anduu 02.10.03, 11:04 są juz powaznie zaniedbane to niech sie tu wpisze. Do tego co mnie denerwuje chodzą prawie tylko w spodniach. A faceci lubią jak zgrabne kobiety noszą spódnice. PANIOM DZIEKUJEMY !!! TYLKO DLA PANÓW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 02.10.03, 11:59 Ja jestem kobietą ,ale coś Ci uzmysłowię.Po pierwsze przykro mi że musiałeś oglądać niezadbane Polki, ja w otoczeniu, w domu, w pracy, wsród koleżanek widze tylko zadbane Polki. Sama dbam bardzo o siebie. A co do spódnic to niecierpię ich nosić i nie będe tylko dlatego że facetom się to podoba.Nie będe poświęcać mojej wygody i zdrowia ( pochodz sobie w spodnicy jak jest -10 stopni) tylko po to byście się mogli pogapic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta a poza tym IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 02.10.03, 12:05 spójrz na Polaków - przed Tv, smarkają, chrząkają ,otyli, niezadbani, śmierdzący, nieumyte zęby, niewyprasowane koszule - gdyby nie kobiety , żony WSZYSCY BYŚCIE TAK WYGLĄDALI. Odpowiedz Link Zgłoś
anduu Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... 02.10.03, 12:06 Droga Marto. czy jesteś Panem? Ja pytam panów o zdanie a nie panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7up Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... IP: *.cal.net 02.10.03, 18:59 anduu napisał: > Droga Marto. > czy jesteś Panem? > Ja pytam panów o zdanie a nie panie. anduu niestety musze sie zgodzic z Marta Polki sa w porownaniu z Polakami o jakies 20 lat do przodu szczegolnie po dluzszym pobycie za granica rzuca sie to w oczy przecietny 40 letni facet w Polsce wyglada jak 60letni na zachodzie zaniedbanie w ubraniu toalecie fryzurze twarze poorane zmarszczkami, zmeczone oczy, brak obycia i podstawowej kultury zachowania, za duzo pija za duzo pala co drugie slowo to przeklenstwo oprocz calowania w reke to nie wiem co maja do zaoferowania polskim kobietom wiekszosc polskich facetow zyje jeszcze w epoce PRL!!! kobiety to inna sprawa wiekszosc z nich jest zadbana, ladnie ubrana usmiechniete, pogodne, towarzyskie milo popatrzec i pogadac jedyny problem to te fryzury z innej epoki i farbowane wlosy na "dziwny" kolor czerwony-kasztan cos w tym stylu ale to juz jest kwestia lokalnego gustu i widzi sie coraz wiecej ladnych nowoczesnie scietych i uczesancych wlosow tak wiec Polacy uczcie sie od Polek pan 7up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... IP: *.acn.pl / 10.66.4.* 06.10.03, 19:36 Sorry, ja chodzę w spódnicy nawet jak jest 10 stopni!Czasem spódnica zimowa jst o wiele cieplejsza od spodni(chodzi mi o pupę, bo w nogi może nie jest bardzo ciepło).Chodzę w płaszczu, więc zimno mi nie jest. Poza tym uwielbiam spódnice. Wiem o ty jakie mam nogi i też m.in. dlatego lubię je nosić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 12:05 Wątek załoz na innym forum, na pewno uzyskasz duzo wiecej wpisów na tak. PRECZ ZE SPÓDNICAMI!!! To po to bys sie jeszcze bardziej zdenerwował, spódniczkowy terrorysto! Odpowiedz Link Zgłoś
anduu Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... 02.10.03, 12:08 Droga lola. czy jesteś Panem? Ja pytam panów o zdanie a nie panie. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... 02.10.03, 12:15 Zgubiłeś się, Anddu, to nie jest forum mężczyzna. Tam popytaj, może Cię kto poprze. A w ogóle to piszesz coraz śmieszniejsze posty :)) Dzięki, są doskonałe na mój skiepszczony dziś humor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 12:16 Drogi anduu, zapewne w twoim mniemaniu jestem bo nosze spodnie, wiec uzurpuje sobie prawo do zabrania tu głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... IP: 217.153.88.* 02.10.03, 12:19 Chyba nie, nie zauważyłem bo generalnie mało zauważam, ale co do spodni to wolę to niz sarnie nogi w spódnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... IP: *.magma / 192.168.4.* 02.10.03, 12:29 Anduu, potrafisz składac literkę do literki? Forum nosi nazwę "Kobieta", nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... IP: *.widzew.net / *.widzew.net 02.10.03, 12:31 Drogi anduu nie nie jestem panem tak jak bys chciał , a to z prostej przyczyny bo to jest forum KOBIETA więc sie nie dziw, że odpowiadamy zwłaszcza na takie pytanie.Żeby chodzenie w spodniach było największym problemem to naprawdę byłoby fajnie. Bardziej skupiłabym się na np. dbaniu o wygląd u panów(nie mówię że dot. to wszystkich)bo wam nie mało mozna też zarzucić .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 jako żem PAN, to odpowiem... 02.10.03, 12:36 z reguły polki wypadają dosyć korzystnie w porównaniu do innych europejek. natomiast w kwestii spodni, to moje zdanie jest takie: dobrze skrojona dziewczyna może nieźle wyglądać w obcisłych dzinsach. natomiast kobiety, które mają już trochę wiosen za sobą lub te , których figura po prostu, nie wiem jak to powiedziec?, nie nadaje się do spodni , to bardziej kobieco wyglądają w spódnicy, nawet jeśli mają grube łydki. /jest to prywatna opinia muszka0/ Odpowiedz Link Zgłoś
