filipinka1212 21.08.08, 13:14 Jest ich coraz więcej.Zastanawiam się czy myslą o odchudzaniu a jeśli tak czy za kasę wiernych.A może by się tak podzieliły tymi dobrociami z tymi którym brakuje nie były by takie tłuste... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa_de_vratislavia Re: Puszyste zakonnice 21.08.08, 13:17 filipinka1212 napisała: > Jest ich coraz więcej.Zastanawiam się czy myslą o odchudzaniu a jeśli tak czy > za kasę wiernych. Odchudzać można się za darmo... >A może by się tak podzieliły tymi dobrociami z tymi którym > brakuje nie były by takie tłuste... Wiesz, może mają dietę typu kartofle ze skwarkami, pierogi i zupa na kosciach. Tak jest najtaniej. Proponuję się mrtwić o swoich bliskich - może odwiedź mamę, sprzątnij jej mieszkaniei umyj okna,a ona sobie pójdzie na fitness? Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Puszyste zakonnice 21.08.08, 13:22 "Jest ich coraz więcej"- a gdzie ty widzisz tak wielką rzeszę zakonnc i do tego puszystych? jesli się nie mylę jest w Polsce kilka tysięcy zakonnic. Ja akurat znam karmelitanki, są wszystkie wegetariankami, a w piątek nie jedzą też nabiału, są chudziutkie jak trzcinki (te, któe ja znam) Odpowiedz Link Zgłoś
elf1977 Re: Puszyste zakonnice 21.08.08, 13:30 Nie chodzę do kościoła, ale zakonnice widuję. Są różne, jak wszyscy, dość chamskie postawienie sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: Puszyste zakonnice 21.08.08, 13:36 tyjesz jak jesz syfne żarcie typu kluski czy ziemniaki. Jakby żyły na rukoli, dobrym miesie i nabiale, raczej by nie utyły. Zresztą tycie i chudnięcie to sprawa bardzo indywidualna Odpowiedz Link Zgłoś
aquamineralle Re: Puszyste zakonnice 21.08.08, 13:40 Komuniści też upasieni typu Kaisz - i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
bellasorella Re: Puszyste zakonnice 21.08.08, 13:47 Zakonnica też człowiek i może miec tendencje do tycia. Co za beżmyślny post :P Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: Puszyste zakonnice 21.08.08, 14:20 Może jedzą bo lubią. Komu to przeszkadza, czy zakonnica jest puszysta czy szczupła? Niech sobie będzie, taka jak będzie. Nie musi dbać o linię, bo żyje w celibacie i nie szuka sobie męża. Więc wynagradza sobie, to smakołykami. Proste. Poza tym mnie zawsze puszyste zakonnice wydawały się sympatyczne :) Te które znam były puszyste i miłe, a te szczupłe, to takie "zimne", obojętne. Coś z tym jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
aminoe Re: Puszyste zakonnice 21.08.08, 14:59 filipinka1212 napisała: > Jest ich coraz więcej.Zastanawiam się czy myslą o odchudzaniu a jeśli tak czy > za kasę wiernych.A może by się tak podzieliły tymi dobrociami z tymi którym > brakuje nie były by takie tłuste... A z tobą jakaś koleżanka powinna się podzielić zasadami dobrego wychowania i nauczyć cię, jak wyzbywać się chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Ten wątek nadaje się na... 21.08.08, 15:32 Forum Społeczeństwo! które ostatnio powoli przekształca się w forum "Bić katola per fas et nefas" Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: Puszyste zakonnice 21.08.08, 20:53 A ja podziwiam ostatnio gołe stopy zakonnic... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Puszyste zakonnice 21.08.08, 21:25 perwersja :) blade i niepomalowane :) i na pewno nie w manolach :) Odpowiedz Link Zgłoś