kobieta_na_pasach 08.07.08, 13:33 a na powaznie - lepiej , jak sie maz przyzna do romansu, czy lepiej, jak sie nie przyznaje? znaczy sie - idzie w zaparte? (oczywiscie pisze o sytuacji, ktorej juz nie ma, a byla, chyba byla he he). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 13:37 Jeśli była, to powiedz mu niech idzie w zaparte.:P Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 13:40 menk.a napisała: > Jeśli była, to powiedz mu niech idzie w zaparte.:P mam wlasnego meza namawiac do klamstwa! nigdy!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 13:42 kobieta_na_pasach napisała: > menk.a napisała: > > > Jeśli była, to powiedz mu niech idzie w zaparte.:P > > mam wlasnego meza namawiac do klamstwa! nigdy!:))))) To w jakim celu miałby Ci wówczas powiedzieć zaszłą historię?:> Zatem niechaj nie kłamie, ino milczy.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 13:43 menk.a napisała: > kobieta_na_pasach napisała: > > > > > To w jakim celu miałby Ci wówczas powiedzieć zaszłą historię?:> > Zatem niechaj nie kłamie, ino milczy.;) nie moze milczec, bo ja co jakis czas drąże. a on idzie w zaparte. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 13:54 kobieta_na_pasach napisała: > menk.a napisała: > > > kobieta_na_pasach napisała: > > > > > > > > > To w jakim celu miałby Ci wówczas powiedzieć zaszłą historię?:> > > Zatem niechaj nie kłamie, ino milczy.;) > > > nie moze milczec, bo ja co jakis czas drąże. a on idzie w zaparte. :DDD Mądry chłop.:D Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 13:57 menk.a napisała: > > > > nie moze milczec, bo ja co jakis czas drąże. a on idzie w zaparte. > > :DDD Mądry chłop.:D madry, bo mnie wybral ! Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 14:06 kobieta_na_pasach napisała: > menk.a napisała: > > > > > > nie moze milczec, bo ja co jakis czas drąże. a on idzie w > zaparte. > > > > :DDD Mądry chłop.:D > > madry, bo mnie wybral ! > No właśnie. Więc zważ jakiś anonim i jego. Konfrontacja albo zaufanie do męża.;) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 14:10 menk.a napisała: > > No właśnie. Więc zważ jakiś anonim i jego. Konfrontacja albo > zaufanie do męża.;) ja nie mam wyboru, bo nie mam go z kim konfrontowac! ta osoba nawet nie chciala podac blizszych danych o rzekomej kochance. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 14:21 Jakiś anonimowy gall anonim plecie 3po3 bez żadnych konkretów i to wystarczy, by podważyć Twoje zaufanie? A ja się dziwię, że US reaguje na anonimy i sprawdza przedsiębiorców. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 13:42 lepie, jak idzie w zaparte. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 13:44 alpepe napisała: > lepie, jak idzie w zaparte. czesc! dla kogo lepiej?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 13:47 dla małżeństwa Cześć upierdliwa babo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 13:49 alpepe napisała: > dla małżeństwa > Cześć upierdliwa babo :-) o! pierwszy raz cos madrego powiedziala! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 13:54 słuchaj, donos donosem, a jak było, to wie tylko on. Jeśli się zapiera, to po pierwsze ty go znasz lata, więc wiesz, czy kłamie, a po drugie bardziej mu zależy na małżeństwie niż na... no właśnie, nawet nie wiadomo, czy coś było, jak długo było i jak poważne. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 13:59 ja to wszystko wiem, ale nie wiem, czy chcialabym znac prawde i to mnie gnebi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 14:00 no to wszystko okej, ty drążysz, on się zapiera i tak do śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 14:01 alpepe napisała: > no to wszystko okej, ty drążysz, on się zapiera i tak do śmierci. he he, wbrew pozorom ta sprawa ozywila nasz lekko juz splesnialy zwiazek (19 lat). Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 13:49 sama piszesz, że sytuacja CHYBA była, to czemu temu mężu nie wierzysz, jak mówi, że był grzeczny niczym ksiądz kanonik, tylko uznajesz, że idzie w zaparte? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 13:51 conena napisała: > sama piszesz, że sytuacja CHYBA była, to czemu temu mężu nie wierzysz, jak mówi > , > że był grzeczny niczym ksiądz kanonik, tylko uznajesz, że idzie w zaparte? nie taki grzeczny, bo lubil adorowac kobietki, co mnie draznilo i teraz to sie na nim msci. dostalam anonima na NK i od tego sie zaczelo. > Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 13:55 to trzeba było go jakoś dyplomatycznie podejść, wykorzystując szczegóły z anonima i pastwić się nad nim aż zacznie piszczeć i błagać o litość, skoro jest niegrzeczny niczym organista. wykorzystać erudycję, szach-mat w dyskusji, element zaskoczenia, a na forum tylko śmiać się z męża. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 14:03 ja nie z tych kobiet.zapytalam od razu, lubie dzialac z zaskoczenia. jego odpowiedz "siedz wiecej w necie to bedziesz madrzejsza".wiec uwierzylam. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 08.07.08, 14:17 no tak, ale z drugiej strony to konfrontujesz jakiegoś wrednego anonima internetowego z zeznaniami długoterminowego męża, trochę nie fair. może jakaś zazdrośnica się nudzi i chce Ci życie utruć, co jej się udaje. mój też uwielbia być szarmancki wobec koleżanek, też mi to czasem na nerwy działa, ale jego słowa miałyby większą wagę niż anonim. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: ktory proszek lepszy Vizir czy Ariel? 09.07.08, 09:11 conena napisała: > . > mój też uwielbia być szarmancki wobec koleżanek, też mi to czasem na nerwy> działa, ale jego słowa miałyby większą wagę niż anonim. > > masz racje, i tego sie chyba bede trzymac. trzeba miec zaufanie inaczej nic nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Ariel 08.07.08, 13:57 Cześć :)) Ja to bym chciała, żeby nie miał sie do czego przyznawac, więc niech idzie w zaparte. Tylko bedzie tragedia, jak wyjdą na jaw jakieś dowody w sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach no i ten kazalam mu kupic!:))))))))) 08.07.08, 14:00 dzikoozka napisała: > Cześć :)) > Ja to bym chciała, żeby nie miał sie do czego przyznawac, więc niech > idzie w zaparte. Tylko bedzie tragedia, jak wyjdą na jaw jakieś > dowody w sprawie. > ja sie boje, ze za jakis czas donosiciel znowu uderzy.i rana sie znowu otworzy. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: no i ten kazalam mu kupic!:))))))))) 08.07.08, 14:02 Hm... myślisz że była kochanica sie mści? A może koleżanka z pracy, której zalazłaś za skóre? Niech Ci udowodni (np. odpowie na jakieś szczegółowe pytanie nt. meża ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: no i ten kazalam mu kupic!:))))))))) 08.07.08, 14:04 dzikoozka napisała: > Hm... myślisz że była kochanica sie mści? A może koleżanka z pracy, > której zalazłaś za skóre? Niech Ci udowodni (np. odpowie na jakieś > szczegółowe pytanie nt. meża ;)) z mojej pracy nie. ale podejrzewamy z mezem ,ze to jego kolezanka z poprzedniej pracy.zreszta, podejrzewalam go wtedy,ze cos miedzy nimi jest.to bylo 6 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: no i ten kazalam mu kupic!:))))))))) 08.07.08, 14:05 Nie ma to jak konfrontacja twarzą w twarz. Najlepiej jednemu i drugiemu niechcący nadepnąć szpilką na stopę. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: no i ten kazalam mu kupic!:))))))))) 08.07.08, 14:07 funny_game napisała: > Nie ma to jak konfrontacja twarzą w twarz. Najlepiej jednemu i drugiemu > niechcący nadepnąć szpilką na stopę. > he he, pod warunkiem,ze wie sie, kim jest ten drugi Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: no i ten kazalam mu kupic!:))))))))) 08.07.08, 14:09 To Ty tak mało wiesz i wiercisz? :> Wierci się na mocniejszych podstawach, bo inaczej się na Ziobrę wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: no i ten kazalam mu kupic!:))))))))) 08.07.08, 14:11 funny_game napisała: > To Ty tak mało wiesz i wiercisz? :> > Wierci się na mocniejszych podstawach, bo inaczej się na Ziobrę wychodzi. > malo o ewentualnym romansie, za to duzo bylo szczegolow (dla mnie nieciekawych) z naszego pozycia. i to bylo zastanawiajace.wiem, musze z tym zyc do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: no i ten kazalam mu kupic!:))))))))) 08.07.08, 14:16 Hm, znaczy mąż pierze "brudy" (arielem) na zewnątrz? :( Odpowiedz Link Zgłoś
laska.waniliowa Vizir 08.07.08, 14:11 bo z vizirem nie trzeba się przyznawać, zmywa szminkę błyskawicznie. w przypadku ariela niestety trzeba postawić na uczciwość i się przyznać Odpowiedz Link Zgłoś
laska.waniliowa Re: Vizir 08.07.08, 14:12 oj nie widziałam że ktoś wyżej obstawił ariel. efekt przekory był więc niezamierzony :-) Odpowiedz Link Zgłoś