anduu Re: jako żem PAN, to odpowiem... 06.10.03, 17:15 ale jak kobieta chodzi w kółko w spodnaich zwłaszcza w dżinsach to chyba nie jest to normalne? Przyjrzyj sie dziewczynom w czym one chodzą to sie przekonasz. dawniej (może jeszcze rok temu to była jakaś róznorodność na ulicach a teraz to prawie wszystkie chodzą w swoich mundurkach jeansowych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: jako żem PAN, to odpowiem... IP: *.mia.bellsouth.net 06.10.03, 18:47 Hmmm, nienormalne, powiadasz? Wiesz, lata temu faceci chodzili w takich fajowych legginsach, pod szyjami mieli fantastyczne kryzy, a na glowach mieli takie superanckie peruczki. Sam seks. Od jakiegos czasu tak nie chodza. Muszisz przyznac chyba, ze to tez nie jest calkiem normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: jako żem PAN, to odpowiem... 06.10.03, 19:31 anduu napisał: > ale jak kobieta chodzi w kółko w spodnaich zwłaszcza w dżinsach to chyba nie > jest to normalne? od kiedy noszenie dżinsów jest wyrazem nienormalności? musisz skontaktować się z wydawnictwem PWN w sprawie zmiany definicji słownikowych... > Przyjrzyj sie dziewczynom w czym one chodzą to sie przekonasz. może po prostu chodzą w tym, wczym lubią? Twója mała główka wpadła na taki pomysł? > dawniej (może jeszcze rok temu to była jakaś róznorodność na ulicach a teraz to > > prawie wszystkie chodzą w swoich mundurkach jeansowych) wydaje Ci się. może po prostu jeszcze rok temu Tobie nie przychodziły do głowy takie durne wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Po spodniczki musisz wyjechac do USA, niestety 02.10.03, 18:42 W tsnach bez porownania wiecej kobieyt chodzi w spodnicach i spodniczkach niz w Polsce. Wszechobecne spodnie, to taki polski folklor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Bo Polska to taka duża wieś.. IP: 2.4.STABLE* / *.unimedia.pl 05.10.03, 20:45 W której zamiast dziewczyn w spódniczkach są młode babochłopy w spodniach. Już na wiosnę to zauważylem. Od tego czasu polskie dziewczyny juz mnie nie kręcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... IP: *.met.pl 02.10.03, 19:16 Chłopie, z jakimi Polkami ty się zadajesz??? Swietne babeczki nasze krajanki,, normalnie aż ślinka leci. Ale wiesz co mnie rusza, że co druga moja koleżanka ze studiów znajduje sobie faceta za granicą - albo emigrują, albo ich tutaj sprowadzają. Oni nam normalnie najlepsze kobiety nam wybierają. A spódnice czy spodnie? Fetyszysta jakiś jesteś? Ważne, żeby dobrze wyglądała, a nie w czym... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... 02.10.03, 19:56 Gość portalu: Zbychu napisał(a): > A spódnice czy spodnie? Fetyszysta jakiś jesteś? Ważne, żeby dobrze > wyglądała, a nie w czym... a i tak wszystko kończy się w sypialni - gdzie i spodnie, i spódnica lądują w kącie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... 02.10.03, 20:01 Ale się uczepił tej spódnicy!! Co zajrzę na FK, to wątek o wyższości spódnic. Niech sobie kolega polata (na odludziu) w zimny, mokry dzień w spódniczce to inaczej zacznie śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... IP: 2.4.STABLE* / *.unimedia.pl 05.10.03, 20:49 Człowieku otwórz oczy. Mamy rok 2003 a nie 2002. Polki schodzą na psy, nie widzisz tego ślepaku? Ja często bywam w Niemczech i tamte dziewczyny są naprawdę seksowniejsze od naszych. Odpowiedz Link Zgłoś
anduu Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... 06.10.03, 17:44 no pewnie. Skoro tak to w lato ty załóż krótkie gacie takie luźne jak spódnica a twoja partnerka niech chodzi w spodniach. Do tego ty miej długie włosy a ona krótkie. A z daleka jak ktos na was spojrzy to wexmie ciebie za kobiete a ja za faceta. naprawde współcześni faceci to dupki takie jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 19:10 O, to i jeszcze krótkie włosy ci sie nie podobają? Napisz co jeszcze jest be, bo wiele z nas jest nieuswiadomionych, a tak masz okazje kobitki nawrócic, zeby wszystkie wygladały jak szanowny anduu sobie zyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... 