Dodaj do ulubionych

Dzień Chomika

11.01.02, 10:40
...jak widzę, bukowskiemu już przeszły wyrzuty na sumieniu... no to ja zakładam
wątek poświęcony pamięci bohaterskiego chomika, który padł na polu chwały jako
niezastąpiony kiper mydlin... uczcijmy go minutą czegokolwiek, toastem i
czekoladą dove... mydło dove też mogłoby być, ale skoro chomik po nim przeniósł
się w pieniny, to może lepiej nie ryzykować...
wstęp na obchody dnia chomika po okazaniu flaszki i zagrychy

su
Obserwuj wątek
    • magiczna Re: Dzień Chomika 11.01.02, 10:43
      suzume napisał(a):

>mydło dove też mogłoby być, ale skoro chomik po nim przeniósł
      > się w pieniny, to może lepiej nie ryzykować...

W Pieniny? Chomik jest w gorach?
      • suzume Re: Dzień Chomika 11.01.02, 10:45
        ja tam nie wiem, ale kwik twierdzi, że chomiczy raj jest w pieninach... się
        gryzonie urządziły...
    • kasiulek Re: Dzień Chomika 11.01.02, 10:44
      Z okazji Dnia Chomika zycze wszystkim chwilowe zchomiczenia i rozmydlenia!

PS. Stawiam z rana biale i czerwone wytrawne plus serek i winogrona:)))))
      • bukowski27 homihu o! homihu!!! 11.01.02, 10:47
        tlaszeho byles o homihu!!!! (tu bukowski przewraca sie ponownie po czym szybko
        wstaje i poskakuje demonstrujac zebranym potrojnego ritbergera, wparwiajac
        siebie oraz wszystkich w zdumienie - narrator)... ja s tobo to i f alpy
        jessilem... i do moza jessilem... i rozmafialismy to posna... yp... a ty
        suchaes mie jak nik!!!!!!
        • kasiulek Re: homihu o! homihu!!! 11.01.02, 10:50
          A Bukowskiemu podstawiam pod nos kawke, aspirynke, kefirek (na wszelki wypadek)
          i Alka Seltzer... wina nie dostanie...
      • suzume Re: Dzień Chomika 11.01.02, 10:48
        a ja stawiam szampana, piwo, cappuccino i słodkie pianki (zauważyliście
        subtelne nawiązania do piany i bąbelków?)...
      • kwik Re: Dzień Chomika 11.01.02, 10:49
        może uroczysta Akademia ku czci i z okazji? Chomik wrócił zrelaksowany po
        urlopie w Pieninach i domaga się publicznego uznania.

p.s. proszę, a tutaj rum z cytrynką...
        • kasiulek Re: Dzień Chomika 11.01.02, 10:52
          Jak Akademia to ja zaspiewam 'Hymn ku czci Chomika Gorskiego' i wyrecytuje
          stosowna utwor napisany trzynastozgloskowcem!

Bacznosc!
          • kwik Re: Dzień Chomika 11.01.02, 10:57
            Spocznij!
            A teraz własna kompozycja muzyczna "Oda do miłościwie nam panującego Chomika
            Pienińskiego" na flet i mandolinę w wykonaniu Kwika&z.o.o.
            • Gość: corelli Re: Dzień Chomika IP: 194.181.183.* 11.01.02, 11:05
              ktos tu cos mowil o mandolinie?
              kpt corelli
              • kwik Re: Dzień Chomika 11.01.02, 11:10
                tak, tak
                mówi się
                tu mówi samozwańczy mistrz mandoliny (niestety czeski instrument nie wytrzymał
                próby czasu)
            • suzume Re: Dzień Chomika 11.01.02, 11:07
              to ja proponuję warsztaty origami: 31 sposobów na zrobieni chomika z jednej
              kartki papieru
              i jeszcze pielgrzymkę w pieniny szlakiem orlich gniazd... w zastępstwie (jak
              kto woli) może być warszawski szlak orich gniazd, ale krajobrazy już nie te...
              a i bukowski powinien zapuścić favoryty a'la chomik
              chomik forever!
              • Gość: corelli Re: Dzień Chomika IP: 194.181.183.* 11.01.02, 11:10
                su,

przyiguanisz dzisiaj?

kpt corelli

suzume napisał(a):

> to ja proponuję warsztaty origami: 31 sposobów na zrobieni chomika z jednej
                > kartki papieru
                > i jeszcze pielgrzymkę w pieniny szlakiem orlich gniazd... w zastępstwie (jak
                > kto woli) może być warszawski szlak orich gniazd, ale krajobrazy już nie te...
                > a i bukowski powinien zapuścić favoryty a'la chomik
                > chomik forever!

