muzykę i czytuję posty na forach, ale stres wciąż mnie nie opuszcza;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Stres przed ślubem? 14.06.08, 00:45 Ojej. :-) Ale to może lepiej połóż się i nie czytaj, bo to tylko będzie Cię ciągle pobudzać zamiast uspokajać. Nie stałam jeszcze na ślubnym kobiercu i się nie zanosi w najbliższej przyszłości, ale nie stresuj się. :-) Będzie ok. Nawet nie zauważysz a już będzie po. :-) A lepiej, żebyś była jutro w miarę wypoczęta, nawet jak nie będziesz mogła zasnąć, to lepiej poleżeć wygodnie i nie męczyć oczu wpatrywaniem się w monitor. :-) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Stres przed ślubem? 14.06.08, 00:55 Czytalam gdzieś, że gdy sen nie przychodzi, lepiej nie leżeć bezczynnie, bo wtedy się stresujemy, że nie zaśniemy i wówczas naprawdę jest to niemożliwe. Chyba wezme tabletkę nasenną, mam tylko nadzieję, że nie będę jutro po niej otępiała. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Stres przed ślubem? 14.06.08, 00:57 To też prawda. Ale to może lepiej połóż się do łóżka z książką. Mniej tam będzie bodźców pobudzających niż na tym głupim forumie. :-) Ja mykam spać. Trzymam kciuki za jutro. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
8n seks przed ślubem? 14.06.08, 00:59 poczytaj w pustyni i w puszczy. zasnelam przy tym 4 razy w podstawowce. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: seks przed ślubem? 14.06.08, 01:53 na mnie dzialala ksiazka profesora doktora habilitowanego inzyniera Edwarda Szymańskiego pod tytulem "materialoznawstwo budowlane z technologia betonu" ...dokladnie rozdzial o kruszywach;;] wyjechalam do NYC i jak zwykle nie moglam zasnac otoczona ulica i innymi ludzmi "blokowymi"...do tego ten zegar z kukulka po przeczytaniu pol strony o kruszywach spalam jak susel...za kazdnym razem!! a Sienkiewicza nigdy nie dawalam rade czytac.... Odpowiedz Link Zgłoś
kochaj.swoje.zycie Re: seks przed ślubem? 17.06.08, 23:11 Spojrzałam teraz na Twoja wizytówkę, postów: 28956, łał Odpowiedz Link Zgłoś
jaga0809 Re: Stres przed ślubem? 14.06.08, 01:04 Witaj Ja nie mialam problemow, razemz siostra i tata wypilismy po lampce nalewki mniam i spalam super, obudzialam sie rano i bylam wypoczeta :)Wiec Tobie tez tego zycze,a by sen przyszedl szybko Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Stres przed ślubem? 14.06.08, 01:50 przeczytalam seks przed slubem i myslam,ze bedzie fajnie... stres zawsze jest przed czyms nowym...ja ostatnio tez mialam taki,ze spac nie moglam...a nie podejmowalam decyzji na cale zycie tylko tak mialam do kogos zajsc Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 eeee tam 14.06.08, 08:26 Ja wogole mialam dziwnie, najpierw stwierdzialm, ze nie chce wesela, tylko przyjecie, potem chcialam sama szyc kiecke - skonczylo sie na kupnej, ale jak najskromniejszej. Welonu zalozyc nie chcialam, skonczylo sie na kwiatku. A stres dopadl mnie... dopiero przed oltarzem. Oby blo smiesneij, moj ma wcale nie chcial koscielnego,a jakos nie byl tak zestresowany. Normalnieakby ktos gwizdnla, to odwrocilabym sie i juz mnie nie ma ;-). Takie mialam nerwy, sama na siebie, ze sobie zycie skompliowalam. Na szczescie kika dni po slubie mi przeszlo. I jakos jest dobrze, tak od prawie roku. Odpowiedz Link Zgłoś
princessjobaggy Re: Stres przed ślubem? 15.06.08, 21:11 Wcale sie nie stresowalam. Bylam raczej podekscytowana (glownie czekajaca mnie podroza poslubna, he he). Dla mnie takie denerwowanie sie nie ma sensu. Zamiast sie cieszyc i czerpac z tego dnia jak najwiecej przyjemnosci, tracic zdrowie na nerwowke?! Bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
psychotropiasty Re: Stres przed ślubem? 16.06.08, 23:41 no stres jest nawet gdy slub taki pic na wode :d Odpowiedz Link Zgłoś
iris.iris Re: Stres przed ślubem? 21.06.08, 17:28 i jak było? straszniem ciekawa :) Odpowiedz Link Zgłoś