pollka 19.10.03, 02:44 mnie odraza jego facjata i wogole. CZemu w Polsce go sie tak forsuje. zero meskosci. to ze gra maczo role jest wprost smieszne, bo jest wrecz przeciwienstwem maczo. Zobaczcie jacy seksy sa ci z USA> ps a gdzie jest delong??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek Dodam jeszcze pana Zamachowskiego. 19.10.03, 09:49 Bo tez mi pasuje do tego opisu. Dostaje role, ktore do niego nie pasuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syfon Re: Boguslaw Linda - fuuuu IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.10.03, 10:21 pollka napisała: > ps a gdzie jest delong??? Boże , Deląg , ten lalus i maślak ? Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Boguslaw Linda - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj 19.10.03, 10:36 To fakt w polkim filmie nie ma naprawde przystojnych faciow. Kreuje sie jakies takie wypierdki i potem wszystkim wmawia ze oni tacy mescy i piekni. Niestety wiekszosc kobiet w to wierzy :o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Boguslaw Linda - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.03, 10:46 Tylko narzekacie.To jak ten nie,linda nie to który na Was działa? Odpowiedz Link Zgłoś
laska_nebeska Re: Boguslaw Linda - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj 19.10.03, 10:54 Gość portalu: verte napisał(a): > Tylko narzekacie.To jak ten nie,linda nie to który na Was działa? hm...Michal Kozlowski... Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Boguslaw Linda - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj 19.10.03, 11:18 Gość portalu: verte napisał(a): > Tylko narzekacie.To jak ten nie,linda nie to który na Was działa? Tragedia polega na tym, ze wlasnie brakuje tego ktory by dzialal:o) Odpowiedz Link Zgłoś
trufelka Re: Boguslaw Linda - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj 19.10.03, 11:10 Prosze o link foto kozloweskiego, niestty nie mieszkam w POlsce i nie widzialam go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Boguslaw Linda - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.03, 11:14 trufelka napisała: > Prosze o link foto kozloweskiego, niestty nie mieszkam w POlsce i nie widzialam > > go. Ja nawet nie wiem kto to jest.Może to jakiś Jej sąsiad czy kolega z klasy. Pierwsze słyszę takie nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
trufelka Re: Boguslaw Linda - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj 19.10.03, 11:47 Gość portalu: verte napisał(a): > > Ja nawet nie wiem kto to jest.Może to jakiś Jej sąsiad czy kolega z klasy. > Pierwsze słyszę takie nazwisko. hahahaha:-))))))))))) fajnyjestes taki komiczny:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Boguslaw Linda - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 12:02 W jakims filmie z Pazura (Nic smiesznego?- nie mam pamieci do tytułów, sorry) grał takiego playboya- no miodzio facet.Brzydki a meski do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Maciej Kozłowski- o niego mi chodzi, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 12:13 a nie Michał Odpowiedz Link Zgłoś
trufelka Re: Boguslaw Linda - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj 19.10.03, 12:30 znalazlam cos na internecie teraz: jakis film z pazura i tam jest Kozlowski ale Maciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Boguslaw Linda - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj IP: *.acn.waw.pl 19.10.03, 12:49 Mnie również cofa od polskich aktorów (nie ujmując niektórym zdolności aktorskich). Są tacy...kartoflani, grają dorosłych rzekomo mężczyzn o psychikach 15-latków z burzą hormonów do tego są albo tłustawi albo cherlawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek-x Re: Boguslaw Linda - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj IP: *.zie.pg.gda.pl / *.zie.pg.gda.pl 19.10.03, 23:12 To tak jak wiekszosc kobiet w tym kraju , albo tluste albo anorektyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Boguslaw Linda - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj IP: *.acn.waw.pl 19.10.03, 23:21 I tu bym się z kolegą zgodziła, na ulicach widać coraz mniej kobiet o średniej budowie (nie ciężkiej, nie masywnej tylko kobiecej sylwetce z biustem, biodrami i szczupłą talią). Nie mówię już o zaniku wysportowanych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Co do kobiet 20.10.03, 00:06 Gość portalu: Triss Merigold napisał(a): > I tu bym się z kolegą zgodziła, na ulicach widać coraz mniej kobiet o średniej > budowie (nie ciężkiej, nie masywnej tylko kobiecej sylwetce z biustem, biodrami > > i szczupłą talią). Nie mówię już o zaniku wysportowanych kobiet. Trisss, ja nie wiem gdzie Ty mieszkasz?! Ja w tej chiwli w Warszawie i widze bardzo duzo kobiet o takiej typowej figurze i wzroscie. A wysportowane kobiety, to juz musza sie podobac. Tak samo jak puszyste i chude... