pajdeczka 15.10.03, 13:24 W życiu i w netcie? Moją specjalnością jest urażanie innych. A Wy w czym celujecie chodzące ideały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porzadkowy Re: W czym się specjalizujecie? 15.10.03, 13:27 pajdeczka napisała: > W życiu i w netcie? > Moją specjalnością jest urażanie innych. A Wy w czym celujecie chodzące > ideały? W wytykaniu głupoty. Ale przecież świetnie o tym wiesz, prawda Pajda? :-))) ukłoniki (po raz pierwszy) p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: W czym się specjalizujecie? IP: *.chomiczowka.waw.pl 15.10.03, 13:30 W udzielaniu dobrych rad, którymi podobno piekło wybrukowano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: W czym się specjalizujecie? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 15.10.03, 13:35 A ja się specjalizuję w dogryzaniu innym co ma być lekarstwem na moje rzekome kompleksy, rzekomą brzydotę i rzekomy brak faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus_sadelko Re: W czym się specjalizujecie? 15.10.03, 17:08 Gość portalu: Marta napisał(a): > A ja się specjalizuję w dogryzaniu innym co ma być lekarstwem na moje rzekome > kompleksy, rzekomą brzydotę i rzekomy brak faceta. serducho, coś ci się pomyliło. to innym wytykasz rzekomą brzydotę, rzekomy brak drugiej połówki i rzekome kompleksy, tudzież rzekomy brak męskości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: W czym się specjalizujecie? IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 15.10.03, 22:28 cholera aleś mi dogadał, a już o tobie zapomniałam tępoto. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus_sadelko Re: W czym się specjalizujecie? 15.10.03, 22:50 Gość portalu: Marta napisał(a): > cholera aleś mi dogadał, a już o tobie zapomniałam tępoto. ja tylko uprzejmie przypomniałem, bo zapachniało mi hipokryzją. ale widzę że poziom nadal ten sam: kłótliwa, rozdarta i nie odpuści. chodź na cosmopolitan, wujek pimpuś i masa mądrych cioć się tam tobą zajmie, fkobieta to za wysoki poziom dla ciebie, mała marteczko o małym rozumku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: W czym się specjalizujecie? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 16.10.03, 09:43 Tak sie składa ze od samego początku mam w dupie ciebie i wszystko co o mnie piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka To jest ekstra! Poczytaj Atlantis! 16.10.03, 09:47 Gość portalu: Marta napisał(a): > Tak sie składa ze od samego początku mam w dupie ciebie i wszystko co o mnie > piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus_sadelko Re: W czym się specjalizujecie? 16.10.03, 13:22 Gość portalu: Marta napisał(a): > Tak sie składa ze od samego początku mam w dupie ciebie i wszystko co o mnie > piszesz... musisz mieć bardzo wielką dupę wobec tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: W czym się specjalizujecie? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 16.10.03, 14:13 pimpus_sadelko napisał: > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > Tak sie składa ze od samego początku mam w dupie ciebie i wszystko co o mn > ie > > piszesz... > > musisz mieć bardzo wielką dupę wobec tego. > Nie , bo jesteś dla mnie bardzo maluczkim człowieczkiem a twoje posty robią na mnie male wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus_sadelko Re: W czym się specjalizujecie? 16.10.03, 14:26 Gość portalu: Marta napisał(a): > > musisz mieć bardzo wielką dupę wobec tego. > Nie , bo jesteś dla mnie bardzo maluczkim człowieczkiem gdzie tu logika, szczekaczko? eksperyment pokazał, że nie odpuścisz i na każdego posta odpiszesz. normalnie przekupa z rynku krakowskiego. nie jesteś lepsza ode mnie :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: W czym się specjalizujecie? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 16.10.03, 15:01 pimpus_sadelko napisał: > Gość portalu: Marta napisał(a): > > > > musisz mieć bardzo wielką dupę wobec tego. > > Nie , bo jesteś dla mnie bardzo maluczkim człowieczkiem > > gdzie tu logika, szczekaczko? domyśl się. hau hau .... > > eksperyment pokazał, że nie odpuścisz i na każdego posta odpiszesz. normalnie > przekupa z rynku krakowskiego. nie jesteś lepsza ode mnie :> nigdy nie odpuszczam, nie takim jak ty ... lepsza moze nie jestem,gorsza tez nie. Eksperyment pokazuje ze cholernie sie wściekasz. > Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus_sadelko Re: W czym się specjalizujecie? 