koenigshutter 07.10.08, 21:07 Co wam takiego imponuje w mężczyznach czego nie maja kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 07.10.08, 21:16 proste myslenie Odpowiedz Link Zgłoś
iris.iris Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 07.10.08, 21:20 sikanie na stojąco byle gdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 07.10.08, 21:51 Niestety nie ma takiej rzeczy, hie hie. To znaczy imponuje mi to samo co u kobiet - inteligencja, kreatywność, samokrytycyzm i otwartość umysłu. Część kobiet te cechy przejawia, część nie, z mężczyznami analogicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka4063 Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 07.10.08, 22:32 Faceci nie analizują,nie widzą problemów,dla nich świat jest zajefajny.Najbardziej podoba mi się stwierdzenie-o co ci znowu chodzi,albo czego chcesz kobieto:)Po prostu nie zaśmiecają sobie głowy pierdołami.To mi imponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
amuga Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 07.10.08, 22:48 Egoizm, egocentryzm i bezwzglednosc. Ja tak nie potrafie a chcialabym. Odpowiedz Link Zgłoś
wbita_w_jego_cien Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 07.10.08, 22:55 Konkretnosc nie roztrzasaja pie...i nie zastanawiaja sie po tysaic razy w co sie ubrac lub jak cos zalatwic. Odpowiedz Link Zgłoś
amuga Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 08.10.08, 00:45 wbita_w_jego_cien napisała: nie zastanawiaja sie po tysaic razy w co > sie ubrac lub jak cos zalatwic. Widocznie nie znasz tego ktorego ja znam. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 08.10.08, 09:45 > nie zastanawiaja sie po tysaic razy w co > > sie ubrac lub jak cos zalatwic. > > Widocznie nie znasz tego ktorego ja znam. Chłop, czy baba? Ładnie pachnie? Odpowiedz Link Zgłoś
amuga Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 08.10.08, 18:12 > Chłop, czy baba? Ładnie pachnie? No chlop. Przeciez o nich mowimy. Pachnie dobrze ale jego szykowanie sie to makabra. Niejedna dziewczyna odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
c_n Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 09.10.08, 00:34 wbita_w_jego_cien napisała: > Konkretnosc nie roztrzasaja pie...i nie zastanawiaja sie po tysaic razy jak cos zalatwic. to Odpowiedz Link Zgłoś
maru-da85 Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 08.10.08, 09:41 stalowe nerwy i bezwzględnośc, a także zorientowanie na siebie i swoje potrzeby:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden nie zgadzam sie 09.10.08, 19:19 to co piszesz , to nie sa cechy zwiazane z plcia, ale indywidualne. byc moze wystepuja czesciej u mezczyzn, ale i kobiet z takimi cechami jest niemalo. Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 07.10.08, 23:02 Zgrabny fiutek :-D Chociaż raczej nie imponuje, tylko interesuje ;_D Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 07.10.08, 23:34 Że nie płaczą publicznie nawet jak im bardzo smutno. Ja ostatnio ryczałam jak bóbr na lotnisku i jestem za to wściekła na siebie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 08.10.08, 08:38 to że nie panikują bez pwoodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 08.10.08, 08:44 Egoizm, egocentryam i bezwględność, prostactwo myslenia, sikanie na stojąco BYLE GDZIE, zgrabny fiutek o rozmiarze 20, tumiwisizm ogólny :) To po co sie żalicie na factów, którzy tacy właśnie są ? Ha ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 08.10.08, 09:43 nie stresuja sie byle czem :) Odpowiedz Link Zgłoś
cich-awoda Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 08.10.08, 16:49 że wiedzą jak naprawić cos co się zepsuło:) Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.paski Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 09.10.08, 00:54 Spokój i opanowanie, brak irracjonalnych zachowań/wybuchów płaczu/napadów złego humoru przynajmniej raz w miesiącu, zdecydowanie rzadsze fochy,zmysł techniczny, siła, niechęć do wtykania nosa w sprawy innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
bo_dzon Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 09.10.08, 01:20 skupienie na oznakach statusu społecznego wężykiem nie wszyscy chyba rozumieją ironię Odpowiedz Link Zgłoś
c_n Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 09.10.08, 02:43 panna.w.paski napisała: niechęć do wtykania nosa w sprawy innych osób. bardzo bym chciała, żeby to była prawda, iż mężczyźni nie wtrącają się do cudzego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy o , to fakt :) 09.10.08, 19:17 cich-awoda napisała: > że wiedzą jak naprawić cos co się zepsuło:) o mnie tez, ale poza tym, to nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 09.10.08, 02:19 Prostota. Nie komplikują, nie cudują, a do tego mają charyzmę i zazwyczaj piękniej niż kobiety opowiadają o swej pasji, jeśli ją mają. Odpowiedz Link Zgłoś
julia0001 Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 09.10.08, 18:49 Piekne szerokie ramiona, w ktorych moge sie skryc i zapomniec i smutkach swiata, sile, zdecydowanie, wsparcie, gdy mi go brak...logike myslenia, rozbrajajaca czulosc ...i najwazniejsze jak pieknie potrafia patrzec na nas kobiety, jak cudnie widza nasze ciala i co z nimi robia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
monikatra Re: Co wam imponuje w mężczyznach? 09.10.08, 21:28 julia0001 napisała: > Piekne szerokie ramiona, w ktorych moge sie skryc i zapomniec i > smutkach swiata, sile, zdecydowanie, wsparcie, gdy mi go > brak...logike myslenia, rozbrajajaca czulosc ...i najwazniejsze jak > pieknie potrafia patrzec na nas kobiety, jak cudnie widza nasze > ciala i co z nimi robia:))) tak - własnie to. Poza tym bardzo imponuje mi, gdy jade z facetem autem, a on hamuje, bo na jezdnię wtargnął kot, pies, ptak, czyli ogólnie miłośc do zwierząt. Imponuje mi tez opiekuńczość w stosunku do dzieci, gdy widze, jak facet całuje, rozsmiesza, przytula itp. swojego dzieciaka - to marze żeby ojciec moich dzieci tez taki był. Odpowiedz Link Zgłoś