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Co do kobiet IP: *.acn.waw.pl 20.10.03, 00:14 Też w Warszawie ale widzę głównie środowisko studenckie i naprawdę wiele dziewczyn ma przegięcie w jedną albo drugą stronę. W kwestii sportu: zapytaj ile Twoich znajomych kobiet uprawia regularnie jakiś sport (nie jogę czy chodzenie na siłownię) bo z moich obserwacji wynika, że naprawdę nieliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka A co do aktorow 20.10.03, 00:16 Hmmm... No jest paru przystojnych, ale nazwisk nie bedzie, bo sie nimi szczegolnie nie interesuje. Kiedys bardzo podobal mi sie Piotr Adamczyk, ale fakt troche cherlawy. Co mnie jedno zastanawia D. Olbrychski, byl kiedys takim przystojnym czlowiekiem, a jak sie zestarzal to strasznie sie zmienil. Np. Englert wcale sie nie zmienil, tylko posiwial, a Olbrychski jakby mu operacje zrobili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: A co do aktorow IP: *.acn.waw.pl 20.10.03, 00:28 Olbrychski jest alkoholikiem (podobno niepijącym)i wcale tego nie ukrywał w wywiadach, pewnie od trybu życia tak się paskudnie postarzał. Bardziej podobali mi się aktorzy ze starszego pokolenia niż współcześni a całe grono grających role macho jest fatalne. Woody Allen odnosząc się do następnego wątku to estetyczne sporty ekstremalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuj Re: Boguslaw Linda - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.10.03, 00:17 to niech mi ktos przy okazji wytłumaczy jak mozna grać role amantów bedąc tak paskudnym, odrażajacym i abominacyjnym jakim jast Woody alien. To jest cos gorszego niz gdyby linde, zamachowskiego i pazura w jedno złaczyć.A ten humbug w USA sie dzieje - czyli tamój w Holiwudzie.Makabra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek-x Re: Boguslaw Linda - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj IP: *.zie.pg.gda.pl / *.zie.pg.gda.pl 20.10.03, 01:16 Czesto jedyny sport jaki uprawiaja mlode kobiety to taniec w dyskotece :))) a jeszcze co do tematu , to mysle ze jestescie bardzo wybredne , moze wy to co same gwiazdy jestescie ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Wiem kto jest przystojnym aktorem IP: *.chello.pl 20.10.03, 09:13 Bartosz Opania~!! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Wiem kto jest przystojnym aktorem 20.10.03, 09:41 Gość portalu: ania napisał(a): > Bartosz Opania~!! Ale twoja wiedza na tym się nie kończy, mam nadzieję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wiem kto jest przystojnym aktorem IP: *.chello.pl 20.10.03, 10:03 pajdeczka napisała: > > Ale twoja wiedza na tym się nie kończy, mam nadzieję? Heh... Wiedza na temat amantow polskiego kina? Moze i konczy... Jesli chodzi o przystojnych polskich aktorow, to bida, bida i jeszcze raz bida. Aktorki radza sobie o wiele lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Wiem kto jest przystojnym aktorem 20.10.03, 11:05 Gość portalu: ania napisał(a): > Heh... > Wiedza na temat amantow polskiego kina? > Moze i konczy... Jesli chodzi o przystojnych polskich aktorow, to bida, bida i > jeszcze raz bida. Aktorki radza sobie o wiele lepiej... Całe szczęście , że "aluzju nie paniała":)) Uroda - rzecz gustu. Mnie np. podoba się aktor grający w "Na dobre i na złe" Bruna Walickiego.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wiem kto jest przystojnym aktorem IP: *.chello.pl 20.10.03, 11:35 > Całe szczęście , że "aluzju nie paniała":)) Ze co?? :O > Uroda - rzecz gustu. Mnie np. podoba się aktor grający w "Na dobre i na złe" > Bruna Walickiego.:))) Eeee nie jest zly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Wiem kto jest przystojnym aktorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 11:38 Krzysztof Pieczynski.Tak, upływ czasu mu słuzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Boguslaw Linda - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj 20.10.03, 08:30 Po pierwsze - Lindy teraz w TV jak na lekarstwo, już C. Pazury jest więcej. Zresztą on się nie pcha na afisz, to jego lansują i jeszcze mu za to płacą. Po drugie cielątko miłe, DELĄG! Odpowiedz Link Zgłoś
knockknock Re: Boguslaw Linda - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj 20.10.03, 10:52 Bogusław Linda to fajny facet. Przeczytaj jakieś wywiady z nim, to może zmienisz zdanie. A propos "tych z USA" - grass is always greener...nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Pazura i Kondrat 20.10.03, 20:45 to sa gorsze typy. pierwszy - Polak katolik z krucjatami, a drugi amant z zupy pomidorowej z kluskami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pazura i Kondrat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.03, 20:50 wasza_bogini napisała: > to sa gorsze typy. pierwszy - Polak katolik z krucjatami Ciekawe jak on dostal to uniewaznienie pierwszego slubu koscielnego!? Troche mu to zajeli, ale wreszcie mogl isc do oltarza ze swoja sw. Weronika... Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Boguslaw Linda - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj 21.10.03, 08:29 ja to pierdolę, jaka dyskusja, istny DKF ! czego wy oczekujecie od aktorów? gładkiej gębusi i zgrabnego tyłeczka? idąc tym wyznacznikiem, moim najlepszym filmem mógłby być 'słoneczny patrol', kiedy pamela biegnąc do topielca, majta cyckami na wszystkie strony. akurat jeżeli choci o lindę, jest to jeden z lepszych polskich aktorów. nikt nie zauważa takich filmów jak 'przypadek' lub 'matka królów', tylko 'co ty kurwa wiesz o zabijaniu' <aczkolwiek 'psy'-pierwsza część, oczywiście, był filmem dosyć ciekawym, do przemyślenia>. a porównanie lindy do pawła deląga <mydłek z 'młodzi wilcy', taa...?>, jest już nieporozumieniem. nie ta klasa. Odpowiedz Link Zgłoś