Gość: renia IP: *.ath.spark.net.gr 14.10.03, 19:23 Robiliscie testy? Jak Wam idzie? iq.onet.pl/zagadki.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica_francuza nie ale miałam badania 14.10.03, 21:41 i mi wyszło 135 IQ Usiłuję się zgłosić na testy mensańskie, ale nie można się do nich domailować. Wiem, że tam trzeba mieć więcej, ale na badaniach byłam niewyspana i przez to wynik mógł się pogorszyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: nie ale miałam badania 15.10.03, 08:34 kochanica_francuza napisała: > i mi wyszło 135 IQ > Usiłuję się zgłosić na testy mensańskie, ale nie można się do nich domailować. > Wiem, że tam trzeba mieć więcej, ale na badaniach byłam niewyspana i przez to > wynik mógł się pogorszyć. > Pozdrawiam Jeśli masz tak wysokie IQ to dlaczego masz taki nick? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocisz pajdeczka... a Twoje IQ? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 15.10.03, 12:37 pewnie nie wchodzisz w próg 90.... i stąd masz taki nick... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: pajdeczka... a Twoje IQ? 15.10.03, 14:24 Gość portalu: Kocisz napisał(a): > pewnie nie wchodzisz w próg 90.... i stąd masz taki nick... Zgadłeś. Gratuluję IQ Kocisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza e: nie ale miałam badania 15.10.03, 14:26 pajdeczka napisała: > kochanica_francuza napisała: > > > i mi wyszło 135 IQ > > Usiłuję się zgłosić na testy mensańskie, ale nie można się do nich domailo > wać. > > Wiem, że tam trzeba mieć więcej, ale na badaniach byłam niewyspana i przez > to > > wynik mógł się pogorszyć. > > Pozdrawiam > > > Jeśli masz tak wysokie IQ to dlaczego masz taki nick? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza nie widzę związku 15.10.03, 14:28 pajdeczka napisała: > kochanica_francuza napisała: > > > i mi wyszło 135 IQ > > Usiłuję się zgłosić na testy mensańskie, ale nie można się do nich domailo > wać. > > Wiem, że tam trzeba mieć więcej, ale na badaniach byłam niewyspana i przez > to > > wynik mógł się pogorszyć. > > Pozdrawiam > > > Jeśli masz tak wysokie IQ to dlaczego masz taki nick? A jakie nicki pasują do jakich przedziałów IQ - możesz napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocisz Re: nie widzę związku IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 15.10.03, 18:07 nie napisze Ci bo ma IQ ponizej 90 :)))) nie jest w stanie logicznie formułować wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Re: nie ale miałam badania 15.10.03, 08:43 > Usiłuję się zgłosić na testy mensańskie, ale nie można się do nich domailować. A co chcesz sie dowiedziec? to ci powiem. A sesje sa na stronach mensy gdzie i giedy to zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: nie ale miałam badania 15.10.03, 14:22 niuniek6 napisał: > > Usiłuję się zgłosić na testy mensańskie, ale nie można się do nich > domailować. > > A co chcesz sie dowiedziec? to ci powiem. > A sesje sa na stronach mensy gdzie i giedy to zapraszam. tak wiem ale na adres dotyczący sesji maile nie dochodzą Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza sesja 13.07.2004. w Warszawie 15.10.03, 14:26 chcę się po prostu zgłosić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: nie ale miałam badania IP: 217.153.88.