jan-w 29.06.08, 10:01 Wszystkich użytkowników naszej klasy, zapraszam na specjalne forum: nasza klasa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: Wasza Klasa 29.06.08, 10:29 Zdradzone prosze isc na forum dla zdradzonych, szukajace flirtu na forum flirt itd.. A ze na kazdy temat znajdzie sie jakies forum, to FK wymrze i bedzie mozna je oficjalnie zamknac :( Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wasza Klasa 29.06.08, 10:38 Ty wez idz na forum dla witajacych i tam mnie przywitaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wasza Klasa 29.06.08, 10:33 Kontik, wyluzuj :) Ja się cieszę, że jest osobne forum dla NK, ponieważ nie mam tam konta, nie śledzę 'rewelacji' i w ogóle mnie to nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wasza Klasa 29.06.08, 10:38 Alez ja jestem wyluzowany.. Ale skoro FK nie ma ustalonego tematu przewodniego, to nie ma "podstawy prawnej" do wysylania forumowiczor na inne fora.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wasza Klasa 29.06.08, 10:53 No i jest to wyjatkowo szeroka definicja tematu przewodniego :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wasza Klasa 29.06.08, 10:57 Ale NK nie mieści się w mojej definicji. NK to fenomen społeczny dotyczący każdej płci, orientacji i wyznania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wasza Klasa 29.06.08, 11:00 Ale takze kobiet wiec jest tu poruszany.. fenomenen spolecznym jest tez 40o latek mieszkajacy z rodzicami i nikt watku nie wysyla na inne forum.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wasza Klasa 29.06.08, 11:15 ale moglby miec (miejmy nadzie, ze nie) i dlatego temat pasuje do FK :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wasza Klasa 29.06.08, 11:27 bingo! :) szkoda, że zamilkł... moim zdaniem nas testuje ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wasza Klasa 29.06.08, 11:30 I wychodzi na to, ze jestesmy wrednie i nieczuli :( Chyba powinnismy sie przeniesc na forum dla wrednych i nieczulych :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wasza Klasa 29.06.08, 11:54 Ależ nigdzie nie musimy się przenosić! Toż FK jest zarówno dla przewrażliwionych, jak i tych nieczułych. Świetnie się uzupełniamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaew Re: Wasza Klasa 29.06.08, 12:07 a dokładnie sprawy kobiet, a jak wiadomo sprawą kobiet nasza-klasa jest, więc o co chodzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wasza Klasa 29.06.08, 12:43 ciaew napisała: > a dokładnie sprawy kobiet, a jak wiadomo sprawą kobiet nasza-klasa > jest, więc o co chodzi? :) Nie jest. Nie interesuje mnie N-K. Nie interesuje mnie, że ktoś kogoś tam podgląda. Nie interesują mnie tamtejsze trupy, kochanki oraz lans. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wasza Klasa 29.06.08, 12:46 Ale tu dziala prawo wyboru i brak przymusu czytania kazdego watku.. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wasza Klasa 29.06.08, 12:49 OK, ja to rozumiem. Ale już tam wyżej zgodziliśmy się, że N-K to fenomen społeczny. Zauważ, że temat wraca jak bumerang - i co więcej, w tej samej formie! Dlatego uważam, że dobrze, że jest osobne forum, bo mnie osobiście robi się już niedobrze od tego jojczenia, że N-K to depresyjny lans. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wasza Klasa 29.06.08, 12:50 Wiesz.. gdyby istniala mozliwosc przeniesienia watku na dane forum a nie tylko na osla, to bylbym za tym.. ale skoro sie nie da to cirpmy za miliony :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wasza Klasa 29.06.08, 12:52 O, tu się z Tobą zgadzam - zamiast na Oślą, można by te wątki przeklejać. Ale to chyba da się robić. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wasza Klasa 29.06.08, 12:53 No z tego co wiem to nie mam takiej opcji.. a wiem bo bylem kiedys moderatorem forum na gazecie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Wasza Klasa 29.06.08, 13:01 i.nes napisała: > O, tu się z Tobą zgadzam - zamiast na Oślą, można by te wątki > przeklejać. Ale to chyba da się robić. > Dokładnie to jest tak: Mogę przenosić wątki między forami do których mam pełne uprawnienia moderacji. Mógłbym np wątek o KK przenieść na forum Banki lub inne. Na forum nasza klasa nie mam takich uprawnień. Odpowiedz Link Zgłoś
