bukowski27 08.01.02, 14:38 bo tak słucham wiadomosci i nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek Re: jaka jest róznica, pomiedzy zawieja a zamiecia? 08.01.02, 14:42 Zawieja jest jak zawiewa sniegiem, a zamiec jak zamiata:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: jaka jest róznica, pomiedzy zawieja a zamiecia? IP: 194.181.183.* 08.01.02, 15:04 po pierwsze primo to najlepszego z nowym godam dla wszyskich forumprzyjaciol + najlepszej z narzeczonych (gdzie ona?). po drugie primo, to moj dozorca mowi, ze zamiec to jest wtedy jak snieg da sie zamiesc, a zawieja to wtedy jak mu snieg znow nawieje na zamiecione. to tyle na dzisiaj lopatologii. pzdr, g bukowski27 napisał(a): > bo tak słucham wiadomosci i nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: jaka jest róznica, pomiedzy zawieja a zamiecia? 08.01.02, 15:14 Guciu, i Tobie ALLES GUTE!!!! Niech Ci sie szczesci ile wlezie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: jaka jest róznica, pomiedzy zawieja a zamiecia? IP: 194.181.183.* 08.01.02, 15:26 dzieki kasiulek, ale nie wiem czy jeszcze wiecej szczescia mi wlezie. juz jestem kurde taki szczesliwy tej zimy, ze jeszcze ciut szczescia i sie normalnie wykoleje z kolein z tej szczesliwosci. wiosna wracaj, kurde!!! g kasiulek napisał(a): > Guciu, i Tobie ALLES GUTE!!!! Niech Ci sie szczesci ile wlezie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bini Re: jaka jest róznica, pomiedzy zawieja a zamiecia? IP: 61.15.93.* 08.01.02, 15:44 Rozszerzenie postu kasiulek: Zamiec moze byc sniegowa, piaskowa albo pylowa. Wiatr unosi to co lezy. Zawieja natomiast to padajacy snieg polaczony z porywistym wiatrem. I tyle. Pozdrawiam "zawianych" Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 bini 08.01.02, 16:37 jestes metrol... metereolo... synoptykiem jestes??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bini Re: bukowski27 IP: *.hkcable.com.hk 08.01.02, 17:37 bukowski27 napisał(a): > jestes metrol... metereolo... synoptykiem jestes??? Ani troche. Tez mnie to kiedys zastanawialo, wiec sie dowiedzialam u zrodla. Nawiasem mowiac, bardzo lubie zamiecie i zawieje i troche Wam zazdroszcze tych przezyc! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: jaka jest róznica, pomiedzy zawieja a zamiecia? 08.01.02, 15:31 a wolisz być zawiany, czy zmieciony? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 gucio 08.01.02, 15:41 znaczy sie jak? chajtasz sie z su? czy po prosty ordynarny (w sensie zwykły) awans w pracy? aha... a jezeli chajatsz sie z su, to czy ona o tym wie??? bo ja z kasiulkiem to juz jestesmy po słowie... z tesciem wypiłem cztery calvadosy... aha, a potem wieczorem jeszcze dwa... tez jestem szccesliwy... chociaz tej zimy nie awansowałem... kwik: ja nie jestem pewien czy mnie pytasz ale jak mnie to odpowiem, a jak nie mnie, to nie wiem co sobie zrobie... otóz... hm... yyyyy... hmmm... co to ja miałem... yyyyy... mysle ze powineinem powiedziec: TAK. MASZ RACJE. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 gucio aha... 08.01.02, 15:44 a nie zycze ci wszystkiego dobrego bo jestes szczesliwy... i jeszcze by cie sie w głowie przewrociło... czy jakos tak... rozumisz mnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Guciu... 08.01.02, 15:50 ...ale jakby co, to zaprosisz mnie i Bukowskiego na Twoj slub z Su? Licze na to!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 tak jest gucio zapros... 08.01.02, 15:57 przyjde z kaska... znaczy sie z moja zona... jakby zaprzeczała, ze jest ze mna zareczoan to nie wierz jej... