krainaczaruff 19.06.08, 23:00 Uważacie, że napicie się piwa w samotności zakrawa na żulstwo? bo lubię czasem i pije a potem mam takie myśli czy to ładnie tak...?:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ima80 Re: piwo 23.06.08, 19:56 Ja też lubię bacardi :) Jest pyszne! A już naj naj bardziej lubię czerwonego breezer'a bacardi. I wcale nie czuję się głupio jak sobie sama siadam wieczorkiem z książką i otwieram buteleczkę, bo to takie...kobiece :) No i wygodne - nie muszę mieszać drinka, tylko mam gotowego o idealnym smaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
adas.so Re: piwo 25.06.08, 00:07 To ja się jako facet też wypowiem :) Moja ukochana też lubi wypić sobie coś czytając książkę. Nie bardzo lubię jak mi moje piwko z lodówki znika, więc też jej kupuję breezery właśnie i jak czasem wracam późno i zastaję ją na kanapie z drinkiem nie widzę w tym nic zdrożnego. Może inaczej bym na to patrzył jakby siedziała i piła czystą, ale taki delikatny drink - czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaana33 Re: piwo 01.07.08, 22:20 Ja za piwem nie przepadam, natomiast Bacardi... mniami :) Tyle, że wolę po prostu drinki z rumu niż breezery. Ostatnio na ich stronie znalazłam super przepis na mojito :) www.originalmojito.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
vader.darth Re: piwo 24.06.08, 08:48 picie piwa to ogólnie porażka - jak się kończy studia powinno się przestać spożywac ten napój Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: piwo 19.06.08, 23:04 Kiedys tak uwazalam, moze ze nie zulstwo..ale tak jakos, no, lepiej w towarzystwie:) Poki nie rozsmakowalam sie w piwie. A potem mialam taka fajna wspolokatorke, co lubila sobie w domku piwkowac, kulturalnie ofkors, no i w lodowce zawsze bylo piwko...no i zlapalam bakcyla. A teraz to juz normalne dla mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_72 Re: piwo 19.06.08, 23:20 Jeżeli jest dobrze schłodzone i nie pijesz z puszki, to wszystko jest w poprządku. Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: piwo 19.06.08, 23:50 nie uważam tak. nie lubie myśleć o sobie w żulerskich kategoriach. ale chyba powinnam. Odpowiedz Link Zgłoś
calkiem0bca Re: piwo 20.06.08, 00:13 Jak się zna umiar...to nie. Też sobie pifkuję:) Na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.profanator Re: piwo 20.06.08, 02:58 krainaczaruff napisała: > a potem mam takie myśli czy to ładnie tak...?:( Bardzo ładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: piwo 20.06.08, 16:21 Jak pijesz jedno piwko ze szkaneczki, ładnie, grzecznie i kulturalnie to dobrze. Jak siedzisz i walisz sześciopak z puszki/butelki to żularstwo ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lilian101 Re: piwo 20.06.08, 16:23 E tam, ja tez czasem sobie sama pije piwko, moja tesciowa tez lubi jak cos plewi Odpowiedz Link Zgłoś
e1982 Re: piwo 23.06.08, 20:04 Kiedyś próbowałam z moim misiem pluszowym..nie chciał...obraził się i spadł za kanapę.. Próbowałam z łosiem pluszowym..ale kiepsko mu szło...Po kilku łykach odpadło mu oko... Od tamtej traumatycznej pory, pijam często sama...zżulerowałam się ;( :P Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: piwo 23.06.08, 20:30 Grunt to dla kazdego kufelka znalezc okazje. No przeciez z okazji sie trzeba napic :-). Odpowiedz Link Zgłoś
iris.iris Re: piwo 24.06.08, 07:46 Latem budzi się we mnie mały żul :)))) słońce, plaża, ciepełko, luz blus... nie pogardzę browarkiem i papieroskiem - nawet w samotności. Odpowiedz Link Zgłoś
gelb.cetel Re: piwo 24.06.08, 08:04 minasz napisał: > pala tylko cwoki i przygłupy - jęknął stary masturbant Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: piwo 01.07.08, 22:24 gelb.cetel napisał: > minasz napisał: > > > pala tylko cwoki i przygłupy - jęknął stary masturbant Masturbacja na pewno jest zdrowsza niż palenie. Odpowiedz Link Zgłoś
krainaczaruff Re: piwo 25.06.08, 13:24 Troche mnie pocieszyliście. Z ilością nie przesadzam i pije schłodzone jak sie należy :D tylko że wolę z butelnki a nie ze szklanki. Może byc ? ;> Po prostu czasem po ciężkim dniu sobie łykne.. i potem jak czuje, że mnie "mo" to wtedy takie wyrzuty sumienia mnie dopadają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: piwo 25.06.08, 13:27 krainaczaruff napisała: > Uważacie, że napicie się piwa w samotności zakrawa na żulstwo? bo lubię czasem > i pije a potem mam takie myśli czy to ładnie tak...?:( No to jeszcze jestem elementem żulerki. Bo różne trunki piję, niekoniecznie w towarzystwie.;DD Odpowiedz Link Zgłoś