guarana83
01.10.08, 13:28
1.Dotyczy dekoltu u kobiet.Dziewczyna np.chodzi w bluzkach które trochę odkrywają jej piersi (a ma ladne),jednak nie w wulgarny sposób, w celu oczywistym, czyli podobania się swojemu mezczyźnie i rowniez dlatego, że się dobrze z tym czuje.Wszystko jest ok,az w pewnym momecie ten sam mezczyzna, który uwielbial jej piersi nagle zaczyna jej zakrywac dekolt jak gdzies wychodzę albo pyta się,czy wszystkie bluzki ma z dekoltem i czy nie ma żadnych normalnych? (oczywiscie, że takie ma,ale jak je załozy to facet nie koduje tego faktu i jakoś wypada mu to z głowy).
2.Etapy życia seksualnego meżczyzny. Spotkałam się z opinia, że mezczyzna do 26 roku życia mialby ochotę przeleciec wszystko co ma piersi. Potem zaczyna normalnieć i myslec o swojej przyszłości, a około 30 roku życia jego priorytety sie zmieniaja i szuka stabilizacji.Czy ta teoria jest rawdziwa i od czego zależy.
3.Mężczyzna i obce kobiety. Mezczyzna komentuje wszystkie kobiety naokoło w charakterze ta mu sie podoba, a ta nie, "Moj boże" czemu ja jej nie znam. Ma przy sobie swoją kobietę, ktora tego slucha. Pytanie brzmi:czy on ja bierze za swojego kolegę, że jej o tym opowiada? czy nie zdaje sobie z tego sprawy co mowi? czy zdaje sobie świetnie z tego sprawe i dlatego to robi? czy ma kompleksy, bo jeszcze wspomina, że pare lat temu nie mógł się odgonic od wszystkich dziewczyn,ale od kiedy zasiadl za biurkiem i przytyl to stal się mniej atrakcyjny???
to na tyle, tak, tak, sa to sytuacje z mojego życia wzięte...