anna_heche 23.07.08, 16:13 Powinna zrobić przed 30-stką? Był kiedyś taki artykuł w Cosmo ale to było dawno. Byłam wtedy młoda i głupia i nie wiedziałam, że mi się przyda;) No więc co? No co powinna zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nexstartelescope Re: co normalna kobieta 23.07.08, 16:15 Hie hie, dobrze, ze nie w Bravo Girl :) To tak jak z tymi 275 rzeczami, które każdy mężczyzna powinien miec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: co normalna kobieta 23.07.08, 16:16 Nie wiem, ale się dowiem... Zbudować dom, zasadzić drzewo... to to? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: co normalna kobieta 23.07.08, 16:16 Wyjść za mąż i urodzić dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_monika zdobyć dyrektora i segment 23.07.08, 16:22 i do nepalu i do psychoanalityka Odpowiedz Link Zgłoś
wanilinowa Re: zdobyć dyrektora i segment 23.07.08, 16:24 dzika_monika napisała: > i do nepalu i do psychoanalityka tęsknisz, prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
danusia-agusia78 Re: co normalna kobieta 23.07.08, 18:37 ??? brzmi jak ranking spraw które trzeba zrobić przed 30... czyli tzw bzdura na zasadzie napedzania ludziom mysli w głowie ze kurcze czegoś nie zrobili przed 30 skoro wszyscy to robia... typowe robienie wody z mózgu i haslo pt. jestesmy jak wszyscy (czyli nijacy, jednakowi) a kto chce byc tak sam jak reszta ludzi i nijaki??? Ja nie i dlatego mnie rankingi nie obchodzą, po prostu bzdura :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva o prosze :) dyrektor wszystkim zapadl 23.07.08, 19:03 w pamiec :) dzis sie z nim spotykam, zwiazku nie chce, wole seks bez zobowiazan, raz na jakis czas, mam tyle roznych innych pomyslow na zycie :) dodam, ze dyrektor jest naprawde na poziomie, nie to co ten samiec alfa z innego watku :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Maha 23.07.08, 19:41 Pare osób mnie tu bierze za Ciebie bo wspomnialam raz o dyrektorze, który złapał mnie za tyłeczek kiedy akurat nie miałam majetk i tak został moim mężem. Weź im powiedz, że ja to ja a Ty to Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: co normalna kobieta 23.07.08, 19:43 anna_heche napisała: > Powinna zrobić przed 30-stką? rozprawiczyć jakiegoś nieletniego Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: co normalna kobieta 23.07.08, 20:42 moze robic wszystko na co ma ochote nie tylko przed 30stka :PP niedobre są takie artykuly, stwarzaja tylko bezsensowne stresujące progi Odpowiedz Link Zgłoś