laska.waniliowa Re: Wasza Klasa 29.06.08, 12:47 > Nie jest. Nie interesuje mnie N-K. Nie interesuje mnie, że ktoś kogoś tam > podgląda. Nie interesują mnie tamtejsze trupy, kochanki oraz lans. > a interesuje Cię że ktoś ma wzdęcie po orgazmie, albo że pan X wyśmiał majtki pani Y? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wasza Klasa 29.06.08, 12:51 laska.waniliowa napisała: > a interesuje Cię że ktoś ma wzdęcie po orgazmie, albo że pan X > wyśmiał majtki pani Y? Wzdęcia niekoniecznie. Przeczytałam - problem dla ginekologa. Autorce już odpowiedziano. A majtki - śmieszna anegdota, którą można troszkę poważniej traktować, jako brak pewnej akceptacji w związku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laska.waniliowa Re: Wasza Klasa 29.06.08, 13:05 > A majtki - śmieszna anegdota, którą można troszkę poważniej traktować, jako bra > k > pewnej akceptacji w związku ;) tak samo można potraktować wątki o n-k. jednych interesują i bawią wątki o podglądaniu, innych osobiste wynurzenia starych forumowiczek o tym co im powiedział Maciek, Piotruś, Bożydar...(etc) a jeszcze innych wzdęcia. forum jest dla wszystkich, a przynajmniej powinno być bo póki FK ma jeszcze status forum publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Wasza Klasa 29.06.08, 13:55 laska.waniliowa napisała: > forum jest dla wszystkich, a przynajmniej powinno być bo póki FK ma > jeszcze status forum publicznego. Zgadzam się :) Co nie zmienia faktu, że cieszę się, że jest osobne forum o N-K ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Wasza Klasa 29.06.08, 12:23 kontik_71 napisał: > Ale skoro FK nie ma ustalonego tematu > przewodniego, to nie ma "podstawy prawnej" do wysylania forumowiczor > na inne fora.. :) Forum Kobieta, ma dokładnie ustalony temat. Jest ono przeznaczone do dyskusji na temat Kobiet. Biorąc pod uwagę że ponad połowa ludzkości to kobiety, gdyby uznać że każdy wątek gdzie pisze jakaś kobieta powinien być tu obecny, trzeba by skasować wszystkie fora otwarte i ich zawartość przenieść tutaj. Wątpię aby ktoś był zachwycony takim śmietnikiem w którym nie można znaleźć nic interesującego dla siebie. Opis czołgu, też by tu pasował, ponieważ czołgiści mają matki, żony itp. Itd. Podstawa przesuwania wątków? OT. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Wasza Klasa 29.06.08, 12:26 Temat KOBIETA jest niezwykle szeroki i to jest fakt. Jesli jakas dziewczyna chce byc czolgistka to ma absolutne prawo napisac to tutaj. A w sumie Fk sprowadza sie do tego, ze znakomita wiekszosc stanowia kobiety i kazda dyskusja oddaje kobiecy punkt widzenia. Jesli checie miec tu "germanski" porzadek to nalezy dokladnie ustalic tematy o ktorych wolno pisac.. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Wasza Klasa 29.06.08, 15:40 No ale na gazecie jest tyle forów tematycznych (fora o seksie, Na luzie, Feminizm, Kuchnia, Zdrowie Kobiety, Uroda, Telewizja, Kultura, Książki, Mężczyzna, Praca, Studia itd.) - że nie umiem sobie wyobrazić, jakie tematy powinny pozostać na forum Kobieta :((( Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode jan 29.06.08, 12:03 przypina tylko swoje pomysły. nie zawsze godne raczej rzadziej niż częściej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: jan 29.06.08, 12:04 Ales pojechala.. taki frontalny atak w admina.. uuu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: jan 29.06.08, 12:05 Olewa, olewa.. ale kiedys moze sie przejac tym co piszesz i neko dostanie bana :( Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: jan 29.06.08, 12:07 Niczego innego nie sugerowalem :) (wlasnie obijam sobie tylek blacha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: jan 29.06.08, 12:09 oj :) awogóle to był taki krzyk o zwrócenie na mnie uwagi z mojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: jan 29.06.08, 12:11 No tak.. a zamiat jana, przylatal sie kon(t)ik :P Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: jan 29.06.08, 12:24 nekomimimode napisała: > ;P jan i tak mnie olewa Cześć neokomimode (nie pomyliłem się w pisowni?). Miło cię znów widzieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: jan 29.06.08, 12:29 nekomimimode napisała: > przypina tylko swoje pomysły. nie zawsze godne raczej rzadziej niż > częściej ;P Miezupełnie. Wątek o euro utworzyłem i przypiąłem w wyniku analizy potrzeb mas pracujących forum. Inne propozycje też można zgłaszać. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: jan 29.06.08, 12:31 Kurde .. komitet centralny mamy na forum :P Miejmy tylko nadzieje, zenie masz dyktatorskich zapedow :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jan 29.06.08, 12:45 jan-w napisał: > Wątek o euro utworzyłem i przypiąłem w wyniku analizy potrzeb mas > pracujących forum. No bardzo Ci dziękuję! Nie czuję się 'masą pracującą forum' ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: jan 29.06.08, 13:10 i.nes napisała: > jan-w napisał: > > > Wątek o euro utworzyłem i przypiąłem w wyniku analizy potrzeb mas > > pracujących forum. > > No bardzo Ci dziękuję! Nie czuję się 'masą pracującą forum' ;PPP Uważam że byłem bardzo delikatny. Najbardziej drastyczne elementy z oryginalnego tekstu usunąłem: "Postulaty Rad Delegatów Robotniczych miast i wsi jako organów walki mas proletariackich zmierzających do skupienia całej klasy robotniczej i objęcia w jej imieniu dyktatury" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jan 29.06.08, 13:54 jan-w napisał: > Uważam że byłem bardzo delikatny. Najbardziej drastyczne elementy z > oryginalnego tekstu usunąłem Rozumiem, że Twoja lektura do poduszki :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: jan 29.06.08, 13:57 i.nes napisała: > Rozumiem, że Twoja lektura do poduszki :D > To ty na studiach nie miałaś marksizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jan 29.06.08, 14:00 jan-w napisał: > To ty na studiach nie miałaś marksizmu? Na szczęście JUŻ nie! SGPiS przemianowali na SGH. Ekonomii uczyłam się z pierwszego przekładu trio Begg, Dornbusch & Fischer. McKenzie również nie jest mi obcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: jan 29.06.08, 16:24 To ty wredny liberał jesteś! U nas w szkole kowbojów w Lesku, były 3 przedmioty: 1. Zaganianie 2. Wyganianie 3. Marksizm Ktoś złośliwy powiedziałby zapewne że do pracy moderatora to akurat ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jan 29.06.08, 12:46 nekomimimode napisała: > przypina tylko swoje pomysły. nie zawsze godne raczej rzadziej niż > częściej ;P Chyba nie do końca. A ta impreza w Poznaniu? A Euro? :) Odpowiedz Link Zgłoś
laska.waniliowa Re: Wasza Klasa 29.06.08, 12:40 jeśli tniesz to albo minimalnie (wulgaryzmy, spam) albo konsekwentnie, bo robisz jeszcze większy bałagan Odpowiedz Link Zgłoś
