kitek_maly 03.07.08, 18:33 Ciekawa jestem czy to niestandardowe ogłoszenie czy ktoś miał spięcie z tą agencją pracy i to jest forma odwetu. ;-) Chyba raczej to drugie. ;-) tiny.pl/kvpw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertrada Re: Praca. 03.07.08, 18:43 Można wysłać CV albo zadzwonić i się zapytać. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks20 Re: Praca. 03.07.08, 18:45 naprawde takie cos sie pojawilo czy jakos to zmajstrowalas? przeciez ogloszenia sa monitorowane przed zamieszczeniem ogolnie brzmi zachecajaco- ciekawe ile placa:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Praca. 03.07.08, 18:53 Naprawdę się pojawiło. :-) Ciekawe jak długo powisi. Tak czasami bluzgi pod adresem firm przechodzą, nie wiem jak to się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceks20 Re: Praca. 03.07.08, 19:00 strzelalbym ze to jakis stazysta w sumie jak pomysle to z checia bym zamiescil podobne ogloszenie o jednej ze znanych firm warszawskich gdzie podobne klimaty panowaly jak tam w opisie;) na szczescie grzeczny jestem Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Praca. 03.07.08, 18:49 :DD, fajne.Kreatywni są, trzeba przyznać.Można sie zorientować, co jest grane;)) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Praca. 03.07.08, 19:04 dobre :-DDDD, no to juz ktos ma po reputacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
coyotegirl1 Re: Praca. 04.07.08, 15:58 łee nie zdążyłam przeczytać.. co tam było?..... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Tam było. ;-) 04.07.08, 17:15 Osobę kompetentną do pracy u nas, bo sobie nie radzimy Stanowisko: Praktykant / Stażysta Branża: HR / Kadry Forma zatrudnienia: Umowa o pracę Rodzaj pracy: Stała Miejsce pracy: Sopot opis: Laudam Agencja Pracy Tymczasowej jest prężnie opieprzającą się firmą na rynku Polskim. Aktualnie dla naszych Klientów pozorujemy zatrudnienie na wiele żałosnych stanowisk. Potrzebujemy choć jedną kompetentną osobę, która pozwoli nam ogarnąć ten bajzel u nas, bo już nie dajemy rady. Musimy zwodzić, kręcić, kłamać i tygodniami udawać, że coś w sprawie robimy. Obowiązki: osoba zatrudniona na stanowisku młodszego opieprzacza będzie odpowiedzialna za należyte pozorowanie procesu rekrutacji, zwodzenie klientów i okłamywanie kandydatów. Oczekujemy należytego wywiązywania się z obowiązków. Oczekiwane kwalifikacje: - wykształcenie, obojętnie jakie, - WYMAGANE doświadczenie w agencji towarzyskiej, trzeba ogarnąć ten burdel u nas, - umiejętność myślenia mile widziana, Oferujemy: - ciekawą pracę w młodym zespole... ale co to za zespół... - umowę o pracę (nie ciesz się, będziesz harował za dwóch), - szkolenia (różne bzdury, nic wartościowego) - praca w Sopocie (ciesz się, że nie w Pcimiu!) Kontakt: Aplikacje prosimy kierować na adres e-mail praca@laudam.pl z dopiskiem "Kompetentny pomoże" Odpowiedz Link Zgłoś
portobello_belle Re: Tam było. ;-) 04.07.08, 17:57 Hahaha, niezle sie musial jakis (chyba niedoszly) pracownik tymczasowy wkurzyc :D Odpowiedz Link Zgłoś