* 15.10.03, 10:58 A jak będziesz jeszcze raz to kniecznie w środku cyklu - wynik wzrasta o ok. 10 pkt no i oczywiście wyspana Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: nie ale miałam badania 16.10.03, 16:03 kochanica_francuza napisała: > i mi wyszło 135 IQ a wiesz, ze jak bedziesz w MENSIE to nie bedziesz mogla sie chwalic swoim IQ? bo tam to nie wypada :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: nie ale miałam badania 17.10.03, 23:37 Jak by mi wyszło tak mało to bym się nie przyznał- podziwiam odwagę Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: IQ 15.10.03, 09:52 ostatnio miałem rękach test z 'gazety'. cyfra '4' przechylona w prawo, '8' w lewo, dopasuj '3' odwrócone. pytanie: brat siostry szwagra spłodził dwie córki, jedego syna, czy babcia wójka mojej żony, może być matką córki? czytając resztę pytań zmęczyłem się okropnie. muszę samokrytycznie przyznać, że moje IQ jest na poziomie wróbla dziobającego okruszki. żałuję, ze nie mogę się przed kims pochwalić konkretnym wynikiem. a wiem, że dla wielu ma to niebagatelne znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
hellio czyżby? 15.10.03, 12:58 Może sobie i masz na poziomie wróbla, który spłodził dwie córki, ale jeśli polubiłam Cię od razu po przeczytaniu krótkiego postu i to tak bardzo, żeby do Ciebie napisać - to oznacza, że masz ponadprzeciętnie rozwiniętą inteligencję emocjonalną. I jak Ci ktoś z wysokim IQ będzie proponował zamianę za Twoje EQ, to nie wchodź w ten interes. Dobrze Ci radzę. Pozdrawiam, H ps. poczucie humoru jest skorelowane z poziomem inteligencji, więc chyba w ogóle coś kręcisz Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza obecna obsesja na punkcie EQ 15.10.03, 14:25 ja rozumiem, że to jest istotne w życiu...niezbędne nawet... ale czy z tego powodu naprawdę trzeba ciągle dezawyować IQ? Odpowiedz Link Zgłoś
hellio Re: obecna obsesja na punkcie EQ 16.10.03, 09:16 KochanicoDroga,tradycja jest raczej taka, że IQ zawsze się przeceniało i wykorzystywało bardzo instrumentalnie- np. w zwalczaniu mniejszości (rasowych, emigrantów), naturalnie w Stanach a nie u nas. W tym sensie szum wokół EQ odgrywa korzystną rolę, bo jest takim odchyleniem wahadła w drugą stronę (nawet jeśli się weźmie pod uwagę, że często ludzie mówią o inteligencji emocjonalnej, a mają o niej mgliste pojęcie). Niezależnie od wszystkiego, chciałabym podkreślić, że są określone procedury mierzenia inteligencji i określone wystandaryzowane narzędzia . Wypełnienie testu w gazecie służy zabawie, a nie diagnozie. Jeśli ktoś się cieszy, że wypadł bardzo dobrze, to ja się cieszę razem z nim. Ale jeżeli ktoś się zaczyna martwić, że miał słaby wynik to warto mu przypomnieć o powyższym. To naprawdę tylko zabawa! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka muszek 15.10.03, 14:27 muszek0 napisał: > ostatnio miałem rękach test z 'gazety'. > cyfra '4' przechylona w prawo, '8' w lewo, dopasuj '3' odwrócone. > pytanie: brat siostry szwagra spłodził dwie córki, jedego syna, czy babcia > wójka mojej żony, może być matką córki? > czytając resztę pytań zmęczyłem się okropnie. > muszę samokrytycznie przyznać, że moje IQ jest na poziomie wróbla dziobającego > okruszki. żałuję, ze nie mogę się przed kims pochwalić konkretnym wynikiem. a > wiem, że dla wielu ma to niebagatelne znaczenie. A nie wiesz , że szare wróble mają zawsze w życiu lepiej? Nie martw się, ja nienawidzę też testów na IQ. Dzisiaj próbowałam zrobić parę zadań na Onecie (test ogólnopolski w niedzielę w TVN). Po trzecim się wnerwiłam i skończyłam. Nie ma to, jak inteligencja emocjonalna. Przynajmniej przydatna do czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