whereisnemo Re: Wasza Klasa 29.06.08, 16:35 Właśnie dlatego lubię to forum. Jest dużo wątków na różne tematy, a to wszystko w jednym miejscu. Spróbujcie sobie wejść na forum FM albo Na luzie, to zobaczycie jakie to smutne, jak w ciągu dnia jest utworzone 5-10 wątków:( A tu jest wesoło, bo zawsze coś się dzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova do jana.w. 30.06.08, 16:33 a ten wątek to po kiego przyszpilony? Bo twój?? hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: do jana.w. 30.06.08, 18:05 Nie. Przyszpilone jest po to aby była widoczna informacja o istnieniu forum na którym można zakładać wątki na ten temat. Bardzo zaśmiecający ostatnio to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
laska.waniliowa Re: do jana.w. 30.06.08, 18:20 informacja - ok, ale nie rozumiem dlaczego wątki nie trafiające w gust moderatora są usuwane, a inne łamiące netykiete wiszą? ja wiem że władza na forum jest absolutna, ale czy nie powinieneś brać też pod uwagę opinii użytkowniczek? w końcu to Ty jesteś dla ludu, a nie odwrotnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: do jana.w. 30.06.08, 19:10 Ok. Demo-kracja. Proszę głosować za usuwaniem lub nie, podając linki do inkryminowanych wątków. Na początek trzeba powołać komisję skrutacyjną. Po ukonstytuowaniu się komisji, proszę przewodniczącą o kontakt :-) Odpowiedz Link Zgłoś
laska.waniliowa Re: do jana.w. 30.06.08, 19:13 a może po prostu usuwać TYLKO wątki łamiące netykietę? a nie takie dla których istnieją już (martwe) fora Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: do jana.w. 30.06.08, 19:16 laska.waniliowa napisała: > a może po prostu usuwać TYLKO wątki łamiące netykietę? Myślę że nie należy tak dużo usuwać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laska.waniliowa wyjaśnij mi proszę skoro już tu jesteś 30.06.08, 19:22 czemu w ciągu 3 minut leci wątek z naszą klasą w temacie (mimo że temat interesuje forumowiczki, bardziej niż segment mahadevy) a taki trolli wątek jak ten: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=81544148 wisi sobie już 200 postów? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: wyjaśnij mi proszę skoro już tu jesteś 30.06.08, 19:38 > a taki trolli wątek jak ten: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=81544148 > wisi sobie już 200 postów? kurna, zas się spóźniłam, nie widzę o którym piszesz a bardzom ciekawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
laska.waniliowa Re: wyjaśnij mi proszę skoro już tu jesteś 30.06.08, 19:39 na oślej jest, autorka niejaka eveeye Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: wyjaśnij mi proszę skoro już tu jesteś 30.06.08, 19:40 aaaaa :) dziekowac Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: wyjaśnij mi proszę skoro już tu jesteś 30.06.08, 19:40 Sprawdziłem jeszcze raz pocztę, ale nie znalazłem twojego e-maila w tej sprawie. Na pewno zgłaszałaś problem do mnie? forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476647.html Odpowiedz Link Zgłoś
laska.waniliowa Re: wyjaśnij mi proszę skoro już tu jesteś 30.06.08, 19:44 byłeś na forum cały czas (w wątkach pojawiały się czerwone ptaszki) więc nie wiem jak przeoczyłeś taki duży wątek. wątki o niewłaściwej tematyce też kasujesz z zalinkowania? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: wyjaśnij mi proszę skoro już tu jesteś 30.06.08, 19:46 Ty czytasz wszystkie wątki na wszystkich forach? Ja nie. Jeżeli więc masz jakieś uwagi, zgłaszaj je. Tak jak to jest napisane w linku który ci podałem. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Wasza Klasa 30.06.08, 18:14 A może by tak przyszpilkować jakiś wątek z linkami do ciekawych forów np eksperckich? Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Wasza Klasa 30.06.08, 18:16 No problem. Jeżeli są związane z forum kobieta. Napiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Wasza Klasa 30.06.08, 18:19 Ale ja właśnie o sobie pomyślałam, że przydałby mi się taki wątek, bo średnio się orientuję w problematyce ciekawych forów. ;P Odpowiedz Link Zgłoś