• suzume Re: Dzień Chomika 11.01.02, 11:17
                  gucio? a jak nie gucio, to czemu iguanisz guciową najmilejszą i sunce jego
                  wschodzące???
                  • kasiulek Corelli = Gucio??? 11.01.02, 11:22
                    Czyzby Gucio sie ukrywal???
                    • suzume Re: Corelli = Gucio??? 11.01.02, 11:28
                      może pomyślał, że nie jest godzien nosić to samo imię co nasz chomik... tylko że
                      ja nie wiem dlaczego by tak mógł pomyśleć... ostatecznie gucio to gucio, nawet
                      jeśli czasem truteń zeń wyłazi...
                      • kasiulek Su 11.01.02, 11:31
                        Gucio jeszcze wroci... oni zawsze wracaja:))))
                        • suzume Kasiulek 11.01.02, 11:39
                          oni to wogóle są tacy jacyś...
                          ech, zaduma mnie dopadła i depresyjka, mimo że dzień chomika mamy, jakby nie
                          było...
                          • Gość: corelli Re: Kasiulek IP: 194.181.183.* 11.01.02, 11:46
                            mysmy nie sa jacy tacy tylko fajne chlopacy. ty mi tutaj najmilejsza nie marudz i
                            sie nie depresuj tylko pisz czy sie dzis iguanisz czy nie?

corelli

suzume napisał(a):

> oni to wogóle są tacy jacyś...
                            > ech, zaduma mnie dopadła i depresyjka, mimo że dzień chomika mamy, jakby nie
                            > było...

• bukowski27 hasiu hohanie... 11.01.02, 11:26
                  no daj fina... no daj... ja i tah cie hoham... ale jah mi tas zfina to parsiej
                  pete... lalalalalalala... (dup - narrator)
                  • kasiulek Bukowski... 11.01.02, 11:29
                    Och... dlaczego tak latwo udaje Ci sie mnie podejsc... juz nalewam... ale glowa
                    bedzie Ciebie bolala, nie mnie... wtedy podam Ci aspirynke...

Czego Ci faceci z nami nie robia...:)))))))))
                    • bukowski27 o sobaszsie.... 11.01.02, 11:38
                      to jes stjesie jah jesiemy s hohiem... gulgulgul... na hasprofy holejka...
                      sopaszsie jah sie usmieha... no sopaszsie tylho... gulgulgul... blurp... ych...
                      sie rospasze hypa... normalnie... hasiu hos mie pszytul... hasiu... o! kasiu
                      jak ty fajnie sie przytulasz... kasiu!!!!!!! jeszce troszeczke.. nio jeszcze...
                    • Gość: correli captain gucio and the mandolins! IP: 194.181.183.* 11.01.02, 11:39
                      czolem najdrozsza narzeczono, kolezanki, koledzy i ty bukowski. dzis gucio jak
                      na romantycznego trutnia przystalo przeszedl metamorfoze i jako piatkowy
                      captain corelli bedzie sie oddawal antycznym orgiom pijanstwa, obzarstwa i nie
                      tylko (hope). moze tez was troche jako corelli pouwodzi wirtualnie, co
                      niewatpliwie powiekszy zgryzote, zazndrosc i suchoty tych, co to was wyzywaja
                      od glupich bab.

cpt gucio
                      • kasiulek No Bukowski... 11.01.02, 11:45
                        Dosyc tego dobrego! Wystarczy natenczas! Chyba nie myslisz, ze ja tak bede sie
                        do Ciebie przytulac jak Ty taki w stanie wskazujacym, co?
                      • suzume żeż ty trutniu 11.01.02, 11:47
                        tak sobie nicka zmieniasz bez porozumienia ze mną? i to jeszcze ku czci
                        bohatera filmu określonego przez moją koleżankę-miłośniczkę harlekinów jako
                        ckliwie kiczowaty?