16.10.03, 22:45 Gość portalu: Marta napisał(a): > > eksperyment pokazał, że nie odpuścisz i na każdego posta odpiszesz. normal > nie > > przekupa z rynku krakowskiego. nie jesteś lepsza ode mnie :> > nigdy nie odpuszczam, nie takim jak ty ... lepsza moze nie jestem,gorsza tez > nie. Eksperyment pokazuje ze cholernie sie wściekasz. w którym miejscu konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: W czym się specjalizujecie? 16.10.03, 22:42 pimpus_sadelko napisał: > chodź na cosmopolitan, wujek pimpuś i masa mądrych cioć się tam tobą zajmie, > fkobieta to za wysoki poziom dla ciebie, mała marteczko o małym rozumku. juz odnalazla droge powrotna na cosmo i z miejsca z grubej rury przywalila :) czuje sie teraz jak gwiazda i umoralnia "glupie" kobiety :))) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: W czym się specjalizujecie? 16.10.03, 23:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=8530501&a=8546134 Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: W czym się specjalizujecie? 16.10.03, 23:21 betty-bt napisała: > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=8530501&a=8546134 > spoko spoko. agenda już ją dopadła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Odp. IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 17.10.03, 15:28 Próbujcie jeszcze, bo ja nadal mam was w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: W czym się specjalizujecie? 15.10.03, 13:36 głównie w rządzeniu kwalifikacje dodatkowe - jaszczurczy język Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: W czym się specjalizujecie? IP: *.crowley.pl 15.10.03, 13:46 W czepialstwie i upierdliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: W czym się specjalizujecie? 15.10.03, 13:48 pajdeczka napisała: > W życiu i w netcie? > Moją specjalnością jest urażanie innych. A Wy w czym celujecie chodzące > ideały? Moją specjalnością są naśladownictwo innych i uprzedzanie się do ludzi na podstawie opinii innych. W końcu coś o tym wiesz P. Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: W czym się specjalizujecie? 15.10.03, 14:07 tropie idiotów ,doskonale rzucam miesem i inny podrobami Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa0 No a ja nie przymierzając 15.10.03, 14:12 specjalizuję się w ruskich pierogach. Moge nawet podesłać przepis, tylko teraz z ruskimi jest mały problem, bo wizy wprowadzili. Mamoń, mój mąż inżynier, je uwielbia, znaczy się pierogi, nie ruskich. Odpowiedz Link Zgłoś
brader_lui Re: No a ja nie przymierzając 15.10.03, 14:15 spiewam ,spiewam drogie panie.. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: No a ja nie przymierzając 15.10.03, 14:18 brader_lui napisał: > spiewam ,spiewam drogie panie.. a jak? cieniutko czy donośnie? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: W czym się specjalizujecie? 15.10.03, 14:27 Myślę, że dziedziną w której sprawdzam się idealnie jest... pakowanie się w kłopoty oraz nieporozumienia... nazwijmy to "towarzyskie". Zawsze wyjdzie nie tak, jak zamierzałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: W czym się specjalizujecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 14:31 Aaaaaaaaa to teraz rozumiem dlaczego na mnie wśiadłaś, że napuszczam Pajdeczkę, że rozpętała II Wojnę Światową :). No cóż widocznie ja z kolei specjalizuję się w niedokładnym precyzowaniu myśli Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: W czym się specjalizujecie? 15.10.03, 16:29 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Aaaaaaaaa to teraz rozumiem dlaczego na mnie wśiadłaś, że napuszczam Pajdeczkę, > > że rozpętała II Wojnę Światową :). No cóż widocznie ja z kolei specjalizuję się > > w niedokładnym precyzowaniu myśli Niedokładnie to miałam na myśli. Tutaj akurat nie wpakowałam się w żadną "towarzyską" gafę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: W czym się specjalizujecie? 15.10.03, 16:42 pajdeczka napisała: > A Wy w czym celujecie chodzące > ideały? Jak sama nazwa wskazuje w idealnym chodzeniu;) Chodze idealnie do toalety, do kuchni po herbate kawe itp. Druga moja wielka zaleta to wypisywanie bzdur. Nie dosc, ze jestem w tym dobra, to jeszcze sprawia mi to wielka przyjemnosc;) Odpowiedz Link Zgłoś