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume moi drodzy 08.01.02, 16:35 coś mnie chyba ominęło, ale nic to - podciągnę się :) guciu, jak tam bara2 na bora2? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 gucio, widzisz jak to działa??? 08.01.02, 16:38 kobiecie wystarczy tylko napomknac o slubie i juz sie zjawia... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume no, bukowski... 08.01.02, 16:48 z nowym rokiem mi podpadasz??? ojjjj, bo się pogniewamy i na bagenną imprezkę cię nie wpuszczę... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 eee. tam su... mnie bys mnie wpusciła??? 08.01.02, 16:52 mnie???? no chodzzesztu su... i daj dziuba (cmokcmok)... niech ci sie wiedzie... gucio to porzadny chlop... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume niee, no co ty... wpuściłabym... 08.01.02, 16:54 i calvadosa pokazywała przez pancerną szybę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Su!!!!!! 08.01.02, 16:58 Tobie tez zycze, zeby Ci sie bardzo szczescilo w Nowym Roku,tak jak mi sie szczesci:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 su-dla wyjasnienia... 08.01.02, 17:01 kasiulek jest szczesliwa bo jestesmy po słowie... to tylko tak mówie... przy okazji... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Bukowski 08.01.02, 17:07 A Ty tak nie klap paszcza... bo moi potencjalni wirtualni sie splosza...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio nie nie i jeszcze raz niet IP: 194.181.183.* 08.01.02, 18:21 zacukalem sie w pracy a wy mnie tu pozenic zdazyliscie z moja jedyna - oby zyla wiecznie. nieniejszym oswiadczam, ze pozostajemy z su na etapie wiecznej szczesliwosci narzeczenskiej i nie zepsujemy naszego zwiazku jakimis formalnoprawnymi zobowiazaniami. jak sie chcecie pobawic na jakiejs imprezce to sie sami pozencie. gucio ps. su - bara2 na bora2 tylko ok. tesknilem jak oszalaly i czasem nie moglem sie skupic wiec musialem udawac to co dziewczyny czesto udaja. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Zaproszenie... 08.01.02, 18:26 kasiulek napisał(a): > ...ale jakby co, to zaprosisz mnie i Bukowskiego na Twoj slub z Su? Licze na > to!!!!! Ja też czekam na zaproszenie: od suzume czy gucia, nieważne, najwyżej siądę na środku kościoła, tak w głównej nawie, żeby nikt nie był poszkodowany ;-))) No i już wiem co włożę na wesele - mam takie skórzane wdzianko, bardzo fajne, do tego oczywiście bicz... pzdr, wasia PS Wszystkiego najlepszego s nowom godom, szczególnie dla obu par narzeczonych... w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 010802 Re: jaka jest róznica, pomiedzy zawieja a zamiecia? IP: *.tnt3.chi15.da.uu.net 08.01.02, 18:16 Taka jak picie w Szczawnicy i szczanie w piwnicy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Gucio 09.01.02, 10:01 No widzisz, Guciu, cos musisz z tym slubem zrobic, bo Wasia juz kreacje szykuje... nie wykrecisz sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Gucio IP: 194.181.183.* 09.01.02, 10:26 kasiulek, u w a g a p i s z e w o l n o i w y r a z n i e. n i e z e n i e s i e z a z a d n e s k a r b y n a w e t z t a k i m s k a r b e m j a k s u. g kasiulek napisał(a): > No widzisz, Guciu, cos musisz z tym slubem zrobic, bo Wasia juz kreacje > szykuje... nie wykrecisz sie... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Gucio 09.01.02, 10:36 Guciu, zrozumialam... szkoda... ja tak lubie sluby... