gandziak 15.01.02, 09:45 Chętnie poznam Wasze zdanie na temat: co mnie pociąga w mężczyźnie, z którym mogłabym zdradzić mojego partnera? Potrzebuję tych informacji do pewnej ankiety na zajęcia. Prosze, zróbcie to dla nauki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek Re: ZDRADA!!!!!!! 15.01.02, 09:54 Ale po co w ogole zdradzac partnera? Ja tego nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donna Re: ZDRADA!!!!!!! IP: 106.24.0.* 15.01.02, 10:05 Co mogloby spowodowac ze zdradzilabym faceta z ktorym jestem? Hmmm. To jeszcze zalezy od uczuc, od lat "pobytu" ze soba i od ilosci wad, ktore zdolasz zauwazyc od momentu, kiedy minie pierwsze zauroczenie... Wydaje mi sie ze jesli kobieta decyduje sie na zdradzenie swojego partnera, to ten z ktorym zdradza MUSI miec TE pozytywne cechy, ktorych brakuje u obecnego. Albo musi zaspakajac te psychiczne / i nie tylko /potrzeby kobiety, ktorych nie zaspokaja "obecnie panujacy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ZDRADA!!!!!!! IP: *.lot.pl 15.01.02, 13:36 generalnie mysle, ze to czego brakuje wlasnemu partnerowi... Szczerze mowiac mi imponowala stanowczosc, szybkosc podejmowania decyzji, zaradnosc zyciowa i ogromna bezposredniosc. O dziwo w seksie sie wiele nie roznili. Wiec nie to bylo pociagajace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: ZDRADA!!!!!!! IP: 213.241.35.* 15.01.02, 13:54 tak Kasiulek zgadzam sie po co zdradzać ? to jest pytanie przeciez jesteście w jakichś tam związkach i po co ta obłuda drogie Panie? po co? Po co sie wiążecie w związki jeżeli ktoś chce być motylkiem z kwiatka na kwiatek a gdzie przynajmniej odrobina opowiedzialnościb za tą drugą osobę ... i co tak po zdradzie po spędzeniu upojnej nocy z kochanką (kochankiem)przychodzicie do domu i siadacie do stołu razem idziecie do łoża i co .. tak nic zupełnie nic.. przepraszam ale tak robią nie ludzie a ... szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucwa michala z radia ma-ryja IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 15.01.02, 17:25 wracaj skąd przybyłeś, albo idź do szkoły się poduczyć..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: ZDRADA dla nauki - IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 15:01 Nic mnie nie pociąga w innym mężczyźnie. Mój jest ten jeden, jedyny i najwspanialszy od wieeeelu lat. No, ale czego nie robi się dla nauki ??? Zdradzić, ale jak to zrobić "gandziak"??? Bo do tanga trzeba dwojga; jak mówia słowa piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: ZDRADA dla nauki - 15.01.02, 15:40 Zobaczwywszy Twoj watek przypomnial mi sie dzisiejszy sen. Teraz dokladnie go pamietam. Zdradzilam meza z mezczyzna ktorego prawie nie znalam. Po calym tym akcie czulam sie parszywie i bardzo zle. Nie wiedzialam dlaczego wlasciwie to zrobilam, nawet nie mialam zadnej specjalnej z tego przyjemnosci. Dobrze, ze to byl tylko sen:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: ZDRADA dla nauki - IP: *.pekao.com.pl 15.01.02, 15:52 No i proszę bardzo, jacy wszyscy wierni i kochający. Zdrada się nikomu w głowie nie mieści. Gratulacje! Ciekawe tylko skąd bierze się taka ogromna ilość postów w wątku "zdradzane żony i kochanki", ha, ha. Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: ZDRADA dla nauki - 15.01.02, 15:59 Poczekaj balbina, napewno odezwa sie te co zdradzily:). A Ty? Dlaczego nie wypowiedzialas sie na temat? Nie zdradzilas?:) Ojej, moze i masz racje, skad tyle postow w tym watku o zdradzie:)?!. Tylko ze ja, nie wiem ile tam bylo wypowiedzi, bo nie otworzylam tego watku ani jedneog razu. Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: ZDRADA dla nauki - 15.01.02, 16:02 Je balbina, zaraz mi przylozysz:) nie trzeba otwierac watku zeby wiedziec ile postow sie w nim znajduje. Oczywiscie nie przeczytalas ani jednego z nich, bardzo przepraszam za insynuacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: ZDRADA dla nauki - IP: *.pekao.com.pl 15.01.02, 16:06 Zdradziłam - i stąd mój sarkazm. Łatwo się deklarować, że nigdy i że na zawsze, dopóki nie znajdziesz się w "sprzyjającej" sytuacji. Nie można z gory przewidzieć, że się oprzesz , że nie zdradzisz dlatego, że tak (choć z bólem) zdecydowałaś, a nie dlatego, bo tak naprawdę to ci się za bardzo nie chciało. Albo się nie miało okazji. Odpowiedz Link Zgłoś