gweeny 11.07.08, 13:04 Właśnie znalazłam w opakowaniu makaronu Lubella kawałek białego, parcianego sznurka myślicie że dostanę jakiegoś gratisa jak złożę reklamację :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5er Re: Parciany sznurek w Lubelli 11.07.08, 13:05 gweeny napisała: > Właśnie znalazłam w opakowaniu makaronu Lubella kawałek białego, > parcianego sznurka > > myślicie że dostanę jakiegoś gratisa jak złożę reklamację :D kombajn Ci dołożą, albo wisielca Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: Parciany sznurek w Lubelli 11.07.08, 13:07 a dugi chociaz, przyda sie do czegos? a w ogóle co to jest parciany? :) ja kiedys w lodach gakowych znalazam kawa szkla :) Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: Parciany sznurek w Lubelli 11.07.08, 13:12 no tak jak paski są parciane tylko cieńszy ;) no i krótki, ew. mogę kucyka sobie nim obwiązać (tego z włosów) a Ty reklamowałaś to szkło w lodach? Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: Parciany sznurek w Lubelli 11.07.08, 13:15 nieeee, za daleko juz odjechalam od sprzedawcy, nie chciało mi się wracac. Ale teraz juz dokladnie badam jezykiem kazdy fragment loda, zanim go pochłonę. Ehh, swintuchy! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Parciany sznurek w Lubelli 11.07.08, 13:33 > > myślicie że dostanę jakiegoś gratisa jak złożę reklamację :D na pewno np. zdechłą mysz Odpowiedz Link Zgłoś
shine69 Re: Parciany sznurek w Lubelli 11.07.08, 13:44 cienko. Jak znajdziesz ludzki palec albo ząb trzonowy w puszce fasolki, to pogadamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_monika Re: Parciany sznurek w Lubelli 11.07.08, 14:28 przesiądz się na włoskie makarony lepsze i tańsze lubella to porażka Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: Parciany sznurek w Lubelli 11.07.08, 14:54 wiem, kupuję włoskie tylko w moim osiedlowym sklepiku nic innego nie było tylko ta Lubella, której już więcej nie kupię! Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Parciany sznurek w Lubelli 11.07.08, 15:04 Ja kiedyś w takim dużym okrągłym pachnącym wiejskim chlebie znalazłam 5 złoty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Parciany sznurek w Lubelli 11.07.08, 16:08 > ooo to się opłacało ;) Noo. Za chleb mi się wróciło;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_monika Re: Parciany sznurek w Lubelli 11.07.08, 15:39 w makro maja takie dobre w opakowaniach po 1 kg i 3 kg w dobrej cenie a są rewelacyjne i nietuczące:) u mnie makaron to podstawa żywienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: Parciany sznurek w Lubelli 11.07.08, 15:11 a co bys chciała za 3,50 - złoty łańcuszek? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Parciany sznurek w Lubelli 11.07.08, 15:25 wez nie strasz bo ja z uporem maniaka kupuje spagetti z Lubelli. Odpowiedz Link Zgłoś
kasha101 Re: Parciany sznurek w Lubelli 11.07.08, 20:38 Ja w pewnej znanej bardzo i lansowej warszawskiej knajpie dostalam piwo ( z nalewaka) z....zardzewialym gwozdziem na dnie. Barmanka nawet drgnieciem oka nie wyrazila zdziwienia i z obojetna mina nalala nowe. Bez przepraszam nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
gupijasio Re: Parciany sznurek w Lubelli 11.07.08, 20:40 pewnie z wkładkom zamawiałąs a potem udawałaś ze nie Odpowiedz Link Zgłoś