graeme Re: W czym się specjalizujecie? 15.10.03, 16:56 ja swietnie kula w plot... celuje oczywiscie oczywiscie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus_sadelko Re: W czym się specjalizujecie? 15.10.03, 17:05 badam dno forum, wytykam głupotę i jestem upierdliwy. a w życiu jak to w życiu, komputer i spacery z psem. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: W jajcarstwie 16.10.03, 09:49 To masz niezłe z tego profity, bo jaja ostatnio poszły bardzo w górę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: W jajcarstwie IP: 217.153.88.* 17.10.03, 16:16 u mnie na odwrót, jaja w dół reszta w górę, ( ale jak stanę na rękach kto wie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronka? Re: W czym się specjalizujecie? IP: *.trzepak.pl 15.10.03, 17:12 Jestem wybitną specjalistką w dziedzinie "kazań" dla dzieci. Moje kazania sa długie, wielowątkowe, obfituja w mnogość środków stylistycznych. Im więcej mówie, tym bardziej sie nakręcam. Po takich dłuższych wywodach juz sama nie wiem, o co mi właściwie chodziło, ale efekty sa wymierne - ukochane latorosle zamykaja się w swoich pokojach, zgłębiaja wiedzę i nie kłocą się, aż do wieczora. A ja mam poczucie dobrze spełnionego obowiązku. Odpowiedz Link Zgłoś
graeme Re: W czym się specjalizujecie? 15.10.03, 17:24 >badam dno forum, wytykam g3upotę i jestem upierdliwy.< zwroccie uwage, ze 99% 'forumowych wypisywaczy' doklanie tak samo mysli: badaja dno, wytkaja glupote (innym oczywiscie!) i jako dowod swojej 'nieglupoty' sa bezinteresownie upierdliwi...... acha! potem z poczuciem dobrze spelnionego uczynku obewatelskiego biora psa na spacer:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: W czym się specjalizujecie? 15.10.03, 17:38 lubie ciagnac dyskusje w nieskonczonosc, rozwazac rozne aspekty, troche sie poklocic, czasem wygarnac, ale chyba wiekszasc tak ma, zalezy od tematu. Przykladowo dzis draze w watku o wieku emerytalnym oraz w temacie bylych kochankow, a przykladowo dosia i mike mike w watku o alkoholizmie - tak sie zagalopowali ze hej Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus_sadelko Re: W czym się specjalizujecie? 15.10.03, 17:45 graeme napisał: > >badam dno forum, wytykam g3upotę i jestem upierdliwy.< > > zwroccie uwage, ze 99% 'forumowych wypisywaczy' doklanie tak samo mysli: > badaja dno, wytkaja glupote (innym oczywiscie!) i jako dowod swojej 'nieglupoty > ' > sa bezinteresownie upierdliwi...... pomędziłeś, pomędziłeś, a teraz bierz swojego psa i spadaj na spacer. zapomniałeś dodać, że jak większość jesteś pozbawiony poczucia humoru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
graeme Re: W czym się specjalizujecie? 15.10.03, 21:32 pimpus_sadelko napisa3: > graeme napisa3: > > > >badam dno forum, wytykam g3upotę i jestem upierdliwy.< > > > > zwroccie uwage, ze 99% 'forumowych wypisywaczy' doklanie tak samo mysli: > > badaja dno, wytkaja glupote (innym oczywiscie!) i jako dowod > swojej 'nieglupoty > > ' > > sa bezinteresownie upierdliwi...... > > > pomędzi3eś, pomędzi3eś, a teraz bierz swojego psa i spadaj na spacer. > zapomnia3eś dodać, że jak większość jesteś pozbawiony poczucia humoru ;) > > pimpus! stary!!! co ty na zartach sie bie znasz? przeca ja zartowalem... jak wiesz, uwielbiam psy:))) o! juz wiem. zapomnialem postawic usmieszek na koncu tamtego wpisu, dlatego... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: W czym się specjalizujecie? 16.10.03, 09:50 graeme napisał: > >badam dno forum, wytykam g3upotę i jestem upierdliwy.< > > zwroccie uwage, ze 99% 'forumowych wypisywaczy' doklanie tak samo mysli: > badaja dno, wytkaja glupote (innym oczywiscie!) i jako dowod swojej 'nieglupoty> sa bezinteresownie upierdliwi...... > acha! potem z poczuciem dobrze spelnionego uczynku obewatelskiego biora psa na spacer:))) O, przepraszam, u mnie z psem wychodzi tylko mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