hmmm

idę sobie przynieść campari i pochlipać... ło!
                        • Gość: gucio Re: żeż ty trutniu IP: 194.181.183.* 11.01.02, 11:51
                          kolezanka najmilejszej ma racje - film taki sobie, ale jaka smaczna ksiazka!
                          rozumiem, ze przejsciowe uzycie innych nickow jest w naszym zwiazku wybaczalne.
                          dzieki temu beddziemy miec wiecej partnerow, a niedgdy nie wiadowmo kiedy nam
                          znow przyjdzie wyliczac.

gucio nie corelli

suzume napisał(a):

> tak sobie nicka zmieniasz bez porozumienia ze mną? i to jeszcze ku czci
                          > bohatera filmu określonego przez moją koleżankę-miłośniczkę harlekinów jako
                          > ckliwie kiczowaty?
                          >
                          > hmmm
                          >
                          > idę sobie przynieść campari i pochlipać... ło!

• suzume kiedy gucio... 11.01.02, 11:56
                            rozmawia ze mną to niech się jako gucio podpisuje
                            a iguanić nie idę, bo jutro mam szkołę od bladego rana do czernego wiecora, a
                            poszłabym, oj poszła :) chociażby po to, żeby pokazać światu mój nowy kolor
                            włosów...
                            • Gość: gucio Re: kiedy gucio... IP: 194.181.183.* 11.01.02, 12:04
                              hm. nowy kolor wlosow... niech zgadne... rudy?
                              g

suzume napisał(a):

> rozmawia ze mną to niech się jako gucio podpisuje
                              > a iguanić nie idę, bo jutro mam szkołę od bladego rana do czernego wiecora, a
                              > poszłabym, oj poszła :) chociażby po to, żeby pokazać światu mój nowy kolor
                              > włosów...

• kasiulek Su - nowy kolor wlosow??? 11.01.02, 12:14
                                Jaki? A jaki byl poprzednio? Moze ja tez powinnam pomyslec o zmianie koloru...
                                • bukowski27 kasak 11.01.02, 12:19
                                  a jaki masz kolor??? bo zmienic mozesz tylko wtedy kiedy nie jestes brunetka...
                                  a jak bedziesz zmieniac to tak zebys byla brunetka... to wtedy sie z toba
                                  ozenie i na slub nawet przyjde... ale oszczegam ze nieogolony bede...
                                • suzume nowy kolor wlosow su 11.01.02, 12:20
                                  otóż od tygodnia mam włosy czarne, ale się sobie nie podobam i jednak chyba
                                  wrócę do poprzedniego...

kasiulek - ostatnio były ciemnowiśniowe, a przedtem: tycjanowsko rude, a
                                  przedtem: ciemno rude, a przedtem: blond, a przedtem: nie pamiętam...
                                  • kasiulek Re: nowy kolor wlosow su 11.01.02, 12:24
                                    Su, czarne sa git, ja chyba wroce do natury, bo teraz jakas taka kasztanowa
                                    jestem...

Bukowski, widzisz powyzej? A slub masz sie ogolic!!! I kropka!
                                    • suzume otóż to 11.01.02, 12:33
                                      bukowski ma się ogolić, zwłaszcza jak będzie udawał gucia żeniącego się ze
                                      mną... ja za nieogolonego faceta nie wyjdę, nawet jeśli ja to będę kasiulek
                                      udający mnie, a cały ślub per procura i wogóle wirtualny... nie i już...

a te czarne to jakieś takie czarne... no nie wiem...
                                    • bukowski27 a atm ogolic... 11.01.02, 12:33
                                      jak mnie zobaczysz z brodom to i tak ci sie spodobam... i zadne kasztanowe
                                      mowie... zadne kasztanowe... to znaczy ze ty jestes brunetka? jajusz ci mowilem
                                      moze ze cie kocham? czy jeszcze nie?
                                    • Gość: gucio Re: nowy kolor wlosow su IP: 194.181.183.* 11.01.02, 12:36
                                      sunce moje rude,

czyli, ze ty tez naturalna blondynka jestes, jako i wasia. mamma mia!
                                      g

ps. podaruj sobie odrobine luksusu i chodz sie dzis poiguanic.

kasiulek napisał(a):

> Su, czarne sa git, ja chyba wroce do natury, bo teraz jakas taka kasztanowa
                                      > jestem...
                                      >
                                      > Bukowski, widzisz powyzej? A slub masz sie ogolic!!! I kropka!