06.10.03, 19:29 a tak masz okazje kobitki nawrócic, > zeby wszystkie wygladały jak szanowny anduu sobie zyczy. tak, bo to jest jeden z tych facetow, co uwaza, ze wszystkie kobiety sa jego. ale gosc ma problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... 06.10.03, 19:35 anduu napisał: > no pewnie. > Skoro tak to w lato ty załóż krótkie gacie takie luźne jak spódnica a twoja > partnerka niech chodzi w spodniach. > Do tego ty miej długie włosy a ona krótkie. > A z daleka jak ktos na was spojrzy to wexmie ciebie za kobiete a ja za faceta. > naprawde współcześni faceci to dupki takie jak ty agresja, agresja, agresja.... rodzice nie przyłożyli się do Twojego wychowania. Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... 02.10.03, 20:06 wyjedz gdzies za granice. tam to dopiero kobiety w spodnicy ze swieca szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minimum estetyki Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 02:30 Polki w porównaniu z innymi są naturalnie piękne.Niestety tak do góra 25 roku życia.Niestety nie dbają o siebie i później już jest tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini robia Cie w balona 06.10.03, 18:45 te po trzydziestce wygladaja teraz na 25, 26. uzywaja lepszych kosmetykow, maseczki itd. no i dzieci maja pozniej, a wiele jest singielek, wiec sila rzeczy nie sa tak zmeczone jak nasze matki i babki. zgodze sie, ze starsze kobiety wygladaja gorxzej niz np. niemki czy francuzki ale to lata zycia w komunie pozbawily je radosci zycia na TWARZY. Odpowiedz Link Zgłoś
anduu Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... 06.10.03, 17:12 podobno w USA jest ich procentowo więcej niż w Polsce. (To opinia jednego z internautów na tym forum) Odpowiedz Link Zgłoś
lara_croft Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... 08.10.03, 14:44 anduu napisał: > podobno w USA jest ich procentowo więcej niż w Polsce. > (To opinia jednego z internautów na tym forum) POLEK??? (:-O Odpowiedz Link Zgłoś
pure_sweetness wiem ze nie jestem facetem ale to do anduu!! 06.10.03, 00:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=8320003&a=8347795 i juz sie nie denerwuj Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini x-laski chodza bez spodnic;) 06.10.03, 18:42 czego jeszcze chcesz? wlacz internet i sie zadowol. Odpowiedz Link Zgłoś
anduu Re: x-laski chodza bez spodnic;) 08.10.03, 08:57 co ty tak z tym chilijskim wineM? pracujesz w hurtowni win chilijskich? Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: x-laski chodza bez spodnic;) 08.10.03, 19:34 > co ty tak z tym chilijskim wineM? > pracujesz w hurtowni win chilijskich? a ty w hurtowni spodnic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 19:35 bardzo kobiece z urody i stylu kobiety wygladaja przepieknie w garniturach........ale do tego trzeba miec urode i kobiecosc. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... 06.10.03, 20:23 Gość portalu: kaska napisał(a): > bardzo kobiece z urody i stylu kobiety wygladaja przepieknie w > garniturach........ale do tego trzeba miec urode i kobiecosc. tak. zawsze czulam pociag do garnituru:) Odpowiedz Link Zgłoś
anduu Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... 08.10.03, 14:25 załóz jeszcze krawat, ala-męskie buty i miej krótką fryzurę. Bedziesz istna boginią o wyglądzie faceta. I pij sobie te swoje wino chilijskie. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... 08.10.03, 19:36 anduu napisał: > załóz jeszcze krawat, ala-męskie buty i miej krótką fryzurę. > Bedziesz istna boginią o wyglądzie faceta. > I pij sobie te swoje wino chilijskie. a ty sobie poogladaj katalogi wyrafinowanych ciuchow, bo widac, ze masz braki i nieobca jest ci moda bazarowa panienek z zawodowek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moboj Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... IP: *.magma / 192.168.4.* 08.10.03, 20:16 anduu napisał: > załóz jeszcze krawat, ala-męskie buty i miej krótką fryzurę. > Bedziesz istna boginią o wyglądzie faceta. > I pij sobie te swoje wino chilijskie. a Ty kup sobie podręcznik z zasadami dobrego wychowania. jesteś agresywny, bardzo bezczelny i po prostu chamski. Odpowiedz Link Zgłoś
arwal Re: Panowie: kto uważa, że Polki ... 08.10.03, 19:36 anduu napisał: > są juz powaznie zaniedbane to niech sie tu wpisze. > Do tego co mnie denerwuje chodzą prawie tylko w spodniach. > A faceci lubią jak zgrabne kobiety noszą spódnice. > PANIOM DZIEKUJEMY !!! > TYLKO DLA PANÓW Dobrze dobrane spodnie też nie są od rzeczy:). Osobiście widuję coraz więcej zadbanych pań. Odpowiedz Link Zgłoś