kochanica-francuza 09.07.05, 12:09 czy w tym roku odbywa się Ogólnopolski Konkurs Ortograficzny? W internecie nic nie mogę znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1oo Re: Witam i mam pytanie 09.07.05, 18:02 Nie odbędzie się, bo Krystyna Bochenek jest w senacie. Grzegorz Zmuda - szef promocji Radia Katowice - powiedział, że być może zorganizują Dyktando po zakończeniu kadencji senatu i powrocie Krystyny Bochenek do radia. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Witam i mam pytanie 09.07.05, 18:15 1oo napisała: > Nie odbędzie się, bo Krystyna Bochenek jest w senacie. Grzegorz Zmuda - szef > promocji Radia Katowice - powiedział, że być może zorganizują Dyktando po > zakończeniu kadencji senatu i powrocie Krystyny Bochenek do radia. Bardzo dziękuję za informację:-).Czy wiadomo Ci może jeszcze,kiedy Krystyna Bochenek kończy kadencję? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Witam i mam pytanie 09.07.05, 18:43 Kadencja kończy się jesienią tego roku. Nie słychać, żeby miała kandydować ponownie więc może w przyszłym roku Dyktando będzie. Może nawet dwa! To tak trochę żartem mówię, bo Piotr Karmański zgłasza jakieś pretensje do znaku towarowego - Dyktanda - zastrzeżonego w Urzędzie Patentowym. Trzy lata temu, kiedy wygasła poprzednia umowa, nie wykazał zainteresowania więc Krystyna Bochenek sama przedłużyła umowę z Urzędem, ale zastrzeżenie znaku towarowego nie reguluje praw autorskich więc nie wiadomo jak to się skończy. Może w sądzie? Gdyby nawet jednak tak się stało, to myślę, że Dyktando i tak się odbędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: Witam i mam pytanie 13.07.05, 12:25 Dopisuję, bo właśnie słychać o jej ponownym kandydowaniu, ale pewnie też słyszałaś. Odpowiedz Link Zgłoś