• suzume Re: nowy kolor wlosow su 11.01.02, 12:44
                                        guciu, ja tam mojego naturalnego koloru nie pamiętam, ale jaiś taki płowy chyba
                                        był
                                        a luksusu sobie nie podaruję, bo wstać muszę o 6:00... masz taką godzinę na
                                        zegarku w wersji weekendowej???
                                        • Gość: gucio Re: nowy kolor wlosow su IP: 194.181.183.* 11.01.02, 12:47
                                          niestety najdrozsza,

rozumiem i podzielam twoj bol dot. sobotnich porankow. sobota 0600 h to zazwyczaj
                                          pora kiedy koncze nocne czuwania i zamawiam taksowke do domu.

caluje i zaluje, ze sie nie dajesz wodzic na pokuszenie
                                          g

suzume napisał(a):

> guciu, ja tam mojego naturalnego koloru nie pamiętam, ale jaiś taki płowy chyba
                                          >
                                          > był
                                          > a luksusu sobie nie podaruję, bo wstać muszę o 6:00... masz taką godzinę na
                                          > zegarku w wersji weekendowej???

• suzume najmilejszy imienniku chomika 11.01.02, 13:21
                                            su, mimo że jest kobietą luksusową, jest również niemożebnie wręcz rozsądna i
                                            praktyczna
                                            • kasiulek Bukowski!!!! 11.01.02, 13:45
                                              Dopiero teraz mi takie wyznanie czynisz? Jak ja juz prawie sie zdecydowalam za
                                              Ciebie wydac? W dodatku dwa razy (raz za Su i Gucia)! No to jak ja chcialam sie
                                              wydac za Ciebie? Dla pieniedzy? Na zlosc wszystkim? W sensie roznym Krystynom D
                                              i tym podobnym??? Och, ja nierozsadna...:))))
                                              • suzume Kasiulek 11.01.02, 14:01
                                                wiesz, że bukowski to babiarz-gawędziarz, a świata poza Tobą nie widzi...
                                                trudno by mu zresztą było widzieć, skoro plackiem u Twych stóp...
                                                • kasiulek Suzume 11.01.02, 14:04
                                                  No wiem, wiem:))) Ale musze go tak troche od czasu do czasu do pionu ustawic,
                                                  coby sie nie zdziczal. Chyba bede musiala Wasie zapytac, jak dziala
                                                  szpicruta... moze by Bukowskiego tak od czasu do czasu szpicruta?:)))
                                                  • bukowski27 poprosze nahajka... 11.01.02, 14:11
                                                    kasiu... ou bejbi...
                                                  • kasiulek Nahajka? 11.01.02, 14:19
                                                    Hmmmmmm... niech bedzie... bede bic i czekac az powie: JESZCZE,
                                                    JESZCZE!!!!:))))))))))))
                                                  • suzume Kasiulek 11.01.02, 14:26
                                                    Kasiulek, złotko, ostatnio czytałam, że prawdziwy mężczyzna chce, żeby go
                                                    kobieta traktowała jak psa: dobrze karmiła i na noc wypuszczała z domu... ja
                                                    proponuję twórczo rozwinąć tę myśl i wypuszczanie zastąpić kagańcem i smyczą...
                                                  • kwik dziewczyny? 11.01.02, 14:34
                                                    budzą się w Was jakieś dzikie instynkty..najpierw nahajka..teraz kaganiec
                                                    może warto zainwestować w witki brzozowe..efekt ten sam a jakie zdrowe!
                                                  • suzume kwik 11.01.02, 14:40
                                                    a Ty wiesz, że to jest pomysł?... albo w pokrzywy - jeszcze zdrowiej...
                                                  • kasiulek Pokrzywy i brzoza... 11.01.02, 14:43
                                                    I reumatyzmu nie beda mieli... zawsze ready to... :)))))))
                                                    Kupuje pomysl! I zastosuje, lacznie z kagancem:)))
                                                  • kwik Re: Pokrzywy+brzoza+kaganiec 11.01.02, 14:47
                                                    a pomyślałaś o tresurze?
                                                  • Gość: gucio bucio spadamy bo nas pokrzywami... IP: 194.181.183.* 11.01.02, 14:52
                                                    chca tu uraczyc. co tu sie porobilo. zeby chlop normalnie z gola baba? w
                                                    windzie?