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kaska nic to... 09.01.02, 10:57 to my sie ozenimy dwa razy.. raz za gucia i su... nas zslub o 12 ich zrobimy o 13ej... gucio jeszcze zobaczysz jak sie wasz slub ci spodoba... wasia oczywiscie zaproszona... tylko wasia, wiesz... ja tam nie wiem jakie sa twoje i gucia relacje... ale prosze bez zadnej obsceny w kosciele... i przed kosciaołem.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Bukowski 09.01.02, 11:03 No dobrze, ale ja bede potrzebowala 2 suknie... i 2 welony... jeden zestaw za siebie i jeden za Su... niech zobacza jak to jest... moze sie zdecyduja...:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kasiulek, czy to znaczy... 09.01.02, 11:28 ...ze ja bede potrzebował dwa calvadosy na odwage??? znaczy sie jeden za mnie drugi za gucia??? ale git... zamiast koggo mam sie jeszcze ozenic???? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: kasiulek, czy to znaczy... 09.01.02, 11:34 Ale przeciez Gucio nie pije wodki (calvadosu pewnie tez nie...), wiec jeden Ci wystarczy... a poza tym nie boj sie... kasiulek nie taki straszny... da sie oswoic...:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Gucio IP: 194.181.183.* 09.01.02, 11:34 kasiulek, u w a g a p i s z e w o l n o i w y r a z n i e. n i e z e n i e s i e z a z a d n e s k a r b y n a w e t z t a k i m s k a r b e m j a k s u. g kasiulek napisał(a): > No widzisz, Guciu, cos musisz z tym slubem zrobic, bo Wasia juz kreacje > szykuje... nie wykrecisz sie... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume dzień dobry bardzo 09.01.02, 11:54 kochani (kasiulku i bukowski), słuchajcie co wam gucio (oby żył wiecznie) rzecze, bo dobrze gada wirtualne narzeczeństwo to jest to i szczerze wam odradzam marnowanie pikseli na suknie i obrączki, bo to co macie teraz już se ne vrati... a gdybyście się jednak upierali, to dużo szczęścia itp. a bukowski to niech tu wasi nie instruuje co do tego drugiego ślubu (że niby on i kasiulek as gucio & yours trurly) - odrobina obsceny nikomu nie zaszkodziła i na moim ślubie (nawet per procura) wasia może sbie obscenić do woli :) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: dzień dobry bardzo 09.01.02, 17:38 suzume napisał(a): > a bukowski to niech tu wasi nie instruuje co do tego drugiego ślubu (że niby on > > i kasiulek as gucio & yours trurly) - odrobina obsceny nikomu nie zaszkodziła i > > na moim ślubie (nawet per procura) wasia może sbie obscenić do woli > :) Dziękuję za zezwolenie i czuję się zaproszona ;-))) A co do obsceny, to ja tylko kreacje chciałam pokazać... pzdr, wasia (in a shiny, shiny, shiny kreacja of leather) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chora Re: jaka jest róznica, pomiedzy zawieja a zamiecia? IP: *.talnet.pl 09.01.02, 13:00 Taka sama, jak między dwoma rowerami. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Su 09.01.02, 14:49 Ale przyjdziesz na ten swoj swoj slub, gdzie ja wystapie jako Ty, a Bukowski jako Gucio? Powiedz, ze przyjdziesz...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kasiulku mój/a drogi/a 09.01.02, 15:21 ja to bym nawet na własny pogrzeb przyszła... tylko kto mnie zastąpi??? tak myślałam - ochtników na lekarstwo... jak tam pobyt na ojczyzny łonie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: kasiulku mój/a drogi/a 09.01.02, 17:42 Su, bylo FANTASTYCZNIE!!!!!!! Tylko dlaczego tak krotko... i tak bardzo mi sie tym razem nie chcialo wyjezdzac... wlasciwie to powinnam byla zostac... i dbac... ech, zycie... Odpowiedz Link Zgłoś