porzadkowy Re: A jaka jest prawidłowa odpowiedź? 15.10.03, 14:37 Gość portalu: renia napisał(a): > Robiliscie testy? Jak Wam idzie? > > iq.onet.pl/zagadki.html Bo chyba Reniu nie spodziewasz się odpowiedzi: dobrze albo źle? Nigdy, przenigdy nie chwalę się własnym IQ, choć doskonale wiem jakie jest, bo wielokrotnie robiąc sobie testy wychodził mi zawsze bardzo zbliżony wynik. A dlaczego się nie chwalę? Bo gdy wspomnę, że mam IQ 150, to połowa napisze że jestem samochwałą, a druga połowa napisze że kłamię. A gdy napisze ze moje IQ wynosi 100, to wszyscy stwierdzą że jestem matoł, także Ci, których IQ nie odbiega od średniej wartości dla szympansa. Po co więc o tym pisać? Najważniejsze, że sam wiem co mam w głowie. A inni dostrzec mogą to nie pytając się o moje IQ. ukłoniki p. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: A jaka jest prawidłowa odpowiedź? 15.10.03, 14:41 porzadkowy napisał: > Gość portalu: renia napisał(a): > > > Robiliscie testy? Jak Wam idzie? > > > > iq.onet.pl/zagadki.html > > Bo chyba Reniu nie spodziewasz się odpowiedzi: dobrze albo źle? > > Nigdy, przenigdy nie chwalę się własnym IQ, choć doskonale wiem jakie jest, bo > wielokrotnie robiąc sobie testy wychodził mi zawsze bardzo zbliżony wynik. > > A dlaczego się nie chwalę? Bo gdy wspomnę, że mam IQ 150, to połowa napisze że > jestem samochwałą, a druga połowa napisze że kłamię. A gdy napisze ze moje IQ > wynosi 100, to wszyscy stwierdzą że jestem matoł, także Ci, których IQ nie > odbiega od średniej wartości dla szympansa. Po co więc o tym pisać? > Najważniejsze, że sam wiem co mam w głowie. A inni dostrzec mogą to nie pytając > O ile dobrze sobie rpzypominam porzadkowy Twoej wypowiedzi na forum, to faktycznie Twoje IQ nie odbiega od średniej wartości dla szympansa... Odpowiedz Link Zgłoś
porzadkowy Re: A jaka jest prawidłowa odpowiedź? 15.10.03, 14:57 mike_mike napisał: > porzadkowy napisał: > > > Gość portalu: renia napisał(a): > > > > > Robiliscie testy? Jak Wam idzie? > > > > > > iq.onet.pl/zagadki.html > > > > Bo chyba Reniu nie spodziewasz się odpowiedzi: dobrze albo źle? > > > > Nigdy, przenigdy nie chwalę się własnym IQ, choć doskonale wiem jakie jest > , > bo > > wielokrotnie robiąc sobie testy wychodził mi zawsze bardzo zbliżony wynik. > > > > A dlaczego się nie chwalę? Bo gdy wspomnę, że mam IQ 150, to połowa napisz > e > że > > jestem samochwałą, a druga połowa napisze że kłamię. A gdy napisze ze moje > IQ > > wynosi 100, to wszyscy stwierdzą że jestem matoł, także Ci, których IQ nie > > > odbiega od średniej wartości dla szympansa. Po co więc o tym pisać? > > Najważniejsze, że sam wiem co mam w głowie. A inni dostrzec mogą to nie > pytając > > > > O ile dobrze sobie rpzypominam porzadkowy Twoej wypowiedzi na forum, to > faktycznie Twoje IQ nie odbiega od średniej wartości dla szympansa... > Gdyby na poziom IQ bezpośredni i jedyny wpływ miała zdolność obserwacji, wyciągania wniosków a także pamięć, to zapewniam że nie miałbyś powodów do radości - po tym co przypuszczasz i co napisałeś powyżej. Nie czytaj wybiórczo i z uprzedzeniem do autora. To taka moja rada, która może okazać Ci się pomocna wielce w życiu. ukłony p. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Ha, ha, ha! 16.10.03, 09:44 Nie ma to , jak dobry żart na dobry początekk dnia. Aż się popłakałam ze śmiechu i muszę poprawić makijaż. Poczytajcie: porzadkowy napisał: > Nigdy, przenigdy nie chwalę się własnym IQ, choć doskonale wiem jakie jest, bo wielokrotnie robiąc sobie testy wychodził mi zawsze bardzo zbliżony wynik. > A dlaczego się nie chwalę? Bo gdy wspomnę, że mam IQ 150, to połowa napisze że jestem samochwałą, a druga połowa napisze że kłamię. A gdy napisze ze moje IQ wynosi 100, to wszyscy stwierdzą że jestem matoł, także Ci, których IQ nie > odbiega od średniej wartości dla szympansa. Po co więc o tym pisać? > Najważniejsze, że sam wiem co mam w głowie. A inni dostrzec mogą to nie pytając się o moje IQ. No i dlatego nie pytam, bo nie lubię ludzi wprowadzać w zakłopotanie. Czy możesz pochwalić się równie wysokim wynikiem z inteligencji emocjonalnej? . Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: IQ 15.10.03, 14:57 Gość portalu: renia napisał(a): > Robiliscie testy? Jak Wam idzie? > > iq.onet.pl/zagadki.html nie robiliśmy. Po co się w depresję wpędzać? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Losiu 16.10.03, 09:21 losiu4 napisał: > > nie robiliśmy. Po co się w depresję wpędzać? > A u mnie Losiu jest na odwrót. W depresję mnie wpędza sytuacja, w której przeszkadza mi moje wyoskie IQ, bo nie mogę się z nikim dogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza do pajdeczki 15.10.03, 15:10 ponawiam pytanie: jakie nicki według Ciebie pasują do jakich przedziałówIQ? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: do kochanicy 16.10.03, 09:22 kochanica_francuza napisała: > ponawiam pytanie: jakie nicki według Ciebie pasują do jakich przedziałówIQ? A ja cofam pytanie:))) Uważam, że w pełni zasługujesz na te 135 punktów i że Twój nick jest tak samo dobry , jak mój:))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: IQ 15.10.03, 18:04 Ja zrobilam sobie ten test. Niesamowite jest jak wychodzi w czym sie jest dobrym a w czym beznadziejnym. Ja spascilam wszystkie pytania dotyczace "ktory z elementow tutaj nie pasuje". Te znaczki jak chinskie literki. Wogole nie zauwazalam jakiejs za^sady w tych rysunkach. A jak u was? Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: IQ 15.10.03, 19:00 Mi tam zawsze sprawialy trudnosc zadania zwiazane z matematyka, za to nie mam problemow z tymi rysunkowymi albo slowotworczymi.Test zrobilam w calosci i wynik mnie zadowala. Odpowiedz Link Zgłoś
l2m Re: IQ 17.10.03, 17:57 No, no. A u mnie wszystko było normalnie oprócz tych werbalnych... Nawet nie połapałam się w zasadzie, dopiero potem życzliwi ludzie mi wyjaśnili... (co prawda, to wszystko bylo już kilkanaście lat temu; ale nie myślę, żeby za ten czas coś tam się zmieniło w mojej inteligencji ;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Odpowiem Porzadkowemu. IP: *.ath.spark.net.gr 18.10.03, 00:07 Otoz widzisz Porzadkowy, chcialam sprawdzic czy mam intuicje. Konkretnie - przekonalam sie, po raz kolejny, ze wlasnie jej nie mam. Bylam bowiem pewna, ze wszyscy sie tu wpisza z zapewnieniem, ze rozwiazuja wszystkie zadania w pare sekund i w zasadzie nie maja zadnych problemow z niczym, wszyscy beda ponadprzecietnie inteligentni. A tu klops - znowu nie przewidzialam sytuacji. Tym niemniej klaniam sie nisko wszystkim, ktorzy nie wrzeszcza naokolo, jak wysokie maja to swoje IQ. Co do Twojej inteligencji Porzadkowy, to przyznam szczerze, ze obserwuje Twoje wypowiedzi (choc chyba nigdy nie wchodze w dyskusje z Toba) i powiem jedno - ktos, kto probuje Cie obrazic piszac, ze masz IQ godne szympansa albo nie czytal zbyt dokladnie tego co piszesz, albo nie potrafi wyjsc poza uprzedzenia. Jestes sympatycznym gosciem, choc czasem walisz miedzy oczy, a na pewno niejeden szympans forumowy moglby sie czegos od Ciebie dowiedziec czy nauczyc. Pozdrawiam, nie tylko Porzadkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuz Re: IQ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.03, 00:11 Kochanica_francuza ma 135, ale kilo. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica_francuza Re: IQ 18.10.03, 10:56 Gość portalu: francuz napisał(a): > Kochanica_francuza ma 135, ale kilo. To nie mój Francuz, ja go nie znam;-)! Odpowiedz Link Zgłoś