spadamy bucio,
                                                    gucio
                                                  • suzume oj gucio, gucio... 11.01.02, 15:05
                                                    duży chłopiec, a pokrzywy się boi... poza tym od sm to masz wasię, nie mnie...
                                                    pamiętasz? w a s i a
                                                    i coś bucio nie specjalnie podąża za znikającymi paskami... zakochał się
                                                    charles na umór...
                                                  • Gość: gucio Re: oj gucio, gucio... IP: 194.181.183.* 11.01.02, 15:12
                                                    sunce ty moje,

totez wyobraz sobie me wielkie zadziwienie, kiedy zauwazyle, ze twe przepiekne
                                                    pseudo zautoryzowalo tekst wzywajacy do uzycia sily w kontaktach miedzyplciowych.
                                                    po wasi to sie tego spodziewalem, ale po tobie? mojej krolowej lagodnosci
                                                    niewiesciej? no i takiej odpowiedzialnej, ze sie nawet poiguanic nie chce
                                                    dzisiaj z guciem?

gu

suzume napisał(a):

> duży chłopiec, a pokrzywy się boi... poza tym od sm to masz wasię, nie mnie...
                                                    > pamiętasz? w a s i a
                                                    > i coś bucio nie specjalnie podąża za znikającymi paskami... zakochał się
                                                    > charles na umór...

• suzume Re: oj gucio, gucio... 11.01.02, 15:29
                                                    a któż ci guciu takich głupot naopowiadał, że ja jestem łagodna??? pamiętasz
                                                    nasze pierwsze utarczki i jak dziękowałeś losowi, że uchronił cię przed taką
                                                    babą?
                                                    a poza tym charlesowi dobrze zrobi masaż erotyczny pokrzywą - może
                                                    wytrzeźwieje... btw. a ty wiesz, że on chciał nas nie tylko na ślubie, ale i
                                                    podczas nocy poślubnej zastąpić?
                                                  • Gość: gucio Re: oj gucio, gucio... IP: 194.181.183.* 11.01.02, 15:32
                                                    no wiem wiem, i nawet bardzo sie ucieszylem, ze dalas odpor. jesli chodzi o twoje
                                                    usposobienie to nie mylmy niewyparzonego jezyka z uzywaniem sily w stosunkach
                                                    miedzyplciowych. to wszak domena wasi blond dominy.
                                                    g

suzume napisał(a):

> a któż ci guciu takich głupot naopowiadał, że ja jestem łagodna??? pamiętasz
                                                    > nasze pierwsze utarczki i jak dziękowałeś losowi, że uchronił cię przed taką
                                                    > babą?
                                                    > a poza tym charlesowi dobrze zrobi masaż erotyczny pokrzywą - może
                                                    > wytrzeźwieje... btw. a ty wiesz, że on chciał nas nie tylko na ślubie, ale i
                                                    > podczas nocy poślubnej zastąpić?

• suzume Re: oj gucio, gucio... 11.01.02, 15:43
                                                    no i przecież nie wchodzę w jej kompetenje (wasi bym tego nie zrobiła)
                                                    a co kasiulek zrobi bukowskiemu to juz ich sprawa i nie mylmy męskiej
                                                    solidarności z zaglądaniem do alkowy... zwłaszcza, że bukowski najwyraźniej nie
                                                    ma nic przeciwko ;)
                                                  • bukowski27 och kaska... 11.01.02, 14:48
                                                    bede twoim niewolnikiem... spank me...
                                                  • kwik Re: nie uciekajcie 11.01.02, 14:58
                                                    najpierw was sprzedamy
                                                    Ale będzie bal!!!
                                                  • bukowski27 gucio... juz lece... tylko niech mnie kaska... 11.01.02, 15:00
                                                    jeszcze raz... CHLASTNIE... ou kaska...
                                                  • wasia S/M konsulting... 11.01.02, 15:34
                                                    kasiulek napisał(a):

> No wiem, wiem:))) Ale musze go tak troche od czasu do czasu do pionu ustawic,
                                                    > coby sie nie zdziczal. Chyba bede musiala Wasie zapytac, jak dziala
                                                    > szpicruta... moze by Bukowskiego tak od czasu do czasu szpicruta?:)))

