roseanne 10.01.02, 16:11 Sa takie osoby na tym forum, bez ktorych zycie bylo by nie takie same. Jak sobie przegladam te Wasze pogaduchy brzuch mnie boli. Jestescie wspanialym kabaretem pozdrowienia dla wirtualnego chomika!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek Roseanne 10.01.02, 16:17 Chomik jeszcze spi snem zimowym, ale juz niedlugo wiosna, obudzimy go i damy Bukowskiemu w prezencie! Pozdrawiam:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume :))) 10.01.02, 16:17 chomika pozdrowimy... może też chcesz jednego? tych wirtualnych niby nie ma, ale mnożą się zupełnie jak syryjskie... zapraszamy do występów w kabarecie :) pzdr su Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne chomikowi dziekujemy 10.01.02, 16:21 mam juz rybki. a z chomikami to mam smutne wspomnienia. Kiedys mi taki zwial, jak go wynioslam na spacer- zakopal sie durny w piasku, a potem go wujek ze studni wylowil. buuuu Odpowiedz Link Zgłoś
zakompleksiony Re: chomikowi dziekujemy 10.01.02, 16:22 A ja, moi państwo, jestem nienormalny. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Zakompleksiony 10.01.02, 16:24 To juz wszyscy wiedza, nie musi sie nam Pan tutaj wywnetrzac... Pozdrawiam mimo wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 niniejszym ogalszam dzien 11.01.2002 10.01.02, 16:24 (zuwazyliscie? same zera, jedynki i dwojki... dziwne... dziwnie dziwne...) dniem im. chomika pieniacego sie... chomiku niech ci costam costam lekkim bedzie... w imieniu chomika prosze wszystkich ktorzy tu zajrza o zastanowienien sie nad swoim zyciem i uczcczenie tego zastanowinia sie minuta zamyslenia sie... poza tym mozecie wplacac dowolne wplaty na konto fundacji imienia chomika, ktorego ustanawiam sie prezesem, skarbnikiem, i jeszcze kims tylko zapomnialem kim... ku chwale chomika!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: niniejszym ogalszam dzien 11.01.2002 10.01.02, 16:27 No to ja biore sie do pisania wielotomowego dziela 'Chomik wiecznie zywy', dochod uzyskany ze sprzedazy utworu zostanie przekazany Fundacji im. Chomika. Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: niniejszym ogalszam dzien 11.01.2002 10.01.02, 16:33 to ja pozbieram butelki i puszki po wszystkich imprezach..zaniosę do punktu skupu...trochę kasy z tego będzie...trzeba przeczyścić te forum Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kwik 10.01.02, 16:35 nie mowi sie te forum... tylko ta forum... te to sie mowi kobieta... np: te kobieta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik 10.01.02, 16:43 te, bukowski..mnie tu nie łap za słówka, bo ja w dobrej wierze czepialski się znalazł..ten tego jednego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roseanne ze co ? IP: *.sympatico.ca 10.01.02, 16:44 bukowski27 napisał(a): > nie mowi sie te forum... tylko ta forum... te to sie mowi kobieta... np: te > kobieta!!!! "oto kobieta" rzekl narrator z blyskiem w oku ech to samouwielbienie jak pokarze sie dwa razy to mnie nie kamieniujcie, pls poprzednie nie chcialo wskoczyc Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: chomik żyje 10.01.02, 16:49 ale podobno zgolił bokobrody..i już nie jest taki jak dawniej..co nam po takim elvisie Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 moje drogie... 11.01.02, 09:10 moj chomii nosil pekaesy tak jak jego master... tylko ze proporcjonalnie mniejsze... a teraz wam cos powiem... bo mnie olsnilo... niech nikt tego co powiem nie traktuje personalnie... ani nawet interpersonalnie... ale moj chomik (a byly to wczesne lata osiemdziesiate)... no wiec moj chomik... hmmm... albo moze tak... a imie jego bylo... GUCIO... jak myslicie? przeznaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik uuuu 11.01.02, 10:07 się zrobiło metafizycznie..w piątki metafizyka u nas nie gości Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek W piatek... 11.01.02, 10:18 ...proponuje wypic pamiec chomika z rana kawka... a wieczorem czyms mocnym... czesc jego pamieci po raz kolejny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: W piatek... 11.01.02, 10:32 kaw było już kilka (mnóstwo pracy wczoraj), dzisiaj nie będzie lepiej. ale za "nieustające zdrowie chomika" chętnie wzniosę jutro. ZAWSZE I WSZĘDZIE CHOMIK POTĘGĄ BĘDZIE! Odpowiedz Link Zgłoś