graeme Re: W czym się specjalizujecie? 16.10.03, 20:39 pajdeczka napisa3a: > graeme napisa3: > > > >badam dno forum, wytykam g3upotę i jestem upierdliwy.< > > > > zwroccie uwage, ze 99% 'forumowych wypisywaczy' doklanie tak samo mysli: > > badaja dno, wytkaja glupote (innym oczywiscie!) i jako dowod > swojej 'nieglupoty> sa bezinteresownie upierdliwi...... > > acha! potem z poczuciem dobrze spelnionego uczynku obewatelskiego biora ps > a > na spacer:))) > > O, przepraszam, u mnie z psem wychodzi tylko mąż. uff... dobrze, ze przeprosilas bo juz myslalem, ze jestes jakies nie wychowane bydle. hmmm..., maz wychodzi mowisz? tak, to zmienia postac rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronka? Re: W czym się specjalizujecie? IP: *.trzepak.pl 15.10.03, 18:00 Zaczynam też 2 specjalizacje: w prowadzeniu podwójnego życia - podwójne życie weronki?- coś mi to przypomina... A bedąc ideałem , za jaki sie uwazam, staram sie robic to idealnie...( kochanie, zgadzasz sie ze mna?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuuuuuuuu Re: W czym się specjalizujecie? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.10.03, 22:35 w "zbawianiu świata" Odpowiedz Link Zgłoś
tutu3000 Re: W czym się specjalizujecie? 15.10.03, 22:55 ....moja specjalnosc, to bycie nikim./dochodze do perfekcji/ pozdr.8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cham ze wsi [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 00:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: W czym się specjalizujecie? 16.10.03, 01:04 Szeroka specjalizacja w mowieniu co mysle. Wasko wyspecjalizowana w dawaniu rad praktycznych aczkolwiek odbieranych przez adresatow tych rad z oburzeniem. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiss my a.ss Pajda jestem duzo lepszy w dopier...... innym IP: *.dialsprint.net 16.10.03, 02:02 duzo.............!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pajda jestem duzo lepszy w dopier...... innym 16.10.03, 09:52 Gość portalu: kiss my a.ss napisał(a): > duzo.............!!!!!!!!!!!!!! Nie wątpię. Ale FK to nie wielka pardubicka ( na szczęście). Odpowiedz Link Zgłoś
piere_dolinsky_paris Re: W czym się specjalizujecie? 16.10.03, 12:10 w wytykaniu ortów durnej ryczącej 40. neCIE, NECIE, NECIE! mówisz petcie, bzdetcie? ecie pecie, co? kretynka bez dyplomu wyższej uczelni p. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka PIER.... 16.10.03, 13:55 ..PIERDOLIŃSKI, jeśli mi udowodnisz, że masz rację, możesz mnie obrażać. Przytoczone przez ciebie przykłady nie są żadnym dowodem. Ale będę musiała długo czekać, więc tymczasem idę sobie zrobić kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
piere_dolinsky_paris Re: PIER.... 16.10.03, 14:03 poczytaj sobie prof. Miodka "Rozmy?lajcie nad mowš" i stosujcie, pajdo, analogię patrz twoje w cudzysłowiU, toz to wola o pomste do nieba, mowisz tez w rowiu, jak mniemam? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: PIER.... 16.10.03, 14:15 piere_dolinsky_paris napisał: > poczytaj sobie prof. Miodka "Rozmy?lajcie nad mowš" i stosujcie, pajdo, > analogię patrz twoje w cudzysłowiU, toz to wola o pomste do nieba, mowisz tez w> rowiu, jak mniemam? Sorki, masz jakieś problemy z pisaniem w języku polskim, bo nic nie zrozumiałam z tego bełkotu. A na temat twojego "rowa" już się wypowiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
oberver Jestem dość upierdliwa, ... 16.10.03, 12:22 spóźniam się notorycznie, bo grzebuła ze mnie, uwielbiam prawić morały i wiedzieć wszystko lepiej, i cóż, bałagan to specjalizacja dodatkowa :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronka? Re: W czym się specjalizujecie? IP: *.trzepak.pl 16.10.03, 23:35 A czy może jest ktoś, kto sie specjalizuje w: miłości,życzliwości itp. itd.? Wątpię, że wszyscy jesteście tacy wredni za jakich chcecie uchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
romantycznyrosyjskiwentylator Re: W czym się specjalizujecie? 18.10.03, 11:55 Chyba zdecydowanie za rzadko bywam na tym forum,bo Droga Pajdeczka nie zaznałem jeszcze uczucia urażenia z Twej strony. I czuję się z tym źle. Co radzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: W czym się specjalizujecie? 18.10.03, 12:37 pajdeczka napisała: > Moją specjalnością jest urażanie innych. A to rzeczywiście jest się czym pochwalić. Może jeszcze "doprowadzanie ludzi do furii, ostateczności czy też "czarnej rozpaczy"".... uaaau Odpowiedz Link Zgłoś