Konsultacje pod adresem wasia@poczta.gazeta.pl; no i bardzo polecam... nic tak na
                                                    mężczyznę nie działa ;-))) nie mówiąc już o bijącej kobiecie ;-)))

pzdr, dominatrix wasia

• Gość: gucio Re: S/M konsulting... IP: 194.181.183.* 11.01.02, 15:39
                                                    witaj wasienko,

business rozkrecasz? kapital chcesz zbic na naszym sm? wiesz jak sie nazywaja ci
                                                    co zarabiaja na seksie? no.
                                                    g

wasia napisał(a):

> kasiulek napisał(a):
                                                    >
                                                    > > No wiem, wiem:))) Ale musze go tak troche od czasu do czasu do pionu ustaw
                                                    > ic,
                                                    > > coby sie nie zdziczal. Chyba bede musiala Wasie zapytac, jak dziala
                                                    > > szpicruta... moze by Bukowskiego tak od czasu do czasu szpicruta?:)))
                                                    >
                                                    > Konsultacje pod adresem wasia@poczta.gazeta.pl; no i bardzo polecam... nic tak
                                                    > na
                                                    > mężczyznę nie działa ;-))) nie mówiąc już o bijącej kobiecie ;-)))
                                                    >
                                                    > pzdr, dominatrix wasia
                                                    >

• kasiulek Re: S/M konsulting... 11.01.02, 15:47
                                                    Ach, napisze do Wasi... i bede bic az milo... Bukowski, get ready!!!
                                                  • wasia Re: S/M konsulting... 11.01.02, 15:51
                                                    Gość portalu: gucio napisał(a):

> witaj wasienko,
                                                    >
                                                    > business rozkrecasz? kapital chcesz zbic na naszym sm? wiesz jak sie nazywaja c
                                                    > i
                                                    > co zarabiaja na seksie? no.
                                                    > g
                                                    >
                                                    Guciu, wiesz na co takimi uwagami zasługujesz? Na lekcję poglądową... jak bić
                                                    trutnia, żeby go bolało... (trzask bicza w tle i zwyczajowe krzyki męczonych
                                                    owadów)...

pzdr, blond domina wasia

• suzume no właśnie, wasia... 11.01.02, 15:54
                                                    powiedz, czy ja Ci w kompetencje wtącam?
                                                  • Gość: gucio Re: no właśnie, wasia... IP: 194.181.183.* 11.01.02, 15:57
                                                    wasia: ty mi tu biczem nie strzelaj tylko sie lepiej zyskami z sm seksbiznesu
                                                    podziel.
                                                    suzume: nie mowi sie wlasnie tylko wlaz albo nie.

suzume napisał(a):

> powiedz, czy ja Ci w kompetencje wtącam?

• suzume Re: no właśnie, wasia... 11.01.02, 16:01
                                                    Gość portalu: gucio napisał(a):

> wasia: ty mi tu biczem nie strzelaj tylko sie lepiej zyskami z sm seksbiznesu
                                                    > podziel.
                                                    > suzume: nie mowi sie wlasnie tylko wlaz albo nie.

albo: nie właź...
                                                    zwłaszcza w pokrzywy...

>
                                                    > suzume napisał(a):
                                                    >
                                                    > > powiedz, czy ja Ci w kompetencje wtącam?
                                                    >

• wasia Re: no właśnie, suzume... 11.01.02, 16:03
                                                    suzume napisał(a):

> powiedz, czy ja Ci w kompetencje wtącam?

Tylko troszkę, naprawdę nic wielkiego ;-))) ale ja tam nie rozpisuję się o
                                                    pomidorówce i dlatego proszę w przypadku pisania o SM przynajmniej powoływać się
                                                    na mnie, cytować dzieła mojego autorstwa, itp., itd...

pzdr, wasia
                                                  • suzume Re: no właśnie, suzume... 11.01.02, 16:06
                                                    nie omieszkam :)
                                                    ale czy to znaczy, ze truteń nie zna dzieł na wyrywki???

pzdr
                                                    su
                                                  • suzume Re: S/M konsulting... 11.01.02, 15:52
                                                    guciu! jak ty się wasi odzywasz??? no chyba, że to zew godowy sm... :)
    • neona Re: Dzień Chomika 11.01.02, 16:08
      Jeszcze nie umarlem, a juz mnie pogrzebali - pomyslal chomik i podrapal sie
      krotsza lapka nad skronia - gdzie teraz sie podzieje moj wielkofuterkowy umysl,
      ktory tak cieszyl ludzi, gdy drapiac mnie po grzbiecie wspominali mole chwile
      ze swych ludzkich zywotow? Taki los.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka